Založ si blog

Zo všeobecných ambulancií Call centrá, zo sanitiek vozidlá Ave!

STOP povinnému experimentálnemu Covid očkovaniu! Zachovať prísnu dobrovoľnosť!

Štart povinnému liečeniu všetkých chorôb, nie len C-19!

Pod pojmom „povinné liečenie“ rozumiem nie to, že teraz každý povinne naklusá do ambulancií všeobecných lekárov, či ho niečo po zdravotnej stránke kvári alebo nie. Nie!

Pod tým rozumiem to, že ak niekto má nejaký zdravotný problém, tak by mu mala byť bez problémov poskytnutá riadna zdravotná starostlivosť, bez akýchkoľvek iných hlúpych/nemiestnych/neľudských/ponižujúcich podmienok napr. – „Ste Covid otestovaný“ alebo „ste Covid zaočkovaný“ a pod.

Ja to vidím takto.

Od istého času, od nástupu k moci dnešnej Covid apartheidnej chuntovlády, boli pre všeobecných lekárov vydávané pokyny/usmernenia, ako v dobe Covid „pandémie“ „liečiť“!

Áno, ambulancie všeobecných lekárov sa doslova a do písmena stali akýmisi Call centrami, kde je zakázané prísť fyzicky lebo Covid!

Žiaľ väčšina praktických všeobecných lekárov tejto Covid panike podľahlo (česť výnimkám!) a pre svojich pacientov svoje ordinácie zatvorili a začali ich „vyšetrovať“ a „liečiť“ po telefóne – „Dobrý deň, aký máte problém? Kašlete, máte teploty, ste unavený, bolia vás kĺby, máte nadmerné nosové hlieny, akú máte telesnú teplotu, meriate si tlak…? Áno? Nuž tak si aj naďalej pravidelne merajte teplotu, pravidelne si merajte tlak, prípadne ak máte Oximeter, tak si pravidelne merajte srdcový tep a saturáciu (nasýtenie) krvi kyslíkom a následne po niekoľkých dňoch zavolajte opäť“

Po niekoľkých dňoch pacient opäť zavolá (za svoje!), že mu je horšie a na druhej strane zo všeobecného Call centra, bývalej to všeobecnej ambulancie, počuje ďalšie „užitočné“ rady – „Takže aké máte hodnoty? Teplota, tep, saturácia, kašeľ, dýchanie…? Nóó, tak to je ešte v norme a ak vám bude už naozaj úplne že zle, tak si prosím zavolajte sanitku…“

Možno sa niekomu zdá, že preháňam, ale ja mám takéto odozvy zo svojho bližšieho aj vzdialenejšieho okolia, len sa o tom nesmie hovoriť, písať…!

Áno, dnes sa z niektorých našich domácnosti stali „ordinácie všeobecných lekárov“, sami sa doma vyšetrujeme, sami sa doma sledujeme, sami sa doma „liečime“ a to až do chvíle, kým nám na to stačia naše „lekárske odborné“ znalosti!!!

A potom už len Rýchla záchranná služba (RZS)!

RZS na zavolanie príde. RZS príde s húkačkami, aby každý počul, aká je situácia vážna! Počuť denne niekoľkokrát húkačky RZS, to predsa s týmto národom musí zamávať a pôjdu sa „dobrovoľne“ Covid zaočkovať…!!!

Húkačka musí byť vždy!!!

Najsmutnejšie na tom všetkom je to, že v mnohých prípadoch sa stáva, že z RZS sa stáva služba AVE!

AVE, posledná cesta z domu!!!

Nič z toho by nemuselo byť!

Nemuselo, keby tu vládol rozum a nie cielená panika, cielený strach, cielené brzdenie lekárov v liečení, tých lekárov, ktorí liečiť nie lenže chcú, ale aj vedia!!!

A takýchto lekárov si potom zoberie na paškál Úrad nad zdravotnou starostlivosťou!!!

Viac k tejto téme písať netreba. Každý rozumný občan pochopil, čo som chcel týmto mojim názorovým článkom povedať.

Že je potrebné, aby sa lekári vrátili k svojim pacientom, aby pacienti sa nebáli navštíviť svojho lekára, aby týmto dvom skupinám v tomto nik nebránil!!!

Ako sa dá na diaľku stanoviť diagnóza???

Nuž, podľa môjho názoru a hlbokého presvedčenia NIJAK!!!

Aj toto sa musí v roku 2022 ZMENIŤ!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

SR Bratislava Rada Bezpečnostná Zasadnutie Mimoriadne BAX

Šutaj Eštok odmieta, že by štátne funkcie boli odmenou pre darcov Hlasu

02.05.2024 13:24

Šutaj Eštok nevidí problém v tom, aby funkciu zastával niekto, kto podporil Hlas, ak spĺňa kvalifikačné kritériá.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

Macron: Keby Rusko prelomilo front, je možné vyslať na Ukrajinu vojakov

02.05.2024 13:01

Štáty NATO podľa neho najprv tiež vylučovali vyslanie tankov a lietadiel na Ukrajinu, neskôr ale zmenili názor.

Sýria, Maar an-Numán, nemocnica, lekári bez hraníc

Rusko zbombardovalo nemocnicu v Sýrii, obviňujú krajinu príbuzní obetí aj vyšetrovatelia OSN

02.05.2024 12:46

Vyšetrovatelia OSN Rusko niekoľkokrát obvinili z páchania vojnových zločinov v Sýrii.

Ján Mazák

Poslanci odvolali Majerníka a Mazáka z funkcií členov Súdnej rady SR

02.05.2024 12:38

Opozícia i odvolávaní členovia to namietali.