Založ si blog

Moja osobná skúsenosť prečo ľudia na Slovensku umierajú a nemuseli by!

Dnes, bolo to dnes 14.12.2021, približne o 13:30 hod.

Dlhodobo sme boli objednaní na tento termín k dermatologičke.

Riadne sme sa na 13:30 hod. dostavili avšak do vnútra, do čakárne sme nemohli vstúpiť lebo sestra spoza plexiskla na nás ihneď vyrukovala či sme Covid zaočkovaní. Povedali sme že nie. Tak nás „vyprevadila“ na chodbu lebo vo vnútri bol ktosi Covid zaočkovaný a teda nie je vhodné, aby sa v čakárni miešali Covid zaočkovaní s Covid nezaočkovanými!

Prvý šok!

Následne, keď sme konečne prišli na radu aj my „dobytok“ jeden nezaočkovaní, prišla ďalšia výzva! Či máme Covid negatívny test nie starší, ako 48 hodín!

Nie, nemáme odpovedám. Zjavne sme úplne zdravý, plný života, ALE nemáme test, kontrola, dlhodobo plánovaná kontrola sa NEKONÁ!!!

Nedostali sme sa ani do ambulancie doktorky! Ani nás nevidela!

Boli sme preobjednaní na 14. marca 2022!!!

Nuž neostáva mi nič iné iba skonštatovať nasledovné – ktosi v nedávnej minulosti natočil veľmi „úspešný“ „slovenský“ film z názvom – SVIŇA.

Ja na dnešnú skúsenosť môžem povedať len toľko – toto mohol/mohli vymyslieť a do praxe zaviesť len SVIŇA/SVINE!!!

Šťastie na našej strane, že išlo „len“ o kožné vyšetrenie, teda životu nie nebezpečnú chorobu, ale čo tí, čo naozaj potrebujú okamžitú, nevyhnutnú zdravotnú starostlivosť lebo inak je ich život v ohrození a chudáci nemajú v sebe C-vakcínu, ba nestihli ísť ani na AG/PCR test za vlastné!!!

Ja už viem, prečo nám za posledné mesiace umiera toľko ľudí, umiera úplne zbytočne!!!

A čo ty občan-volič, Ty to vidíš ako resp. aké máš ty s dnešnou „zdravotnou starostlivosťou“ skúsenosti?!

Je čas, aby sme už prestali mlčať a začali veľmi nahlas prinášať svedectvá o tom, že dnes naozaj nie je zdravotná starostlivosť prístupná každému vtedy keď ju potrebuje, ale je celkom jasne cielene doslova zakazovaná, keď si „slobodný“ občan tohto štátu nesplní minimálne dve podmienky – buď je C-zaočkovaný alebo C-testovaný!!!

Inak mu je nič platné, aj keď si dlhé desaťročia poctivo platí nemocenské/zdravotné poistenie!!!

Verím, že už čoskoro príde doba, keď sa všetci títo dnes tak covid „poctiví“ lekári/doktori budú za túto, dnes absolútne neodôvodnenú Covid segregáciu zodpovedať a nepomôže im ani výhovorka, že to bolo nariadené ˇúradom verejného zdravotníctva!

Pre lekára platí len jedno buď lieč alebo neškoď a choď od toho!

Lekár má povinnosť liečiť na základe Hippokratovej prísahy, ktorú vám tu na tomto mieste, vám všetkým dnes Covid „zodpovedným“ lekárom/doktorom medicíny pripomínam v plnom znení – „Svojho učiteľa v lekárskom umení si budem rovnako ctiť ako vlastných rodičov a vďačne mu ponúknem všetko potrebné. Ak sa dostane do núdze, dám mu zo svojho, rovnako i jeho potomkom dám a budem ich pokladať za vlastných bratov. Pokiaľ po znalostiach tohto umenia zatúžia, budem ich vyučovať zadarmo a bez nárokov na akékoľvek záväzky. Svojim synom a synom svojho učiteľa ako aj všetkým ustanoveným a na dodržanie lekárskych mravov prisahajúcim umožním, aby sa zúčastňovali na výučbe aj na prednáškach aj na celej vede. Nikomu však inému. Spôsob svojho života zasvätím podľa vlastných síl a svedomia úžitku chorých a budem ich ochraňovať pred každou krivdou a bezprávím. Ani prosbami sa nedám prinútiť na podanie smrtiaceho lieku, ani sám nikdy na to nedám podnet. Nijakej žene nepodám prostriedok na vyhnanie plodu. Svoj život a svoje umenie vždy budem chrániť v čistote a udržím ich bez akejkoľvek viny. Sám neuskutočním rez u nijakého chorého, ktorého trápia kamene, ale odovzdám ho do rúk mužom skúseným v tomto odbore. Nech vkročím do akéhokoľvek domu, vojdem tam len s úsilím pomôcť chorým a budem sa vyhýbať každému podozreniu z bezprávia alebo hocijakého ublíženia. Zrieknem sa túžby po zmyslových pôžitkoch či so ženami či s mužmi, či so slobodnými či otrokmi. Keď pri svojej lekárskej praxi zbadám alebo vypočujem niečo, čo by malo zostať tajomstvom, o súkromnom živote ľudí všetko zamlčím a ako tajomstvo uchovám.

Ak budem túto prísahu dodržiavať a poriadne spĺňať, nech sa mi dožičí žiť navždy šťastne, nech sa dožijem úcty všetkých ľudí a nech sa radujem z plodov svojho umenia. Ak ju však poruším či poškvrním, nech sa mi stane pravý opak.“

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Tri dni po atentáte na Fica: Čo zatiaľ vieme? Otázky a odpovede, premiér ostáva na JIS, atentátnik ide pred súd

18.05.2024 07:00

Premiérov stav je stále vážny, súd bude rozhodovať o väzbe pre útočníka. Zatiaľ to viac ako na upokojenie, vyzerá na pokračujúcu polarizáciu.

zlodej, krádež, lúpež, zlodeji, kradnutie

Fontána di Trevi aj Eiffelova veža. Pozrite si rebríček krajín, kde si treba dať najväčší pozor na vreckárov

18.05.2024 06:00

Britskí odborníci zostavili tzv. Európsky index vreckových krádeží. Pri ktorých turistických atrakciách sa najviac kradne?

Erik Kaliňák

Po atentáte na Fica čelia vyhrážkam koaliční poslanci aj minister. Viacerí majú sprísnený režim

18.05.2024 06:00

Vyhrážky smerovali aj na iných poslancov a ministrov.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Zelenskyj: Absurdné, západ sa bojí porážky Ruska, ale nechce ani, aby prehrala Ukrajina

18.05.2024 06:00, aktualizované: 07:00

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa posťažoval, že Západ Ukrajine zakazuje používať zbrane dodané Európou a Spojenými štátmi k úderom na ruské územie.