Založ si blog

Nedovoľme covidchuntovskej mafií, aby to prekryla c-pandémiou“!

Na Slovensku sa dnes dejú veci, ktoré jednoznačne smerujú k tomu, aby „vláda“ Hegeromatoviča skončila okamžite.

Dennodenne sa dozvedáme, ako táto Covidchuntovská sebranka si za necelých 18. mesiacov systematicky vytvorila sieť vnútroštátnej mafie v zložení – „Vláda“ – Polícia – Prokuratúra -Súdy-Prezidentský palác a poslanci NR SR za „vládnu“ koalíciu!!!

Áno, toto je ta pravá slovenská mafia, ktorá dennodenne nám komplikuje naše životy a uvrháva nás do absolútnej neistoty, ako to so Slovenskou republikou dopadne v budúcnosti!

Hovorím o neskutočne veľkej, nevídanej zadlženosti a našej čo raz väčšej viazanosti a zaviazanosti predovšetkým EÚ byrokratom a USA administratíve!

A keďže tieto ich obludnosti sa už pred občanmi SR nedajú ničím prehlušiť, tak očakávam, že to prehlušia vývojom „C-pandémie“, že sa tu začne Armagedon C-infikovaných, že za všetko môžu nezaočkované hovädá a pod.

Opäť umelo uvrhnú Slovensko do čiernej covidatomatovej mapy, zakážu akýkoľvek pohyb, zakážu akékoľvek zhromaždenia a protesty lebo COVID!!!

A teda vyzývam všetkých slušných, poctivo pracujúcich občanov SR, ktorí ani po 18. mesiacoch tejto Covid apartheidnej chuntovlády nerezignovali, nenechali sa Covid zastrašiť, Covid vystresovať, si uchovali zdravý rozum, aby sme im to nedovolili!

Nedovoľme im, aby svoje vlastné nezákonnosti prekryli vymyslenou treťou, štvrtou a x-tou Covid vlnou!!!

A ako?

Nuž tak, že sa zomkneme a budeme na tieto ich nezákonnosti dennodenne poukazovať, aby sme takto povzbudili všetkých slušných ľudí v justičnom prostredí, aby sa nezľakli týchto Covid apartheidných podvodníkov a aby si svoju prácu vykonávali výhradne na základe zákona, nepozerali sa na nikoho napravo, naľavo a dotiahli všetky podozrivé veci do konca, teda pred spravodlivý súd a súdy nech vynesú na základe riadnych dôkazov spravodlivé tresty, rozsudky!!!

NIČ VIAC, NIČ MENEJ!!!

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.