Založ si blog

Peter Schutz má pravdu, je to dobytok, ale pomýlil si adresáta!

Na Slovensku každý súdny človek zachytil a absolútne odmietol komentár istého tiež „novinára“ z denníka SME.SK o tom, ako nezaočkovaných občanov SR nazýva dobytkom s teľacím IQ a že budú kvičať, ako prasce!

Každý súdny občan áno, len nikto z dnešnej Covidchuntovlády, ba ani „hodnotová“ Zuzana Čaputová to akosi nezachytila, lebo múry prezidentského paláca sú hrubé a isté informácie neprepustia!!!

Súhlasím s výrokom Petra Schutza, ale s „malou“ opravou resp. s „malým“ presmerovaním!

Dobytok s teľacím IQ, nie sú resp. nie je tá časť občanov SR, ktorá oprávnene nedôveruje experimentálnym vakcínam, o ktorých sa aj Vladimír Krčméry vyjadril celkom jasne, že účinky týchto dnešných „dobrovoľných“ Covid vakcín budeme poznať v horizonte, najskôr piatich rokov – https://www.mojevideo.sk/video/35322/krcmery_vedlajsie_ucinky_vakcin_spozname_za_5_rokov.html,

ale celkom bezpochyby sú to tí, čo takýchto občanov SR neprimeraným, diktátorským spôsobom k takémuto očkovaniu nútia a robia to nadmieru brutálnym spôsobom!!!

Tu sú dôkazy, hádam stačí – https://www.msn.com/cs-cz/zpravy/koronavirus/slovensko-z%C5%99%C3%ADd%C3%AD-na-hranic%C3%ADch-zvl%C3%A1%C5%A1tn%C3%AD-pruhy-pro-o%C4%8Dkovan%C3%A9-proti-covidu-19/ar-AALPQip?ocid=msedgntp,

Článok hovorí o tom, že pre zaočkovaných budú vytvorené cestné koridory na prechod cez hranice a tí druhí Covid nezaočkovaní, Covid nezodpovední majú „hold“ smolu (ako by povedal klasik Igor Matovič).

A aké iné „koridory“ ešte táto Covidchuntovláda vytvorí vo vnútrozemí SR pre takýchto nadmieru Covid „nezodpovedných“ občanov, ktorým síce Covid nič nie je, poctivo pracujú resp. poctivo chcú pracovať, ale nechcú sa nechať zaočkovať experimentálnymi Covid vakcínami???!!!

https://www.facebook.com/michal.vasko.94/videos/559822265393915

Na tomto videu je jasne vidno, ako bežní občania SR sa domáhajú svojho práva pracovať, i keď sú donútení prácu vykonávať za hranicami SR, „len“ preto, aby uživili svoje rodiny, svoje deti!!!

Ako nazvať tých, dnes Covid mocných, keď bránia rodičom, aby nenechali svoje deti žiť v biede a nedostatku inak, len tak, ako to nadmieru „humánne“ spravil Peter Schutz, presne na adresu týchto rodičov, ktorí sú už naozaj na pokraji svojich psychických a fyzických síl!!!

Na toto sa nesmie zabudnúť!!!

 

 

 

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

APTOPIX Russia Ukraine War Kharkiv Attacks

List z Charkova: Na balkóne mám ideálne miesto pre guľomet

16.05.2024 06:00

Boje na predmestiach pokračujú neustále, je ich počuť, aspoň v našej štvrti Saltovka. Ako vravievame: búchajú.

vojna na Ukrajine, Cherson

ONLINE: Zelenskyj: Situácia v Charkovskej oblasti sa čiastočne stabilizovala. Putin: Postupujeme vo všetkých smeroch

16.05.2024 05:50

Ukrajinský prezident hovorí o čiastočnej stabilizácii a snahe ubrániť Vovčansk, ruský prezident o čo najefektívnejšej práci v prvej línii.

fico, atentát na fica,

Bodyguard musí byť sparťanským štítom, ochranka pri atentáte na Fica zlyhala. Jej dôvera pôjde rapídne dole, hovorí Zábojník

16.05.2024 05:00

Úrad pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií sa dostal do veľmi zložitej situácie.