Založ si blog

Mediálne hysterické konšpirácie okolo zločinca Antonina Vadalu !

Ďalšia výborná téma pre naše „mienkotvorné“, „slušné“ a „nezávislé“ média a pre našu „novú“ opozičnú politickú garnitúru, zvlášť pre najčistejšieho z najčistejších slovenských politikov Igora M. ( ctím si prezumpciu neviny, a preto len M., pokiaľ nebude právoplatne odsúdený).

Antonina Vadalu odsúdil taliansky právny systém na deväť rokov za trestný čin spojený s drogovou činnosťou, konkrétne – kokaín . Taliansky súd ho odsúdil za pašovanie kokaínu z Južnej Ameriky do Talianska. Kde sa tu spomína Slovensko ?! Nuž nikde, takže tento prípad Vadalovej zločineckej aktivity, nemá so SR nič spoločné ! A ak áno, tak by  sa „naše“ nič zveličujúce média, mali obrátiť na naše orgány činné v trestnom konaní, či ich talianske súdne orgány požiadali o súčinnosť pri dokazovaní a šetrení tejto kokaínovej aféry, alebo ich len jednoducho požiadali o vydanie A. Vadalu do Talianska. Pretože vážení, to je obrovský rozdiel, žiadať cudzí štát o jednoduché vydanie na trestné stíhanie v inom štáte a medzi žiadosťou o súčinnosť pri šetrení prípadu, kde sa uvažuje a o tom, a je podozrenie, že takúto trestnú činnosť táto osoba vykonávala aj na území štátu, z ktorého je jeho vydanie žiadané !

Týmto sa „naše“ média absolútne nevenujú, ale spriadajú konšpiračné teórie, s kým na Slovensku tento zločinec páchal trestnú činnosť, a jedine len tak to mohlo, a podľa nich to aj tak bolo, že to robil so všetkými „Smerákmi“, aj s pani upratovačkou kdesi v Dolnej-Hornej, lebo aj ona je členkou „zločineckej“ strany Smer-SD ! Opäť žiadna úcta k slovenským zákonom a žiadna úcta k prezumpcií neviny, ale hneď obvinenie, odsúdenie a potrestanie ! Vyťahujú sa akési fotografie, konšpiračné teórie, ale jasne kompromitujúce videa, napr. p. Sulíka s p. Kočnerom, tak to nič, nula, bezvýznamné, však sa ospravedlnil, ale iba jedenému z nich to stačilo, aby bol pre „našu“ „novinársku“ obec nevinný, pre toho druhého však už platia iné „ich“ zákony. Nuž na takejto logike týchto „nezávislých“ novinárov, by stačilo, ak by náš právny poriadok poznal len jedno paragrafové znenie a to §1 – „Osoba, ktorá spáchala, akýkoľvek trestný čin sa považuje za nevinnú, ak sa úprimne ospravedlní a oľutuje svoj, či už neuvážený alebo cielený trestný čin“ !

Nezdá sa Vám vážení „novinári“, že opäť sa snažíte túto so Slovenskom, ničím nespojiteľnú vec, zneužiť na to, aby ste politicky ničili len terajšiu vládnu koalíciu a tým napomáhali terajšej „demokratickej“, „čistej“, „slušnej“ opozícií ?! Veď zájdite vo svojich konšpiráciách ešte ďalej a buďte vyvážení na obidve strany, a za konšpirujte si napríklad s tým, že ak mal v taliansku odsúdený A. Vadala, distribuovať drogy – kokaín, podľa Vás aj na území SR, tak potom je na mieste otázka, či aj naši „noví“, „slušní“ a správne hodnotovo nastavení politici, ako sú p. Michal Truban (PS), alebo p. Martin Poliačik (PS), ktorí sa otvorene priznali z užívania drog, a hlavne pre našu mladú generáciu presviedčajú o neškodlivosti drog, či aj oni náhodou s týmto talianskym zločincom neobchodovali. Veď čo keď mal ten najčistejší kokaín, len pre vybranú drogovú slovenskú smotánku. Buďte investigatívny a začnite „snoriť“ odkiaľ a od koho si títo páni s PS/SPOLU kupovali drogy, veď keď ich užívali, tak asi im ich niekto len tak zadarmo nedaroval !

Ak takto vyvážene budete svojich čitateľov informovať o prepojenosti Antonina Vadalu na našu politickú „sebranku“, tak potom Vaše články budú oveľa „dôveryhodnejšie“ vo svojej absurdnej konšpirácií a získajú punc „objektívnosti“!

p. Igorovi M. sa nečudujem (pretože toto je jeho jediná „politická práca“ a jedine „politické hodnotové“ nastavenie), že robí tak podrobné „informatívne“ tlačové besedy o prepojení najväčšej svetovej mafie na našich, ním vybraných zlých politikov, ale ak stále hovorí, že on aj „svojim“ povie „pravdu“ do očí, tak by mal zostrojiť tiež akéhosi „pavúka“, minimálne o M. Trubanovi a p. M. Poliačikovi, s kým a od koho si „zadovažovali“ drogy pre vlastnú potrebu, ale aj na propagáciu týchto drog, ako názornú ukážku, prípadne prvé „vrecúško“, ako prezent zadarmo, napr. študentom, naším deťom !

A ak by sme mali pristúpiť na „dôkazoví“ materiál, ktorí nám tu p. Igor M. a následne aj všetky mienkotvorné média podsúvajú, že zločinec je aj ten, čo je s A. Vadalom na fotografií, tak potom aj p. Čaputová by podľa tejto „logiky“, mala byť užívateľkou drog, veď na koľkých že to fotografiách sa objavuje a je identifikovateľná, s užívateľom, aj tvrdých drog p. Michalom Trubanom (sám sa priznal) a dokonca boli spolu aj v jednom politickom hnutí Progresívne Slovensko, boli dokonca jeho podpredsedami ! Sú na základe takejto „logiky“ všetci členovia tohto hnutia užívatelia drog prípadne ich dílermi ?! Odpovedzte si vážení sami .

Nuž a Vy p. Igor M. (a následne to Vy „slušné“, „mienkotvorné“ média okamžite aj s priliehavým a pravdivým komentárom, zverejnite !), nože ukážte nám na svojej najbližšej tlačovej besede k tejto téme nejakú fotografiu, kde je p. Michal Truban v objatí s p. Čaputovou, a na „veku“ tejto fotografie nezáleží, môže byť aj s ich detstva, pretože tá bude pre nás všetkých, tým najväčším dôkazom o ich „drogovom prepojení“, lebo keď všetci, tak všetci, bez výnimky ! (pre zdravého človeka, triezvo zmýšľajúceho, veľmi nepredstaviteľná logika !)

Nuž, „čo sa babe chcelo, to sa babe snilo“ !!!

Ja verím a plne dôverujem našim orgánom činným v trestnom konaní, a uznám sám pre seba, obvineného človeka, za vinného, až vtedy, keď ho súdy SR právoplatne odsúdia, a aj pre mňa ste všetci ostatní (myslím – média a politici), ktorí sa takouto prezumpciou neviny neriadite, len gágaji, táraji a prďúsi !

 

Odkaz čitateľom mojich článkov :

Naozaj úprimne, vážim si každého, čo si prečíta moje články, pretože to svedčí o tom, že sa zaujíma o dianie v našej drahej, milovanej Slovenskej republike. Obsah komentárov nekomentujem, lebo si nadovšetko vážim základné demokratické právo človeka, občana SR vyjadriť slobodne svoj názor. Človek bez názoru, je ako citrón, ktorý nevykazuje žiadnu kyslosť, len šťava bez chuti !

Jedna moja prosba na záver, nie som a ani neplánujem byť akokoľvek spojený s K-ĽSNS, a nie som ani ich volič, ale nazývať ma „nackom“ v niektorých Vašich komentároch pod mojimi článkami, ma len presviedča o tom, že naozaj sloboda vyjadrovania sa v našej spoločnosti je nielen že, veľká, ale takmer bezhraničná !

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.