Založ si blog

Slovákov uvrhli do biedy a teraz nimi nehanebne manipulujú! Žiadam Vás, už nás nechráňte!

Prvá, aj ta druhá „vláda“ Igora Matoviča, Slovákov viac, ako rok gniavila/gniavi svojimi nezmyselnými Covid opatreniami. Tento ostatný rok ich „vlády“, priniesol drvivú väčšinu národa slovenského, nie len na pokraj fyzických, psychických síl, ale ho aj ekonomicky doslova zruinoval!!!

Ľudia nemajú financie na základne ľudské potreby a oni sa vychvaľujú, ako je všetko na dobrej ceste, ako sme to výborne zvládli, ako do nás okrem Covid vakcín, „napichali“ množstvo štátnej pomoci a pod. nezmysli, dristy…!!! (zadlžili nás na desiatky rokov dopredu!)

Dnes, 28. apríla 2021 sa mal ukončiť Núdzový stav, ktorý na nás uvalila táto diktátorsko-despotická „vládnuca“ zberba ešte 1.10.2020, pôvodne na 45 dní!!! Teda už plných 7 mesiacov!!! Podotýkam, podľa môjho presvedčenia, že absolútne bezdôvodne!!!

Núdzový stav sa neskončí! „Vláda“ Igora Matovičo–Hegera, si ho na základe vlastného odporúčania (vraj na základe odporúčania pandemickej komisie! Tú tvorí z 90 % „vláda“ SR!) predlžuje od 29.4.2021 o ďalších, už „len“ 30 dní! Teda tešme sa, že nie o 40 dní, ako jej to novela zákona umožňuje. NEHORÁZNOSŤ!!!

Hegero-Matovič (EDKO) to zdôvodnil takto – „To najdôležitejšie je, že Núdzový stav, nie je politický nástroj. Je to nástroj na ochranu občanov a ich zdravia. Takýto máme postoj od začiatku, čiže to nie je o tom, žeby sme my chceli obmedzovať z nejakého dôvodu, dokonca predlžovať  z nejakého nezmyselného dôvodu Núdzový stav. Núdzový stav je pre každého nepríjemný. Pre mňa, pre každého občana lebo nás obmedzuje. Jediný dôvod prečo sme ho zaviedli, je ochrana životov.“ (https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/585831-pandemicka-komisia-odporuca-predlzenie-nudzoveho-stavu-o-30-dni/)

Ako môže vypustiť Edko z úst takúto sprostosť! Takéto nebotyčné klamstvo!

Vraj vyhlásenie a neprestajné predlžovanie Núdzového stavu, nie je politicky nástroj, politické rozhodnutie!!! Pýtam sa, ak o niečom rozhodne Vláda SR, ako politický orgán, tak sa jedná o aké rozhodnutie? Nie o politické? A ak sa rozhodne politický, tak je to aký nástroj? Nie náhodou nástroj politický?!

No a ešte väčšia sprostosť, ktorá Edkovi vyšla z jeho Covid „apolitických“ úst bolo, že týmto absolútne bezdôvodným ďalším predĺžením núdzového stavu chránia naše zdravie a životy!

„Ďakujem“ za takúto „ochranu“, ktorú nám „poskytujete“ už dlhé, predlhé mesiace!

„Ďakujem“, že najskôr ste nás „ochraňovali“ – rúškami, potom prišli odstupy, následne ruky-dezinfekcia a toto boli vaše tri naj „medicínske“ nástroje v boji proti C-19! Následne „mozog“ „vlády“ Igor Matovič, sa „poradil“ s Angelou a uvrhol nás Slovákov do večného AG testovania! Vraj dobrovoľného!!! IDIOTI!!!  A dnes nás nútite vraj opäť do „dobrovoľného“ Covid očkovania, až tak „dobrovoľného“, že na EÚ pôde sa zasadzujete za zavádzanie, akýchsi  pasov „slobody“ (doteraz sme poznali len ostrov slobody – KUBA!) „humánne“ nazvaných – Green pass – Zelený pas!!! Už raz v minulosti sme boli vlastníkmi Zelených pasov, avšak aj tie nám dávali neporovnateľné väčšiu slobodu v pohybe, ako tieto Vami preferované Zelené pasy „slobody“ (ZPS)!!! Nemáš ZPS? Nevadí! Máš „slobodu“ ostať doma!!! Daj si Covid vakcínu a budeš mať úsmev, šport, kultúru, cestovanie a pod. Však Zuzana, nateraz prebývajúca v Grasalkovičovom paláci?! IDIOTI!!! Tu, nech sa páči, si môžete pozrieť, akú „slobodu“ vám zaručuje Green pass a Vy všetci ostatní, ktorí sa slobodne nechcete dať zaočkovať lebo ste si ešte zachovali zbytky zdravého rozumu, sa budete musieť, ako ináč, „dobrovoľne“, vzdať všetkých týchto slobôd, ktoré až do vypuknutia Covid „pandemického“ ošiaľu boli absolútne bežnou súčasťou Vašich/našich životov – https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=https://corona.health.gov.il/en/directives/green-pass-info/&prev=search&pto=aue

(https://corona.health.gov.il/en/directives/green-pass-info/)

Na záver ešte raz zdôrazňujem, vy diktátorsko-despotickí diktátori, už nás „nechráňte“!!!

Slovensko a Slováci nepotrebujú núdzový stav, Slovensko a Slováci potrebujú NÚDZOVÉ RIEŠENIE!!!

Slovensko a Slováci nepotrebujú vaše „milostivé uvoľnenia“, Slovensko a Slováci vás už čoskoro nemilostne, nemilosrdne UVOLNIA z vašich pozícií, ktoré ste si premenili zo služby národu Slovenskému, na diktát a despotizmus národa slovenského!!!

 

 

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.