Založ si blog

Aj poradkyňa WHO žiada odstúpenie nekompetentnej slovenskej Vlády.

WHO – Svetová zdravotnícka organizácia disponuje resp. má k dispozícií množstvo svetových medicínskych kapacít. Títo svetoví odborníci z oblasti medicíny, svojimi poradnými odbornými stanoviskami k rôznym medicínskym problémom z veľkej časti formujú, prípadne rozhodnutia, odporúčania WHO.

Jeden/jednou z takýchto poradcov/poradkýň je aj Tess Lawrie riaditeľka The Evidence-Based Medicine Consultancy, Spojené kráľovstvo.

Tess A. Lawrieová sa aj prostredníctvom videa prihovára všetkým lekárom celého sveta o účinnosti užívania lieku Ivermektín v liečení, predchádzaní ochoreniu na C-19 a vyzýva ich, aby tento liek používali v čo najväčšej miere.

WHO jej odporúčania dlhodobo ignoruje, zatajuje, pretože pre WHO sú podľa všetkého oveľa dôležitejšie „vedecké“ dôkazy o C-19 od tých svetových medicínskych „odborníkov“ ktorí ju štedro dotujú a tým ju nepriamo vlastnia a riadia napr. Bill Gates a jemu podobní!!!

Nuž čo Tess Lawrieová vo svojom videu, lekárom celého sveta, teda aj našim, odkazuje?

Áno presne toto – „Ahoj, volám sa Dr. Tess Lawrie a neprihováram sa k autoritám.

Dnes hovorím s tými z vás, ktorí ste zložili Hippokratovu prísahu.

Prisahali ste, že urobíte pre svojich pacientov to najlepšie a Ivermektín je jediná vec, ktorú máme a lieči COVID-19 vo všetkých fázach.

Dôkazy sme vyhodnotili správne a vidíme, že Ivermektín podstatne znižuje počet úmrtí a predchádza infekciám. Existuje mnoho dôkazov, že z nejakého dôvodu zdravotnícke úrady jeho výsledky nevyhodnocujú správne.

Viem, že ste naozaj zaneprázdnení, ale je vašou povinnosťou pozrieť sa na tie dôkazy a sami sa rozhodnite, či vás to presvedčí, alebo nie.

Som si istá, že budete súhlasiť, že tie dôkazy sú ohromujúce a Ivermektín by ste mali okamžite používať na záchranu životov.

Je to kľúč k tomu, aby sme sa dostali všetci späť do normálu.

Prosím, pozrite sa na dôkazy.“

„Tess Lawrie je riaditeľka The Evidence-Based Medicine Consultancy, poradkyňa WHO a jej práca (metaanalýza o Ivermektíne) je ignorovaná.

ÚRYVOK Z VÝSLEDKOV JEJ PRÁCE

Nedávne nezávislé preskúmanie a metaanalýza kontrolovaných pokusov Dr. Tess Lawrie, riaditeľky spoločnosti Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, ukázali, že Ivermektín znížil riziko úmrtia o 83% (95% CI 67-92%). Okrem toho bol Ivermektín tiež vysoko účinný pri prevencii prenosu SARS-CoV-2. U ľudí, ktorí dostávali Ivermektín, sa v porovnaní s kontrolami znížilo riziko získania Covid infekcie o 88%. V absolútnych číslach to predstavuje mieru infekcie asi 4% u tých, ktorí dostávali Ivermektín, v porovnaní s 35% mierou infekcie v kontrolnej skupine.“ ZDROJ – Category: Dr Tess Lawrie, MedicalUpdateOnline.com. https://www.facebook.com/watch/?v=2938797769731197.

Tess A. Lawrieová na stránkach MedicalUpdateOnline o účinkoch a užívaní Ivermektínu tvrdí aj toto – „Myslím si, že najskôr to musíme dostať k našim zdravotníckym pracovníkom a ďalším frontovým zamestnancom – mali by byť uprednostnení – a ďalším zraniteľným ľuďom. Jedným zo spôsobov by bolo mať balenia, ktoré obsahujú tablety Ivermektínu a dostatok vitamínu, vitamínu D a zinku na sedemdňovú liečbu. Navrhujem, že takéto balíčky by mohli byť umiestnené pre ľudí, ktorí ich majú doma uchovávať, pokiaľ to nie je potrebné. Keď sa u ľudí objavia príznaky covid-19 alebo keď sú vystavení niekomu inému, kto má toto ochorenie, mohli by začať užívať lieky. Takéto prístupy sa už úspešne používali v iných krajinách, napríklad v Indii.“

Správa doktorky Lawrieovej pre praktických lekárov bola jednoduchá: „Ivermektín účinkuje“ a pripomenula im, že lekári sú oprávnení predpisovať pre svojich pacientov liek, ktorý považujú za najlepší.

Tess A. Lawrieová tento článok ukončila takto – „Pokyny klinickej praxe, vláda, že Národný inštitút pre vynikajúce zdravie a starostlivosť (NICE) a Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) sa vždy spoliehali na Cochraneho recenzie ako základ odporúčaní. Z tohto dôvodu som spojila svoje sily s Dr. Andrewom Hillom v Liverpoole, aby vykonali rýchlu Cochranovu kontrolu Ivermektínu pre covid-19. Kontrolu plánujú dokončiť do troch týždňov. Dúfajme, že to otázku vyrieši raz a navždy“.

https://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=https://medicalupdateonline.com/speciality/Dr-Tess-Lawrie/&prev=search&pto=aue

Ja osobne čítam, tieto závery a odkazy Dr. Tess A. Lawrieovej, ako odkaz všetkým vládam sveta a teda aj tej našej slovenskej, že ak nemajú odvahu, vybrať sa smerom liečenia a predchádzaniu ochorenia C-19, prostredníctvom aj lieku Ivermektín, tak nech svoje pozície, funkcie ponúknu tým, ktorí tu odvahu budú mať!!!

Viac k tomu nemám čo dodať!

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.