Založ si blog

S V. Krčmérym a jemu podobnými sa musíme rozlúčiť čo najskôr! Sú pre našu spoločnosť veľmi nebezpeční!

V piatkovom (23.4..2021) článku, som sa venoval tematickému dňu na TA3, na tému očkovanie proti/na C-19 s hlavnou postavou resp. v hlavnej úlohe – Vladimír Krčméry.

Oficiálnym e-mailom som poslal do redakcie TA3 niekoľko otázok na tohto pána. Podľa toho čo som stihol odsledovať, nepadla ani jedna z mojich otázok. Zámer? Náhoda? Neviem, teraz neriešim. Ale čo riešiť chcem, musím, je samotný Vladimír Krčméry. To čo počas tohto dňa, tento lekár pre africké trópy narozprával, čo predviedol sa podľa môjho názoru dá celkom jasne nazvať Covid fanatizmus. Teda nie vážny a vážený odborný názor, vážne a vážené odborné riešenia nového respiračného ochorenia, ale doslova posadnutosť a absolútny fanatizmus, presadzovanie jediných svojich „správnych“ riešení! To sa doslova nedalo počúvať! Vyjadrenia Krčméryho o tom, ako sa ľudia majú správať na „láskavo“ otvorených gastro terasách, boli zo sveta bludárstva. Krčméry doslova hovoril toto – „na terasu vstupujte už s rúškom! Po celú dobu majte nasadené rúško! Keď vám prinesú polievku, tak ju za dve-tri minúty rýchlo zjedzte a opäť si nasaďte rúško! Keď pôjdete na toaletu, tak si nasaďte respirátor! Fajčiari nefajčite lebo vtedy nemôžete mať rúško. Personál gastro prevádzok vyzývam, dajte sa najskôr, ako vyjdete na terasu obsluhovať, zaočkovať proti/na C-19!“

Celý tento svoj Covid fanatický prejav zakončil totálnym diktátorstvom – „ak sa nebudete podľa toho správať, tak vám to v blízkej dobe opäť budeme musieť utiahnuť!“ Rozumej, on a jemu podobní Covid fanatici, opäť dajú pokyn vláde a HH J. Mikasovi, aby sa všetko zavrelo lebo ľudia nepochopili v čom spočíva Covid fanatizmus!!!

Naozaj je veľmi nebezpečné mať takýchto fanatikov v pozícií, ktorí riadia kroky vlády a vládnych poslancov v NR SR! Toto už nie je veda, toto je doslova „vedecký“ bludársky fanatizmus, blížiaci sa ku kresťanskému fanatizmu 13. až 17. storočia n.l. – kacírstvu – upaľovaniu tzv. bosoriek na hranici…! Týmto novodobým Covid fanatizmom sa začíname dostávať doslova do štádia, že všetci Covid nevinní, zdraví jedinci, drvivá väčšina, aj nášho národa, ktorí sa dokážu Covidom preniesť, buď bez príznakov alebo za pomoci účinných liekov, ale nedajú sa zmátožiť potrebou nosenia rúšok, respirátorov a majú odpor k vpichovaniu si do svojho tela cudzie, umelo vyrobené, ešte poriadne vedecky neodskúšané chemikálie, „ušľachtilo“ nazývané – vakcíny, tak títo budú pravdepodobne v blízkej dobe doslova spoločenský „upálení“!!! Ako? Nuž tak, že im nebude umožnené vstúpiť do obchodov, zakázané cestovanie lebo nemáš Covid pas, zakázané voľne dýchať lebo si si „dobrovoľne“ nenechal vpichnúť Covid božstvo a pod. Teda „upália“ nás zaživa svojim Covid fanatizmom a zbavia nás akýchkoľvek ľudských práv! Toto sa musí skončiť! Toto sa musí skončiť, nie čo najskôr, ale okamžite!!!

Nie je možné, aby naše životy riadili a o nich rozhodovali takýto Covid fanatici! A ako to spraviť! Nuž okamžitou zmenou vlády! Vláda musí padnúť IHNEĎ!!! Na čele vlády predsa nemôže byť človek, ktorí je náboženským fanatikom, ktorý je presvedčený, že on je ten vyvolený do ktorého, podľa neho, vstúpil Duch svätý a pritom je to len jeden z ďalších, akýchsi duchovných fanatikov!!! Vláda fanatikov je nebezpečná! Áno, Eduard Heger je posadnutým fanatikom, akýmsi ním vymysleným „Duchom svätým“, pretože ten pravý Duch svätý, v ktorého verí väčšina kresťanov, katolíkov, sa v ich živote prejavuje úplne inak a nespôsobuje bludársky fanatizmus!!!

Je nebezpečné, ak sa do rúk takých ľudí, akým V. Krčméry bez pochyby je, dá takáto doslova nadprirodzená, nad spoločenská moc, aby presadzovali svoj „medicínsky“ fanatizmus. Prirovnal by som to k „výťahárom“. Vieme, že všetky zdvíhacie zariadenia, takže aj osobné výťahy, sú viacnásobne predimenzované – teda ich oficiálna únosnosť napr. 6 osôb – max 500 kg, je niekoľkokrát pre samotnú bezpečnosť predimenzovaná. Teda v skutočnosti sú konštruované a postavené na niekoľko násobnú záťaž presahujúcu ich oficiálne zaťaženie. A teraz si predstavme takúto situáciu. Výťah pre 6 osôb bol dlhodobo preťažovaný, nadmernou prepravou ťažkých nákladov. Týmto sa poškodil zdvíhací mechanizmus tohto výťahu – poškodenie lán, brzdy výťahu a pod. do takej miery, že raz sa v ňom viezli 3 osoby a výťah sa zrútil! Prišiel revízny technik zdvíhacích zariadení, dali mu absolútnu moc, ako ďalej, aby sa to už nikdy nestalo a tento fanatický revízak, pod vplyvom takejto neobmedzenej moci rozhodol, že od teraz sa bude môcť vo všetkých takýchto výťahoch na území SR prepravovať len jedna osoba!!! Neskúmal prečo sa to stalo! Nenavrhol rozumné technické riešenie! Nepomenoval príčinu pádu výťahu! Jednoducho zahral sa na všemohúceho odborníka do ktorého vstúpil „Duch svätý“ a ten riadi jeho ďalšie „odborné“ rozhodnutia…!!!

Nakoniec povie, od teraz sa budete môcť vo výťahu prepravovať len po jednom a ak sa budete správať zodpovedne, tak vám neskôr povolím po dvojiciach, maximálne traja, ale už nikdy nepočítajte, že sa opäť budete môcť prepravovať šiesti! Ale pozor! Ak tieto mnou navrhnuté „vysokoodborné“ odporúčania, príkazy budete porušovať, tak dám príkaz, nariadenie uzatvoriť všetky výťahy, bez výnimky a budete chodiť pešo!!!

Áno presne toto robia dnes s nami títo fanatický infektológovia, Krčméryovci a im podobní. Podľa môjho hlbokého presvedčenia, už dlhú dobu nie je dôvod na takúto Covid paniku! Na takéto totálne nezmyselné Covid opatrenia! Ale títo ľudia sa cítia byť pánmi sveta, nikto im to z kompetentných nevie, nechce povedať a preto sa na nás vyvršujú a svojim totálnym Covid fanatizmom nám ničia životy a zdravie našich detí!

Toto sa musí jednoducho skončiť a je najvyšší čas takýchto Covid fanatikov zosadiť z ich Covid piedestálu a rozlúčiť sa s nimi…!

Ak chceme žiť slobodné, rozumné životy – inej cesty niet!!!

Toto však môžeme dosiahnuť jedine okamžitou výmenou vlády, za vládu, ktorá nepodľahne žiadnemu fanatizmu a ako nástroj svojho vládnutia bude používať predovšetkým zdravý rozum, zdravý rozum normálnych, aj zdravotných odborníkov a nie doslova fanatikov!!!

Záver:

Pre mňa osobne Vladimír Krčméry a jemu podobní, Sabakovci, Bražinovci, Matovičovci, Hegerovci a pod., nie sú seriózni vedci, politici, ale dnes celkom jednoznačne, pre celú slovenskú spoločnosť veľmi nebezpeční, absolútni Covid fanatici, s ktorými sa musíme čim skôr rozlúčiť, čo sa týka ich dnešných veľmi vplyvných pozícií!!!

 

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

19.04.2024

Buďme korektní resp. ja budem korektný. Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať. Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade. Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť [...]

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.