Založ si blog

Deň, keď majú naše deti narodeniny !

Dnes je pre mňa a moju manželku, ten najkrajší deň v roku. Naša dcérenka má 12 rokov ! Presne pred dvanástimi rokmi o 7:50 hod., prišla naša dcérenka na tento nádherný svet !

Tento deň a túto hodinu si budem pamätať do mojich posledných dní, lebo bol som pri pôrode, a samozrejme, že som bol celú noc v nemocnici, v jednej miestnosti, pri manželke, a očakávali sme príchod nášho potomka. Vedeli sme že to bude dievčatko, a ja som sa s mojou dcérenkou zhováral ešte keď bola v maminkinom brušku .

Bol som „prvý“ čo videl našu milovanú dcérenku, keď prišla na tento svet, bol som „prvý“, čo počul ten nádherný plač dieťatka, ktoré sa prvý krát nadýchlo. Bol som hrdý na moju milovanú manželku, ktorá priviedla na svet našu dcérenku, a najlepšie to vystihol pán doktor, ktorý pomáhal našej dcérenke na svet, „mamička, držali ste sa výborne!“ ( a veru aj ja, odišiel som s pôrodnej sály po vlastných).

Prajem všetkým otcom, mužom, a ak chcete aj chlapom, aby zažili (ak im to okolnosti umožňujú) tú nesmierne šťastnú  emóciu, keď ste pri tom, kedy Vaše dieťa prichádza na svet !

Áno, nehanbím sa za to, že po návrate domov som si od toho vypätia, od šťastia a mnou lomcujúcich emócií, že Ja som otec !, aj veru nahlas poplakal. A toto sú slzy šťastia, za ktoré by sme sa mi „neoblomní“ a „tvrdí“ chlapi, nikdy nemali hanbiť !

Prajem, nielen našej milovanej dcérenke, ale aj všetkým Vám, čo máte dnes ten krásny deň, deň narodenia, aby ste boli zdraví, aby ste boli čo najviac dní v roku šťastný (žiaľ život prináša aj smutné chvíle), aby Vás Vaši rodičia (ak ich ešte máte, ja mám to šťastie, že rodičia ešte žijú) milovali a zbožňovali minimálne tak, ako ja a moja manželka milujeme a zbožňujeme našu dcérenku.

A Vám všetkým, ktorí máte doma dieťa, ktoré má dnes ten nádherný deň, výročie svojho príchodu na tento nádherný svet, a to bez ohľadu na vek Vášho dieťaťa, prajem, aby Vaše deti boli zdravé a šťastné, a aby Ste ich po celý zbytok svojho života milovali a zbožňovali minimálne tak, ako ja a moja manželka milujeme a zbožňujeme našu dcérenku .

 

V tento deň, keď oslavujeme príchod našich detí na tento svet, ale nielen v tento deň, patrí od nás manželov a otcov, ale aj synov,  jedno veľké Ďakujem, našim manželkám, naším mamám , za to, že nám a  našim deťom, dali život, a že nás nadovšetko milujú, starajú sa o nás, nehľadia na seba a svoje potreby !

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.