Založ si blog

Z. Čaputová a I. Matovič, dnes nie je priestor na vaše neoficiálne stretnutia!

TASR včera (15.3.201) o 17:26, uverejnila správu/vyhlásenie/oznam, ktorý jej bol doručený/oznámený, hovorcom Zuzany Čaputovej, Martinom Strižincom. Jeho plné znenie je takéto – „ Prezidentka SR Zuzana Čaputová pozvala v utorok 16. marca na stretnutie predsedu vlády SR Igora Matoviča. Stretnutie bude mať neoficiálny pracovný charakter a uskutoční sa bez účasti médií.“

Takže, keď sa SR vinou týchto dvoch ľudí, nachádza v absolútnom rozvrate, od vzniku ČSR a následne aj v obdobiach oboch, doteraz samostatných slovenských republík, sa SR nachádza v absolútnom spoločensko-ekonomicko-politickom marazme, tak Zuzana Čaputová si voči občanom SR dovolí takúto nebotyčnú drzosť, že sa ide stretnúť s Igorom Matovičom na neoficiálnom, opakujem a zdôrazňujem NEOFICIÁLNOM stretnutí, plné tajnostkárstva!!! Takéto niečo nepripadá do úvahy!

Igor Matovič ohlási, že ide do ústrania, niečo také Ústava SR nepozná! Tá pozná len demisiu predsedu vlády SR! A Zuzana Čaputová, Igora Matoviča neoficiálne vyrušuje z jeho utiahnutia sa do ústrania, do pozadia… (nebude jej to mať za zlé, že ho teraz vyrušuje? Je potrebné si dávať pozor Zuzana lebo aj samotný Richard jasne povedal, že Igor je nadmieru pomstychtivý! Teda, keď „zaslúžene“ odpočíva, tak ho neradno vyrušovať!))

Čo je toto za špinavá politika/hra, zo strany Zuzany Čaputovej? Zuzana Čaputová na základe posledných turbulentných udalosti a chaosu na strane vystrašenej koalície (ich ochrana, pred zúfalým národom slovenským, Núdzový stav, sa im končí v piatok 19.3.2021, aké príznačné – na Jozefa, to bude „oslava!“), by mala verejne, pred celým národom vyzvať Igora Matoviča, aby jej v čo najkratšom možnom čase osobne doručil do „jej“ prezidentského paláca svoju demisiu a následne by mala razantne konať v medziach, ktoré jej Ústava SR umožňuje!

Nie, Zuzana Čaputová má čas na tajnostkárske, neoficiálne stretnutia s človekom, ktorý očividne nezvládol úlohu byť predsedom Vlády SR a ktorý doviedol náš štát do stavu „klinickej smrti“! Ľudia umierajú lebo už rok im štát nedokázal (nechcel? nesmel?) zabezpečiť riadnu zdravotnú starostlivosť na všetky ľudské choroby! Každá jedna ľudská choroba je nebezpečná! Nedá sa povedať „toto je viac nebezpečné, toto je menej nebezpečné“, NIE, ak sa akákoľvek choroba nelieči, už v jej zárodku, tak je a stáva sa rovnocenne nebezpečnou, ako tá, čo sa za všeobecne nebezpečnú vydáva!!!

A keďže Zuzana Čaputová nám vo svojom oznámení dala jasne najavo, že ani z tohto neoficiálneho „pracovného“ stretnutia nám neposkytne žiaden mediálny výstup, to znamená, že nepredstúpi pred média, aby odpovedala na ich otázky (možno vydá len nejaké jalové tlačové vyhlásenie!), tak nám, naozaj obyčajným, bežným, prostým občanom nedáva inú možnosť, len aby sme si opäť o jej stretnutí s Igorom Matovičom zakonšpirovali!

Tak sa „konšpiratívne“ pýtam – naozaj, „náhodné“ stretnutie Zuzany Čaputovej s USA veľvyslankyňou na Slovensku, Bridget Brinkovou v deň (3.3.2021), kedy Zuzana riešila „ťažkú vládnu situáciu“ s Veronikou a Richardom, nemá absolútne žiaden súvis s terajšou politickou situáciou na Slovensku? O čom sa tieto dve, ženy – političky, asi tak zhovárali? O tom, aké majú doma v kuchyni záclonky/závesy (firhangy?) Asi ťažko!

Čo má dnes Zuzana Čaputová odkázať Igorovi Matovičovi? Aké mu má dať pokyny/inštrukcie? Prečo také tajnosti, keď v nedávnej minulosti Zuzana, sveto-svete tvrdila, že je s Igorom Matovičom v dennom kontakte, minimálne na úrovni SMS správ? Alebo Igor Matovič preukáže svoju politickú silu, neoblomnosť, prefíkanosť a bude to on, čo oznámi Zuzane Čaputovej, že on odstúpi, ale až po nej?

Toto mi pripomenulo jednu moju milú udalosť, z mojich študentských čias na VŠDS v Žiline – 1985-1990, kedy sme boli spolu s kamarátmi študentmi na obede vo vysokoškolskej Menze a kamarát sa postavil od stola, že si ide po čaj. Tak som ho požiadal, aby priniesol aj mne. Odpoveď bola naozaj originálna – „Prinesiem ti, ale poď so mnou“. Nuž veru, niečo také, by mohol dnes Igor povedať Zuzane – „Vieš čo Zuzka, sme v tom rovnako obaja, ja odstúpim, ale len, ak ty pôjdeš so mnou“

Nuž tých „konšpiračných“ otázok by bolo naozaj neúrekom!

Môj názor je jednoznačný – dnes už nie je čas na žiadne neoficiálne, tajnostkárske stretnutia! Je čas konať! Vláda musí podať demisiu, minimálne si vyžiadať od NR SR, či má ešte jej dôveru – podľa mňa, ju jednoznačne nemá! Po podaní demisie, je potrebné okamžite vyhlásiť predčasné PV a do zvolenia novej vlády, ktorá vzíde s predčasných PV, je potrebné zostaviť naozaj odbornú (nie rúškovú, nie respirátorovú, nie vakcinačnú) Vládu SR, na základe širokej politickej dohody! Inej cesty už dnes niet! Všetko ostatné je pre nás, pre občanov SR, pre našu republiku, len predlžovaním agónie. A podotýkam, že je to potrebné vykonať čo najskôr, kým k nám nepríde prípadná internacionálna „pomoc“, ale dnes už zo Západu!!!

Záver:

Možno si niekto pomyslí, že tento záver môjho názorového článku nesúvisí s témou dnešného článku, ale opak je pravdou. Súvisí a to celkom jednoznačne. Nuž ostalo nám v pamäti, ako aj samotná Zuzana Čaputová bola hlavnou tvárou vakcinačnej mediálnej reklamnej (osvetovej!) kampane, ktorá nás všetkých, vraj stála len niekde okolo 80 tisíc eur. Apropo, akosi som už dlhší čas nepočul/nevidel túto Zuzaninu vakcinačnú kampaň! Prečo?

No a v tejto kampani nám  Zuzana Čaputová neoznamuje, prečo výrobcovia vakcín sa zriekli niesť akúkoľvek zodpovednosť za aplikáciu svojich vakcín, na nás, budúcich „chorých“ ľuďoch na C-19, ale s úsmevom na tvári nám oznamuje, že – „vakcína je sloboda“ a to s rúškom na tvári!!! (https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY)

Už len tým, že pri tak veľmi „dôležitej“ reklame na, podľa nej jediný „liek“, ako sa zbaviť vírusu C-19, má Zuzana Čaputová na tvári rúško (dnes je potrebné reklamu prerobiť, minimálne tvár Zuzany zaretušovať tak, aby rúško nahradil respirátor!), čím jasne dáva najavo, že vakcína nie je až taká účinná, dôveryhodná lebo rúško ostáva!!!

Dnes, keď sú u nás, ale aj vo svete podozrenia, že po podaní vakcíny od spoločnosti AstraZeneca, poniektorí ľudia umierajú, samozrejme, že „objektívne“ média sa to snažia všemocne obhajovať, že príčinná súvislosť nie je preukázaná, tak Zuzana Čaputová nenatočí aj video o možných vedľajších účinkoch napr. tejto vakcíny! Nie, Zuzana Čaputová neurobí NIČ!

Ale ja podotýkam, že zbaviť sa z tela škodlivej chemickej látky, podanej vpichnutím, nie je tak jednoduché, ako keď zjeme niečo, čo náš žalúdok neprijme a jednoducho to vyvrátime a je po probléme! Vakcína sa „vyvrátiť“ z tela nedá!!!

Nuž a ešte jedná „málo podstatná“ vec vo vzťahu k slovenskej pobočke spoločnosti AstraZeneca. Ak si chceme pri svojich, napr. obchodných jednaniach, aspoň ako tak „oťuknúť“ budúceho obchodného partnera, ktorý je riadne zaregistrovaný v Obchodnom registri SR, tak stačí navštíviť web stránku finstat.sk a máme prehľad o základných údajoch hospodárenia tej ktorej firmy/spoločnosti – aké má ekonomické výsledky, niekoľko rokov dozadu, či má voči štátu nejaké pozdĺžnosti a pod.

AstraZeneca má na Slovensku svoju pobočku, spoločnosť pod názvom  – AstraZeneca AB, organizačná zložka, IČO: – 31 802 877, so sídlom – Lazaretská 12, 811 08 Bratislava. Vedúci organizačnej zložky – Kuuno Vaher, Talin, Estónska republika –  https://orsr.sk/vypis.asp?ID=27894&SID=2&P=0.

A keď by ste sa na stránkach finstat.sk, chceli niečo dozvedieť o ekonomickom vývoji tejto na Slovensku, legálne pôsobiacej farmaceutickej spoločnosti, tak sa dozviete – NIČ! Zhola NIČ! Ak by ste mali záujem si naštudovať ich, napr. Riadnu individuálnu závierku za obdobie 1.1.2019 – 31.12.2019, tak sa dočítate tieto dôležité „informácie“ – „Údaje nie sú dostupné, účtovná závierka sa nachádza v neverejnej časti Registra účtovných závierok.“ (https://finstat.sk/31802877/zavierka, https://finstat.sk/31802877)

GRATULUJEM, Slovensko! Takže nielenže nevieme nič, aleže zhola nič o zložení, účinkoch, vedľajších účinkoch vakcíny na/proti C-19 od tejto spoločnosti, legálne pôsobiacej na území SR, ale nevieme, teda vieme zhola NIČ, aj jej ekonomických ukazovateľoch, ktoré svojou činnosťou dosahuje na území našej republiky – Slovenskej republiky!!!

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

DN - SIAF

Tohtoročný SIAF sa bude niesť v znamení osláv troch výročí i krstu stíhačky F-16

30.04.2024 10:31

Podujatie sa uskutoční na leteckej základni Kuchyňa-Malacky 31. augusta a 1. septembra.

nehoda, priechod, bratislava

Na priechode pre chodcov v Bratislave zrazilo auto 16-ročné dievča

30.04.2024 10:26

Alkohol v dychu vodiča nezistili.

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.