Covid vakcinační priaznivci, odpovedzte na túto jednoduchú otázku áno alebo nie!

SR je viac, ako rok po PV 2023 a ja mám pocit, že mediálne, ale hlavne názorovo, sme hlboko v rokoch covid hrôzovlády 2020-2022!

Svet je v téme covidu, covid opatrení, ale hlavne v téme účinnosti, bezpečnosti covid mRNA experimentálnych vakcín už úplne niekde inde, len my sme akosi zamrzli resp. sme sa vrátili v čase späť!

Stále sa u nás mediálne nepripúšťa diskusia, že nie všetko v dobe covidovej bolo v poriadku a že experimentálne covid mRNA vakcíny (teda ak sa vôbec vakcínami dajú nazvať!) neboli dostatočne vyvinuté, otestované…, že boli použité (nátlakovo?!) v núdzovom stave a hlavne, ako experiment na masách ľudí bez toho, aby boli riadne verejne masmediálne upozornení, že ešte nikdy neboli na vírusy, na koronavírusy na ľuďoch použité a že prípadne vedľajšie účinky, nie sú úplne zrejmé a jasné.

Akosi sa na Slovensku zabúda na výrok nebohého Vladimíra Krčméryho, mimochodom veľkého podporovateľa covid mRNA „vakcinovania“, ktorý na otázku Petra Bielika na TA3, že kedy budeme vedieť presne povedať niečo o účinnosti resp. o vedľajších účinkoch týchto mRNA experimentálnych vakcín, v tomto prípade sa jednalo o vplyv experimentálnych „vakcín“ na tehotenstvo žien a potom aj všeobecne, odpovedal takto – „Tak, toto je veľmi dôležitá otázka…, celkom náhodou sme sa nedohodli o tomto pred reláciou(?!)…, …otázka čo sa týka na neskorý vplyv na generáciu, budeme vedieť, keď budeme mať 5 rokov od Wu-chanského lockdownu. Tie veci proste skorej vedieť nebudeme, ale musíme sa s tým zmieriť.“ – 22.6.2021 o 22:00 hod., niekde od 39. minúty – https://www.ta3.com/relacia/21012/ockovanie-a-tretia-vlna-pandemie-prognoza-narodnej-banky-slovenska

Na toto Krčméryho vyjadrenie sa už zabudlo?

A keď dnes sa vie, že vedľajšie vplyvy týchto experimentálnych mRNA „vakcín“, sú vo veľa prípadoch, hlavne u relatívne mladých ľudí, až s následkami predčasných, náhlych úmrtí, tak aj dnes názory v diskusii o týchto vedľajších vplyvoch sú považované za tmárstvo a šarlatánstvo?!

Však, nový, s nie medicínskym vzdelaním, minister zdravotníctva pán Šaško?!

Ba dokonca „objektívne“ média, ktoré v dobe covidovej boli tie, čo tomuto covid ošiaľu napomáhali najvehementnejšie, dnes zachádzajú tak ďaleko, že kladú absurdné, totálne hlúpe, až idiotské otázky typu – „Nechali by ste Kotlára liečiť vášho rodinného príslušníka?“ – https://komentare.sme.sk/c/23396369/nechali-by-ste-kotlara-liecit-vasho-rodinneho-prislusnika.html

Túto otázku šéfredaktorky Sme.sk Beaty Balogovej považujem za tak nemiestnu, Slovákmi vysoko manipulatívnu, že je ťažko na to nájsť primerané slová!

Samozrejme vieme, že MUDr. Kotlár okrem toho, že vyštudoval všeobecnú medicínu a je hlavne ortopéd, tak neviem prečo by mali za nim chodiť pacienti s vírusovým ochorením, ako k odborníkovi na liečbu vírusových ochorení!?

To však neznamená, že nemôže byť vedúcim resp. na čele komisie, ktorá ma niečo z medicínskej oblasti vyšetriť, preskúmať…

A je celkom v poriadku, že poniektorí jeho správu kritizujú. Majú na to právo!

Ale čo v poriadku nie je, je to, že sa všakovakým spôsobom zamedzuje diskusií oboch názorových strán, o týchto jeho záveroch.

On si ich nevycucal z prsta!

Ale teraz nejdem do detailov na túto tému.

Avšak, nech mi je dovolené tiež položiť jednu otázku.

Táto otázka nie je ani hlúpa, ani idiotská, ale priama a adresná.
Pýtam sa Vás, tých vás všetkých na Slovensku, čo ste tak nadmieru kritickí k záverom Kotlárovej správy o C-19 a k všetkému, čo s tým súvisí, čo dokonca Kotlára (aj jeho tím!) nazývate tmárom a šarlatánom, čo za každú cenu nechcete, aby na túto tému bola verejne na živo diskusia, minimálne na obrazovkách STVR!(!) aj s tými, čo majú iný názor, iné fakty o C-19, o covid „vakcinácií“, o ich nežiadúcich účinkoch…, ako len s tými, čo nás tu dva roky presviedčali, že C-19 je neliečiteľný, že treba trpezlivo čakať na „zázračnú“ covid vakcínu, ktorá prišla hlavne z USA, čo Slovákov covid strašili, na osobnej slobode a slobodnom prejave obmedzovali…teda takúto otázku – Ak by ste nedajbože, ešte raz nedajbože, potrebovali transfúziu krvi, zaujímalo by vás od akého darcu je?

Zaujímalo by vás, či je od darcu niekoľkokrát (plne, teda 3x + booster, posilňovacia dávka) covid mRNA zaočkovaného?

Áno alebo nie?

A ak by ste si mohli vybrať, tak by ste si nechali radšej tranzfúzovať krv od covid mRNA zaočkovaného alebo od darcu, ktorý nebol ani raz takouto mRNA vakcínou zaočkovaný?

A nakoniec budem parafrázovať otázku šéfredaktorky Sme.sk takto – „Odporučili by ste vášmu rodinnému príslušníkovi, aby si v prípade potreby transfúzie krvi, nechal tranzfúzovať krv od darcu, ktorý bol viackrát mRNA covid zaočkovaný alebo by ste mu odporučili, aby požadoval, ak by to bolo možné, aby mu transfúzovali krv od darcu, ktorý nebol mRNA covid vakcínou ani raz zaočkovaný?

A prosím odpovedzte len ÁNO alebo NIE! (A nemusíte verejne, stačí keď si odpoviete sami sebe v duchu)

Zdržať sa, nie je možné…

P.S.:

Ja za seba odpovedám, že sa desím toho, aby som ja alebo môj rodinný príslušník vôbec niekedy potreboval/li transfúziu krvi a bola by od darcu, niekoľkokrát mRNA „zaočkovaného“.

„Koronavírus sa v Taliansku objavil tri mesiace pred vypuknutím epidémie v Číne! “ Vtedy Hoax a dnes už pravda? !

16.10.2024

Pán minister zdravotníctva Šaško, všetky covid „objektívne“ média, všetci tí, čo ste presvedčení, len o svojej, doteraz povolenej a v rokoch 2020-22, jedinej „pravdy“ o C-19, okolo C-19, čo iný názor ani len na diskusiu nepripustite(!), ak si myslíte, že citát, ktorý mám v nadpise môjho článku, pochádza z úst podľa vás, covid „tmára a šarlatána“ [...]

STVR – už sa konečne spamätajte!

15.10.2024

Neuveriteľné! Dokedy?! Dokedy bude aj „nová“ STVR nastavená jednostranne, propagandisticky bez akéhokoľvek náznaku, bez akejkoľvek štipky plurality, objektívnosti nestrannosti, ako tá „stará“ RTVS?! Dnes, teda 15.10.2024 bola v Hlavných správach na pravé poludnie v SRo, ako naj zahraničná správa takáto – „Ukrajina tvrdí, že Severná Kórea, sa už De facto [...]

Eštok, Drucker a vy ste za rok, čo Slovákom doručili?

14.10.2024

Vystúpenie dvoch zástupcov Vlády SR za HLAS-SD v nedeľňajších politických diskusiách, sú pre mňa osobne veľkým sklamaním a absolútne pre mňa nepochopiteľné! Jeden bol účastný politickej diskusie na STVR – v O 5 minút 12 – Tomáš Drucker (Hlas-SD) a druhý na TA3 – v V politike – Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). [...]

Belgicko, Zelenskyj, Fico, summit

Fico: Ukrajinský plán víťazstva je kontroverzný

18.10.2024 10:18

Premiér dodal, že nepovažuje za dobrý nápad členstvo Kyjeva v Severoatlantickej aliancii.

požiar, hasiči, nemecko

Nová hasičská stanica ľahla popolom, nemala požiarny poplachový systém

18.10.2024 09:45

Podľa prvých odhadov vznikli škody za 20 až 24 miliónov eur.

Jahja Sinwár

VIDEO: Sám v zdemolovanom byte. Po drone hodil palicou. Posledné zábery zabitého vodcu Hamasu

18.10.2024 09:10

Izraelská armáda zverejnila zábery z dronu, ktoré podľa nej zobrazujú posledné sekundy života vodcu palestínskej teroristickej organizácie Hamas.