Dolinkovej ukážkový príklad podvodu na voličoch!

A ako inak to mám nazvať?!

Je jedno koho sme volili, koho by sme nikdy nevolili, ale na každého politika musí platiť rovnaký meter!

Teda aj u politikov dnešnej vládnej garnitúry a to i napriek tomu resp. práve preto, že je dobre, že po PV 2023 bola zostavená práve takáto vládna koalícia z tých politických subjektov, ktorým voliči SR dali tak silný mandát, že sa dostali do Parlamentu SR a na základe tohto mandátu a povolebných rokovaní, zostavili väčšinovú vládnu koalíciu.

A teraz k veci resp. k Dolinkovej.

Dolinková po tom, čo sa sama, ako sama tvrdí, rozhodla rezignovať na pozíciu ministerky zdravotníctva SR, si vraj nebude resp. už to oznámila, že si nebude uplatňovať mandát poslanca Parlamentu SR!

A zdôvodňuje to všakovako, vraj si musí od terajšej politickej klímy oddýchnuť a tak podobne.

Tieto jej politické kecy ma absolútne nezaujímajú.

Ale, čo ma zaujíma a na čo by sa jej novinári, za jej voličov(!), mali pýtať je to, prečo potom vlastne išla na kandidátku HLAS-SD ako ich 5. do PV 2023?!

Totiž ak by po PV 2023, HLAS-SD nebol súčasťou vládnej koalície, ale bol by v parlamentnej opozícií, tak ani vtedy by si neuplatnila mandát poslanca Parlamentu SR?!

A môže ju kto chce a ako chce obhajovať, ja toto jednoznačne považujem za ukážkový, učebnicový príklad podvodu na voličoch SR!!!

Viac k tejto osobe nemám čo dodať!

Asi len toľko, že čistý politický HNUS!!!

P.S.:

Kde bude teraz „bojovať“ za svojich voličov? Tak, ako im sľubovala pred PV 2023 bez ohľad na to, či skončí s HLAS-SD v koalícií alebo v opozícií, že bude hájiť ich záujmy, ak nie vo Vláde, tak v Parlamente SR§

Alebo je jej pozícia poslanca Parlamentu SR málo?

Tam sa nedajú hájiť záujmy jej voličov a tam sa už nedá za nich bojovať?!

Veď ona neoznámila, že opúšťa stranu HLAS-SD!

„Koronavírus sa v Taliansku objavil tri mesiace pred vypuknutím epidémie v Číne! “ Vtedy Hoax a dnes už pravda? !

16.10.2024

Pán minister zdravotníctva Šaško, všetky covid „objektívne“ média, všetci tí, čo ste presvedčení, len o svojej, doteraz povolenej a v rokoch 2020-22, jedinej „pravdy“ o C-19, okolo C-19, čo iný názor ani len na diskusiu nepripustite(!), ak si myslíte, že citát, ktorý mám v nadpise môjho článku, pochádza z úst podľa vás, covid „tmára a šarlatána“ [...]

STVR – už sa konečne spamätajte!

15.10.2024

Neuveriteľné! Dokedy?! Dokedy bude aj „nová“ STVR nastavená jednostranne, propagandisticky bez akéhokoľvek náznaku, bez akejkoľvek štipky plurality, objektívnosti nestrannosti, ako tá „stará“ RTVS?! Dnes, teda 15.10.2024 bola v Hlavných správach na pravé poludnie v SRo, ako naj zahraničná správa takáto – „Ukrajina tvrdí, že Severná Kórea, sa už De facto [...]

Covid vakcinační priaznivci, odpovedzte na túto jednoduchú otázku áno alebo nie!

15.10.2024

SR je viac, ako rok po PV 2023 a ja mám pocit, že mediálne, ale hlavne názorovo, sme hlboko v rokoch covid hrôzovlády 2020-2022! Svet je v téme covidu, covid opatrení, ale hlavne v téme účinnosti, bezpečnosti covid mRNA experimentálnych vakcín už úplne niekde inde, len my sme akosi zamrzli resp. sme sa vrátili v čase späť! Stále sa u nás mediálne nepripúšťa [...]

Belgicko, Zelenskyj, Fico, summit

Fico: Ukrajinský plán víťazstva je kontroverzný. Hovorím nie Kyjevu v NATO. Myslím si, že Zelenskyj to pochopil

18.10.2024 10:18

Premiér dodal, že nepovažuje za dobrý nápad členstvo Kyjeva v Severoatlantickej aliancii.

požiar, hasiči, nemecko

Nová hasičská stanica ľahla popolom, nemala požiarny poplachový systém

18.10.2024 09:45

Podľa prvých odhadov vznikli škody za 20 až 24 miliónov eur.

Jahja Sinwár

VIDEO: Sám v zdemolovanom byte. Po drone hodil palicou. Posledné zábery zabitého vodcu Hamasu

18.10.2024 09:10

Izraelská armáda zverejnila zábery z dronu, ktoré podľa nej zobrazujú posledné sekundy života vodcu palestínskej teroristickej organizácie Hamas.