Založ si blog

V rokoch 2020-2023, ste kde boli? Vtedy ste boli umlčiavaní, tak ste mlčali a teraz, keď už môžete, tak na raty kričíte?

Áno, dnes keď je opäť sloboda slova, sloboda vyjadrovania sa, sloboda bezhraničnej kritiky k vládnej moci a nikomu nič za takúto bezhraničnú, klamlivú, útočnú kritiku vládnej moci, nič nehrozí…tak dnes sa začínajú všetci ozývať, že čo sa to tu na nich, na nás chystá, akáže to konsolidácia…, že to každého zničí, zruinuje…, vyhrážajú sa tým či oným, štrajkami, výpoveďami…!

Naozaj?

A prečo až teraz?!

Áno, je z mojej strany na mieste, aby som napísal takýto článok lebo to, čo sa dnes za pomoci „objektívnych“ médií deje v našej spoločností, je niečo absolútne nepochopiteľné!

V rokoch 2020-2022, sa všetci nechali do špiku kosti vystrašiť „novým“ koronanvírusom, ktorému jeho vynálezcovia (USA) dali priliehavý názov C-19 (teda ho vyvinuli v roku 2019 vo Wu-chanskom laborátoriu?) a to až do takej, absolútne pre mňa osobne nepochopiteľnej miery, že nechali sebou totálne bez rozmyslu manipulovať!

Nechali sa ako zdraví ľudia zavrieť do domácich väzení!

Mohli chodiť do práce, ale nechodili!

Nepracovali a nechali si vyplácať mzdy resp. „mzdy“, takmer v plnej výške!

Nikoho vtedy nezaujímalo, čo sú to za peniaze?!

Odkiaľ sú tieto ničím kryté peniaze?!

Kedy, komu a v akej úrokovej výške ich budeme musieť splatiť?!

Za akú dlhú dobu?!

A keď nie, tak čo sa s nami, so SR stane?!

Nie každý si môže dovoliť odísť na niekoľko mesiacov oddychovať a trepať hlúposti na Oxford…!

Veď nová vtedajšia nastupujúca „vláda“ Igora Matoviča tvrdila, že podchádzajúca Ficova vláda im zanechala prázdnu špajzu!

Vtedy všetci čušali!

Čušali lebo čušať mali?

Iste, vtedajšia covid-despoticko-diktátorská skupinka silných na čele s Čaputovou, držali národ v strachu!

Každý deň sa na nich, na nás valili informácie, zo zapredaneckých médií, o počte vykonaných AG/PCR testoch, koľkí nakazení, koľkí v ťažkom stave v nemocnici, koľkí umreli výhradne na C19…a preto sa muselo zatvárať , dokonca aj ústa občanom, vypínali sa nepohodlné weby…!

A kto si ich otvoril a prišiel s iným názorom, že toto všetko je zle, tak ten bol dezolát, opica…, ba poniektorí boli Matovičom vyzvaní aby odovzdali svoj medicínsky diplom…, napr. MUDr. Igor Bukovský!

Neliečilo sa lebo sa tvrdilo, že to liečiteľné nie je (brutálna lož!) a čakalo sa na „spasenie“ v podobe USA experimentálnych Pfizer Ursulinych „vakcín“, za ktoré sme opäť vyhodili mnoho stámiliónov eur do vzduchu…, opäť sa nikto nepýtal, z akýchže to peňazí sa to zaplatilo!

Že aj toto išlo na dlh, ktorý dnes musíme sanovať!

Vtedy nik nekričal, že čo bude až to všetko pominie!

Vtedy nekričali ani tí z medicínskeho prostredia, ktorí „liečili“ a „ordinovali“ z domu po telefóne!

Nekričali lebo štát platil a platil dobre!

Dnes sa vyhrážajú výpoveďami!

KOZ vtedy mlčali ako voš pod chrastou!

A dnes sa nevedia zmestiť do kože!

Toto je téma na celú hrubú knihu, ale v skratke stačí to, čo som napísal vyššie a ešte odcitujem Rudolfa Huliaka, čo povedal v závere ostatnej politickej diskusnej relácií v O 5 minú 12, v STVR lebo toto akosi v mediálnom priestore zaniklo popri jeho nešťastnom výroku z ríše zvierat.

Takže všetci tí, čo dnes kričíte, doslova štekáte po tejto Vláde, že ide naprávať to, čo rozhajdákali bývalé „vlády“ v rokoch 2020-2023, za jasného prispenia Čaputovej, ktorá ich umelo a nasilu držala pri moci lebo stáli na tej „správnej strane“ dejín, nie len vo vzťahu ku Covid „pandémií“, ale hlavne vo vzťahu k Ukrajine, pozorne čítajte tieto nasledujúce riadky lebo pre toto, sa budeme musieť od 01.01.2025 uskromniť, ako ešte nikdy od skončenia socialistického zriadenia po roku 1989, kedy sme začali budovať „šťastnejšie a svetlejšie“ kapitalistické zajtrajšky.

Rudolf Huliak hovorí toto jasne a rázne – „Aby sa konsolidácie, ktoré tu máme z bývalej vlády, tu treba už konečne poukázať, kto to to spôsobil. A ja som trval, aj trvať budem na koaličnej zmluve, aby boli vyvodené dôsledky voči Matovičovi, Hegerovi, Ódorovi. Nie, že sa dneska budú usmievať, budú klamať tam za kec pultom a rozprávať o tom, ako jednoducho daný rozpočet je nezmýselný, keď ho oni sami spôsobili. Veď už pomenovávajme skutočne vinníkov a staňme sa tými politikmi a prestaňme sa obracať na predchádzajúcu vládu, že oni za to môžu. Nie! My máme konkrétnych vinníkov, ktorých treba konkrétne obviniť, dať ich ľuďom na paškál, aby aspoň videli, keď jednoducho sa idú na niečo skladať, aby kto bol za to vinní. Lebo v tom prípade to tí ľudia inak vezmú a nepovedia, že zase robíme to isté, čo robili tí predchádzajúci. Ja urobím všetko z tohto miesta a tak isto aj celý poslanecký klub SNS, aj všetky strany, ktoré sú v ňom tak, aby jednoducho to ľudia pocítili, čo najmenej…“

Takže všetci čo dnes kvičíte po dnešnej Vláde SR, že ide robiť konsolidačné opatrenia také aké urobiť ide, sa obráťte na tých, čo tu bašovali v rokoch 2020-2023.

Na teraz len toľko.

P.S.:

Alebo nerobme nič, požičané miliardy, ktoré nám niekto milé rád požičiaval a teraz ich chce s vysokými úrokmi späť, nesplácajme a čakajme so založenými rukami, kedy nás západné veľkokapitalistické nenásytne banky zhltnú ako malinu a bude po nás!!!

O 5 minút 12 – moderátorovi Alfonzovi Šuranovi – sviňa nevadí, suka áno!

30.09.2024

Nerozumiem tomu. Jednoducho tomu nerozumiem, ako môžu byť moderátori, dnes už v STVR, tak mediáne primitívne obmedzení! V bývalej RTVS bolo zakázané slovo – Cigán a veru ani dnes tomu nie je inak. Lebo v ostatnej relácií STVR, v O 5 minút 12, kde hosťami boli Rudolf Huliak (NK/SNS) a Jozef Hajko (KDH), ktorú opäť moderoval Alfonz Šuran a nie Marek Gudiak(?), sa nedalo [...]

Za smrť Belgičana na slovenskom letisku nie je zodpovedný nikto!

30.09.2024

Niečo neuveriteľné! Našimi, hlavne „objektívnymi“ médiami, ako slabučký vánok prefúkla informácia o tom, že za smrť Slováka Jozefa Chovanca na belgickom letisku nenesie zodpovednosť nikto – „Za smrť Chovanca nebude nik stíhaný.“ – lebo – „Belgický súd v stredu ráno vyniesol rozsudok, podľa ktorého nik nenesie trestnoprávnu zodpovednosť za smrť [...]

Filmový „trhák“ o Čaputovej, však nie pod názvom Únos, Sviňa. ..

29.09.2024

Nuž teda všetkým z PS, všetkým „objektívnym“ médiám, všetkým zahraničím plateným „apolitickým“ mimomvládkam pôsobiacich politicko-spoločensky rozvratne na území SR, okrem povinného čítania od Petra Bardyho, šéfredaktora Aktuality.sk – „Odvaha k ľudskosti“ – https://www.martinus.sk/2890521-zuzana-caputova/kniha , pribudne aj povinné sedenie, [...]

ZSSK

Železnice 21. storočia: ZSSK investuje do moderných služieb a hľadá nové talenty

02.10.2024 00:00

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) predstavila ambiciózny plán modernizácie, ktorý má premeniť cestovanie vlakom na Slovensku.

migranti, lampedusa

Stroskotali lode s viac ako 300 migrantmi, hlásia desiatky mŕtvych. Vyplávali z Jemenu

01.10.2024 21:28, aktualizované: 21:49

Pri džibutských brehoch stroskotali dve lode, na ktorých bolo 310 migrantov.

Alexej Navaľnyj

Nové odhalenia v prípade Navaľného: Zomrel na otravu, ruské úrady falšovali dôkazy

01.10.2024 19:00

Alexej Navaľnyj mal krátko pred smrťou bolesti brucha, vracal, dostal kŕče a omdlel. Ruskí vyšetrovatelia to však zamlčali.