Založ si blog

Nehorázna manipulácia Slovákov pred voľbami do EP opozíciou a jej naklonenými médiami!

Niečo neskutočné!

Zo strany opozície a jej naklonených médií tzv. hlavného prúdu, je slovenská verejnosť neskutočne brutálne zavádzaná totálnymi bludmi o tom, že aký je rozdiel, ak slovenský občan-volič bude v nadchádzajúcich voľbách do EP voliť politické subjekty dnešnej vládnej koalície a tie politické subjekty, ktoré majú podobný názor na súčasné, dnešné fungovanie EÚ a politickými subjektami, ktoré sú dnes v parlamentnej opozícií a tie, ktoré sú rovnakého zmýšľania o budúcom fungovaní EÚ mimo parlamentu SR.

Totiž, dnešná opozícia sa hrdí tým, že ak slovenský občan-volič dá v nadchádzajúcich voľbách do EP hlas im, tak oni budú Slovensko ťahať do EÚ, do západných štruktúr, že na Slovensku bude tým pádom zachovaná demokracia západného typu, že SR bude pevne ukotvená v EÚ, v NATO, že bude pevným spojencom jedine USA a že sa Slovensko nevydá na cestu do „Zväzu sovietskych socialistických republík“, ako tomu bolo pred rokom 1990.

Týmto tieto opozičné politické subjekty, spolu so svojimi spriaznenými médiami, idú obalamutiť Slovákov, že ak dajú svoj hlas opačnej politickej názorovej skupine, tak Slovensko ako také skončilo, že už deň po voľbách do EP nevyjde nad Slovenskom slnko, že Putin si postaví pod našimi Tatrami honosnú Daču…a podobné bludy, nezmysly, konšpirácie a hlavne strašenie!

Nuž teda aby bolo jasné!

Aby to bolo jasné všetkým tým dnešným opozičným stranám, hnutiam…im spriazneným „apolitickým“ médiám tzv. hlavného prúdu – ak Slovák-volič, sa rozhodne vhodiť svoj hlas v prospech dnešnej vládnej koalície a tým mimoparlamentným stranám, ktoré o EÚ zmýšľajú podobne ako oni, tak sa nestane nič mimoriadne!

Stane sa len to, že ak na Slovensku zvíťazí tá názorová platforma, ktorú razí dnešná vládna garnitúra a jej podobné mimoparlamentné politické subjekty, tak Slovensko bude v EÚ hlasom mieru a nie bezhlavého a veľmi nebezpečného zbrojenia, vyzbrojovania EÚ!

Slovensko bude tým štátom EÚ, ktoré sa nebude správať kolenačkovo voči USA, ktoré si za ostatných 5 rokov, čo existuje dnešná skladba EP, absolútne omotali absolútnu väčšinu poslancov EP okolo svojho vojnovo-štváčskeho, sveta  mocichtivého prsta!

Ak si Slováci zvolia do nastavujúceho EP takých kandidátov, ktorí horlia za mierové riešenia, akéhokoľvek konfliktu na svete, tak to bude nová mierová krv do tej strnulej starej, od mieru odkysličenej tmavej krvi EÚ!

Takýto poslanci, budú v EP presadzovať takú EÚ, aká bola pri svojom vzniku!

Teda ako mierový plán a plán spolupráce členských štátov jedine na báze vzájomnej výhodnosti a vzájomného rešpektovania sa!

Lebo dnešná EÚ takou jednoznačne nie je!

EÚ áno, ale nie pod diktátom Nemcov, Francúzov a tí zase pod jasným diktátom USA!

K tomuto hádam už viacej ani písať nie je potrebné lebo každý zdravo zmýšľajúci Slovák presne vie, čo som vyššie napísanými vetami chcel povedať!

Zároveň však je potrebné si uvedomiť ešte jednu veľmi podstatnú a závažnú vec.

Doteraz obidve svetové vojny mali svoj počiatok kde?

Nuž áno.

Nikde inde, ako v Európe a to v Európe Západnej!

A dnes sa USA snažia, aby aj tá, možno už naozaj úplne posledná, tretia svetová vojna(!), sa opäť začala na kontinente zvanom Európa!

Nuž tak teda USA pŕŕ!

Ak sa Vám zachcelo bojovať s Ruskou federáciou alebo s Čínou, tak áno, nech sa Vám páči, ale nás Európu z toho vynechajte!

USA môže bojovať proti Ruskej federácií na území Aljaška-Kamčatka!

Tu nebudú potrebovať Američania ani len zbrane dlhého doletu lebo tieto dve územia delí medzi sebou iba 85 km dlhá Beringova úžina!

Teda nie na európskom území, dnes na Ukrajine a tváriť sa, že im ide o Ukrajinu a o mier na európskom kontinente!

Starú Belu!

A s Čínou nie na území napr. Taiwanu, ale priamo medzi sebou napr. ponad Severný Tichý oceán!

P.S.:

Áno, v sobotu idem voliť do EP. A budem voliť taký politický subjekt a takých ich kandidátov, u ktorých mám istotu, že v EP budú presadzovať takú politiku, ktorá nebude na prospech len SR, ale aj celej Európe, Ruskú federáciu z toho nevnímajúc!

Rusko je aj európske!

Rusko musí ostať aj európske!

S Ruskom je potrebné spolupracovať a nie bojovať!

Že výhľadovo by v EÚ nemala byť len Ukrajina, ale aj celá európska časť Ruskej federácie!

Ktorí nebudú robiť kolenačkovú EÚ politiku vo vzťahu k USA!

Ktorí budú požadovať, aby sa všetky vojenské jednotky USA a ich U.S. Army stiahli z územia Európy a nie len z územia EÚ!

Ktorí sa budú zasadzovať za mierové riešenie nie len konfliktu na Ukrajine, ale aj všade inde vo svete!

Ktorí na pôde EP odsúdia nie len ruskú agresiu na Ukrajinu, ale aj všetky vojnovo-štváčske aktivity USA, či už v minulosti alebo aj v súčasnosti!

Ktorí budú v EP zdravým rozumom v presadzovaní ochrany prírody a ovzdušia a zavrhnú neskutočne škodlivý Green deal!

Ktorí budú viacej počúvať tých vedcov, ktorí jasne hovoria a na faktoch preukazujú, že klimatická zmena na našej planéte nie je výtvorom a dielom človeka, ale že to sú cykly pravidelne sa počas stá miliónoch rokoch opakujúce, a že človek má na tieto klimatické cykly pramalý vplyv!

Ktorí nebudú za naj problém považovať agendu LGBTplus-mínus-na druhú…

Ktorí si budú uvedomovať, že Európa nevymiera, len tak sama od seba, ale že je potrebné v Európe, v každom členskom štáte EÚ vytvoriť všetky podmienky na to, aby mladí ľudia EÚ chceli a aj mali minimálne dve dietky!

Ktorí si budú uvedomovať, že našim prirodzeným pevninským susedom je a vždy bude Ruská federácia a nie zaatlantické USA!!!

Atď., atď. atď…

 

 

 

 

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.