Založ si blog

Čaputovej odkaz všetkým Slovákom – neverte sľubom predstaviteľov Progresívneho Slovenska!

Veru, je to tak!

Len je potrebné mať dobrú pamäť a vrátiť sa na začiatok, kedy sa tu začalo rozmáhať akési progresivisticko-neoliberálne Progresívne Slovensko!

Áno to PS, z ktorého vzišla „nezávislá prezidentka“ – Čaputová!

Už onedlho sa jej skončí „prezidentský“ mandát a s najväčšou pravdepodobnosťou, všetky, jej naklonené média tzv. hlavného prúdu (pre mňa osobne hl. prúdu dezinfoscény a manipulácie s verejnou mienkou!), budú vypočítavať jej „prínosy“ pre Slovákov a Slovensko, v ich reči pre spoluobčianky, spoluobčanov jej (ich) akejsi bezmennej krajiny!

To bude chvály, čo všetko dobrého urobila, ako tu ich krajinu vo svete v dobrom zviditeľnila, ako sa postavila na stranu tých naj odborníkov v dobe Covid „pandémie“, ako bolo super, že sama vykonala naj reklamu na USA experimentálnu covid vakcínu, ktorú dnes už takmer nikto nechce, ako sa v prípade konfliktu na Ukrajine postavila na tu „správnu stranu“ dejín, teda na stranu „mieru“, ktorý sa podľa nej dá dosiahnuť len neobmedzenou dodávkou zbraní Zelenského režimu!

A hladkanie a hladkanie a hladkanie…, až do politického aleluja!

Avšak, už tie isté média hlavnej dezinfo-manipulačnej scény, si akosi nespomenú na Čaputovej rozlúčku so svojou politickou Alma mater PS, ktorú vykonala takmer na deň presne pred 5 rokmi, teda 08. mája 2019.

Nuž tak ja im to a všetkým Slovákom, ktorí vidia v Čaputovej politické spasenie a v dnešnom PS to isté, hlavne teraz pred voľbami do EP, ako to oni so spĺňaním svojich sľubov myslia vážne resp. „vážne“ pripomeniem! Čaputová sa v ten deň na sneme PS, „lúčila“ s PS a toto im tam vtedy na konci svojho čítaného prejavu sľúbila – „…nesmierne dôležitou témou je pre mňa spravodlivosť a dnes Vám chcem sľúbiť, že budem ako Prezident ku každej politickej strane pristupovať absolútne férovo. Preto som požiadala o zrušenie môjho členstva v Progresívnom Slovensku.“ – https://www.facebook.com/Aktuality.sk/videos/359860424875016/?locale=sk_SK

Nuž teda Slováci posúďte, či tento svoj sľub Čaputová, ktorý dala na sneme PS v máji 2019 a skrze facebook Aktuality.sk aj ostatným Slovákom, naplnila do bodky alebo z neho nesplnila ani tu povestnú bodku!

Za mňa jednoznačne tento svoj sľub NESPLNILA, ba práve naopak, bola rýdzo stranícky zameraná len a výhradne na jednu stranu politického spektra celých 5 rokov a dnes je to u nej ešte vypuklejšie!

Takže áno, na záver môžem celkom pokojne napísať, že aj toto je dôkaz o tom, že samotná Čaputová vysiela signál smerom k všetkým Slovákom, ktorí by chceli v nadchádzajúcich voľbách do EP voliť PS na základe ich sľubov takýto – „…že Slováci neverte im v PS lebo oni tie sľuby Vám dané, „dodržia“ presne tak, ako ja ten svoj s 8. mája 2019, že budem k všetkým politickým stranám, ako Prezident, pristupovať férovo!!!

 

 

 

 

 

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

SR Prešov Demokrati snem Naď TK POX

Vytýčili prvé pojednávanie vo veci žaloby Jaroslava Naďa na Ľuboša Blahu

20.05.2024 13:46

Naď podal na Blahu žalobu za to, že ho pred vyše dvoma rokmi opakovane nazval vlastizradcom.

Rooseveltova nemocnica, Banská Bystrica

Rooseveltova nemocnica podpísala zmluvu so zhotoviteľom novej nemocnice

20.05.2024 13:06, aktualizované: 13:50

Hrubá stavba nemocnice má byť hotová v roku 2026, bude financovaná z plánu obnovy.

nehoda kamión diaľnica

Na diaľnici D1 v smere do Bratislavy sa v priekope prevrátil kamión

20.05.2024 12:20

Došlo k zídeniu kamióna prevážajúceho drevo mimo vozovky.