Založ si blog

USA Kongres baží po ďalšej ukrajinskej krvi! A aj všetci tí, čo sa tomuto krvavému rozhodnutiu tešia a schvaľujú ho!

Včerajšie hlasovanie v dolnej komore USA Kongresu môže potešiť len toho, kto fandí vojnám a zabíjaniu!

Pre mňa osobne, včerajšie hlasovanie v USA Kongrese, v jeho Dolnej komore znamená len jedno jediné a to je to, čo mám v nadpise tohoto článku, že všetci tí, čo za „komplexný“ krvavý vojenský balík hlasovali, tak bažia po krvi, v Európe hlavne po krvi Ukrajinskej a aj Ruskej!

Pokrytectvo tých, čo za tento návrh zákona v USA Kongrese zdvihli ruku, sa jasne preukázalo vo vyjadrení „demokratky“ za demokratickú stranu USA akási Rosa deLauro, ktorá to povedala na plne ústa úplne jasne – „Radšej poslať na Ukrajinu náboje ako amerických chlapcov. USA musia mať odvahu pomôcť Ukrajine poraziť tyrana a autokrata. Je to naša morálna zodpovednosť, dnes musíme stáť pri Ukrajine“ – https://svet.sme.sk/c/23319329/ukrajina-rusko-vojna-usa-snemovna-reprezentantov-pomoc.html

Povedané úplne jasne – za víťazstvo USA na Ukrajine nad Ruskom nech zomierajú výlučne ukrajinský chlapci, tí americkí tam prídu až potom!

Až po tom, keď si USA budú nárokovať na Ukrajinu ako celok a nanosia tam svoje vojská a zbrane, proti Rusku?

A toto robia všetci tí, žiaľ aj časť Slovákov, ktorí namiesto toho, aby nabrali odvahu a išli osobne pomôcť ukrajinským ozbrojeným silám v boji proti Rusom, sa radšej zozbierajú len finančne na muníciu pre ukrajinských chlapcov lebo oni zomierať na bojisko aj za svoju slobodu, ako to deklarujú vo vzťahu k ukrajinským chlapcom, ísť nemienia lebo sa boja!

Oni môžu, ale vy hrdinovia už nie?!

A ešte jedna vec zo včerajšieho krvavého hlasovania v USA Kongrese musí zaznieť.

Tí čo za republikánov nehlasovali za tento krvavý boijový balík sa pýtali, že predkladatelia operujú tým, že tieto krvavé peniaze budú vynaložené „správne“ a že prinesú USA úspech, že aký majú úspech na mysli?

Nuž len jeden jediný!

Ďalšiu ukrajinskú krv!

Nuž a to, že sa republikánske zoskupenie v Kongrese USA doslova rozčeslo na pro ukrajinské a na to rozumné pro americké, neveští pre ďalší bezpečnostný vývoj priamo v USA, nič dobre!

Ale to je už ich vnútorný problém, do ktorého sa im nemiešajme, tak ako by sa oni nemali miešať do našich vnútorných problémov Európy!

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.