Založ si blog

USA Kongres baží po ďalšej ukrajinskej krvi! A aj všetci tí, čo sa tomuto krvavému rozhodnutiu tešia a schvaľujú ho!

Včerajšie hlasovanie v dolnej komore USA Kongresu môže potešiť len toho, kto fandí vojnám a zabíjaniu!

Pre mňa osobne, včerajšie hlasovanie v USA Kongrese, v jeho Dolnej komore znamená len jedno jediné a to je to, čo mám v nadpise tohoto článku, že všetci tí, čo za „komplexný“ krvavý vojenský balík hlasovali, tak bažia po krvi, v Európe hlavne po krvi Ukrajinskej a aj Ruskej!

Pokrytectvo tých, čo za tento návrh zákona v USA Kongrese zdvihli ruku, sa jasne preukázalo vo vyjadrení „demokratky“ za demokratickú stranu USA akási Rosa deLauro, ktorá to povedala na plne ústa úplne jasne – „Radšej poslať na Ukrajinu náboje ako amerických chlapcov. USA musia mať odvahu pomôcť Ukrajine poraziť tyrana a autokrata. Je to naša morálna zodpovednosť, dnes musíme stáť pri Ukrajine“ – https://svet.sme.sk/c/23319329/ukrajina-rusko-vojna-usa-snemovna-reprezentantov-pomoc.html

Povedané úplne jasne – za víťazstvo USA na Ukrajine nad Ruskom nech zomierajú výlučne ukrajinský chlapci, tí americkí tam prídu až potom!

Až po tom, keď si USA budú nárokovať na Ukrajinu ako celok a nanosia tam svoje vojská a zbrane, proti Rusku?

A toto robia všetci tí, žiaľ aj časť Slovákov, ktorí namiesto toho, aby nabrali odvahu a išli osobne pomôcť ukrajinským ozbrojeným silám v boji proti Rusom, sa radšej zozbierajú len finančne na muníciu pre ukrajinských chlapcov lebo oni zomierať na bojisko aj za svoju slobodu, ako to deklarujú vo vzťahu k ukrajinským chlapcom, ísť nemienia lebo sa boja!

Oni môžu, ale vy hrdinovia už nie?!

A ešte jedna vec zo včerajšieho krvavého hlasovania v USA Kongrese musí zaznieť.

Tí čo za republikánov nehlasovali za tento krvavý boijový balík sa pýtali, že predkladatelia operujú tým, že tieto krvavé peniaze budú vynaložené „správne“ a že prinesú USA úspech, že aký majú úspech na mysli?

Nuž len jeden jediný!

Ďalšiu ukrajinskú krv!

Nuž a to, že sa republikánske zoskupenie v Kongrese USA doslova rozčeslo na pro ukrajinské a na to rozumné pro americké, neveští pre ďalší bezpečnostný vývoj priamo v USA, nič dobre!

Ale to je už ich vnútorný problém, do ktorého sa im nemiešajme, tak ako by sa oni nemali miešať do našich vnútorných problémov Európy!

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Časť štrajkujúcich pracujúcich v-pre RTVS, sa obáva plurality!

11.06.2024

A opäť, manipulácia s verejnou mienkou, masirácia hláv obyvateľov SR, ktorí dopodrobna nesledujú dianie v našej republike a hlavne obrovská mediálna pozornosť absolútne nepodstatného výstražného štrajku, malinkej časti ľudí, ktorí sú buď priamo zamestnancami dnešnej „pluralitnej“ RTVS alebo sú s ňou v inom pracovno právnom vzťahu resp. v inom [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.