Založ si blog

Kotlebovci, škodíte si sami alebo je to inak?

Buďme korektní resp. ja budem korektný.

Ak je niečo zlé na politických subjektoch, ktoré sú nám politicky blízke/bližšie, tak to je potrebné priamo a na rovinu pomenovať.

Áno, ja sa netajím, že s mnohými vecami, ktoré robilo a robí K-ĽSNS som plne v súlade.

Ale ak toto je pravda, tak tu sa naozaj s nimi nezhodnem absolútne ani náhodou, ba ani to nemôžem prejsť mlčky.

Osobne som to nevidel a to som si išiel dnes ráno autom do práce oči vyočiť, či to niekde popri ceste (asi 8 km) na nejakom reklamnom panely (billboarde) neuvidím.

„žiaľ“ resp. chvalabohu som také niečo nevidel.

A čo som to nevidel?

Nuž niečo, na čo ma neupozornili média dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N…), ale tie „zlé“ média alternatívy,  pre ktoré by napr. Ivan Korčok, ak by bol zvolený za Prezidenta SR, zvolával Bezpečnostnú radu SR a to konkrétne HLAVNÝ DENNÍK.

Pozri TU – https://www.hlavnydennik.sk/2024/04/18/tak-toto-tu-este-vazne-nebolo-kotlebovci-vytiahli-originalne-billboardy

Ak je to pravda, tak s niečím takým sa naozaj nedá súhlasiť!

Rozumný človek, nech už má akýkoľvek odmietavý postoj k súčasnej bruselskej EÚ, sa takto vyjadrovať nesmie a nie to ešte verejne na verejných reklamných plochách!

Na predmetnom reklamnom plagáte K-ĽSNS do volieb do EP, je takýto slogan – „ÚNIA NÁS NIČÍ, pošli ju do ****“

Naozaj nechutné!

Každý aj malý človiečik, ktorý už vie čítať, vie, čo znamenajú resp. aké slovo, si je potrebné doplniť namiesto tých 4 hviezdičiek.

Iste, aj ja mám voči dnešnej EÚ, jeho vedeniu, jeho parlamentnej skladbe, hlavne k EK na čele s akousi Leyenovou, obrovské výhrady a nepáči sa mi to!

Ale používať vulgárne výrazy i keď „len“ náznakom, na verejnom stacionárnom priestranstve, nie je na mieste!

Toto nie je správna cesta, ako zmeniť nie len EÚ, ale aj celú Európu!

Vážení vo vedení K-ĽSNS, čo keby ste Váš, tentokrát naozaj nepodarený reklamný slogan, zmenili napr. takto: – „ÚNIA NÁS NIČÍ, SLOVENSKO Z NEJ VON FIČÍ“

Na dnes len toľko.

P.S.:

Takže K-ĽSNS, buď si škodíte sami, že ste to boli Vy, čo ste dali na verejnosť takéto naozaj nechutné reklamy alebo Vám niekto takto chce uškodiť?

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.