Založ si blog

Podržtaška mieru vs. podržtaška vojny!

Slováci, ruku na srdce – kto z nás nebol aspoň raz v živote niekomu „podržtaška“?

Pozor, nemám na mysli v politike!

Ale napríklad aj dnes, keď ste zamestnaní, či už v štátnej, verejnej alebo súkromnej sfére.

Áno, aj ja som dnes svojim spôsobom „podržtaška“ majiteľom spoločnosti, v ktorej pracujem lebo ak by som nepracoval na prospech celej spoločnosti, ako celu a teda nie len na svoj osobný prospech, tak by som tam dlho nebol.

Chvalabohu, už tu ťahám na najvyššej možnej pracovnej pozícií 14. rok, to nie je chvála, to je fakt… (asi tú pracovnú „podržtašku“ svojim zamestnávateľom držím po profesijnej stránke pravdepodobne dobre…)

Takže áno, som taká zamestnanecká „podržtaška“ vo vzťahu k svojim nadriadeným a pevne verím, že v dobrom slova zmysle je ňou, každý poctivý pracujúci, ktorí má zmysel pre zodpovednosť, aby na slušnej úrovni uživil svoje rodiny resp. aby slušnou sumou prispel do domáceho spoločného rozpočtu…

Iste, nájdu sa v každej firme-spoločnosti, aj také „podržtašky“, ktoré sa svojim nadriadeným, pre svoj vlastný prospech a nie pre prospech celej spoločnosti ako takej, vtierajú do priazne viac, ako je zdravé napr. tým, že donášajú na svojich kolegov, aj to, čo pravdou nie je!(Ale ako sa hovorí – Kto iných v práci sleduje (špehuje), ten nepracuje!)

Takže toto sú také negatívne „podržtašky“.

A áno aj živnostníci sú svojim spôsobom „podržtašky“ lebo inak by tie zákazky nemali, čo majú napr. aj tým, že „podržtaškársky“ vykonávajú pre svojich zákazníkov naozaj veľmi kvalitnú prácu…

A takto by som o „podržtaškárstve“ mohol, pokračovať ďalej..

Avšak, je jedno spoločenské „odvetvie“, kde sa pojem podržtaška stal akýmsi hanlivým výrazom.

Dnešná opozícia a zapredanecké média, tak nazvali Petra Pellegriniho (PP) vo vzťahu k Robertovi Ficovi a to ihneď po tom, ako PP a jeho HLAS-SD dal po PV 2023 politickým košom, PS a spol..

Dobre, možno tomu tak po straníckej línií u PP aj bolo, ale toto jeho „podržtaškovanie“ vo vzťahu k Ficovi, sa skončilo, minimálne dňom zverejnenia výsledkov PV 2020!

PP tú pomyselnú podržtašku vo vzťahu k Ficovi zo svojich rúk pustil a vzal si inú „tašku“ do nich a tým bolo založenie novej politickej strany HLAS-SD. (kto jemu tam dnes robí stranícku „podržtašku“?

Avšak Ivan Korčok (IK), ten mal počas akejkoľvek Vlády SR, v ktorej na rôznych pozíciách pôsobil, v rukách len jednu „tašku“ a tou bola vždy „taška“ Washingtonu, Bruselu a Pentagónu!

Teda bol a dnes ešte väčšmi je, jednoznačne podržtaškou tých, ktorí sú na strane vojnového riešenia, akéhokoľvek konfliktu na svete – dnes hlavne na Ukrajine!

Takže IK je podržtaškou vojny!

Viac na túto tému nemá význam písať lebo každý, kto pozorne sleduje ako PP, tak aj IK, musí uznať, že má v II. kole prezidentských volieb na výber, len buď voliť podržtašku MIERU alebo podržtašku VOJNY!

Slovák, Slováci, ten z Vás, tí z Vás, čo ste v I. kole neboli voliť resp. ten z Vás, tí z Vás, čo ste stále ešte nerozhodnutý/í, zamyslite sa, či je lepšie vhodiť do volebnej urny hlas s názvom „Podržtaška MIERU“ alebo s názvom „Podržtaška VOJNY“…

U mňa jednoznačne vyhráva „taška“, v ktorej je MIER!!!

 

 

 

 

 

Toto je Čaputovej maslo na hlave, tak nech to so Zelenským vyrieši ona!

26.07.2024

Za ostatné dva týždne sa toho udialo naozaj dosť. Či už tu doma alebo v EP alebo v USA… Postupne sa dostanem ku každej udalosti, ale dnes k tej najaktuálnejšej. A je to tu! Tak, ako som počas tých dlhých mesiacov od 24.2.2022, kedy RF vojensky „nevyprovokovane“ vstúpila na územie Ukrajiny, písal a upozorňoval na to, že ak sa Ukrajine, konkrétne Zelenskému, [...]

Biden verí Putinovi a povzbudzuje ho do konečného víťazstva, Trumpa si vybral za svoju pravú ruku!

12.07.2024

A takýto človek vraj „vládne“ svetu? A takémuto človeku sa EÚ klania? Naozaj toto už ani nie je smiešne! Toto je tragédia, ktorá môže ľudstvo veľmi mrzieť! Toto je na hlboké zamyslenie sa! Je nemysliteľné, aby človek s tak ťažkým mentálnym postihnutím, aké s najväčšou pravdepodobnosťou má „prezident“ USA Joe Biden, bol ten, ktorého budú poslúchať [...]

Samit NATO Washington 2024 – spolok mierotvorcov alebo kazisvetov?

11.07.2024

Hneď na úvod celkom jasne napíšem, že ak by to bolo v mojej moci, tak by som okamžite z tohto spolku stiahol Pellegriniho aj Blanára a nechal by som tam za SR len tých najnižšie protokolárne postavených z nášho rezortu zahraničnej diplomacie, ktorý by tam boli pro forma! Z obsahu článku jasne vyplynie prečo. Ale pekne po poriadku. Vo Washingtone prebieha stretnutie NATO, [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.