Založ si blog

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

Prečo asi?

Lebo sú nebodaj nestranné?

Nuž ale pekne po poriadku.

Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo!

Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a tak ďalej.

Teda Štefan Harabin bol pre nich akýmsi červeným mediálnym súknom.

Avšak od momentu, kedy výsledky PrV boli už takmer isté a bolo z nich zrejme, že v druhom kole sa ani jeden z postupujúcich do II. kola bez hlasov voličov Harabina (ja som jeden z nich a hrdo sa k tomu hlásim!) nezaobíde, tak zapredanecké média akoby zabudli, čo pre nich dovtedy Štefan Harabin znamenal resp. neznamenal absolútne nič, a ak tak, len ako objekt výsmechu!

A keďže ich favorit na Prezidenta SR, akýsi Ivan Korčok, sa ihneď po tom, čo bolo jasné, že I. kolo volieb je jeho, vyjadril, že sa teda bude uchádzať aj o hlasy voličov Harabina (Korčok sa už načisto a úplne zbláznil?!), tak zapredanecké média idú falošne, vrcholne manipulatívne Harabinovi nadbiehať.

Už nie je pre nich tým zlým mečiaroským Harabinom?

Už nie je pre nich tým zlým Harabinom, čo nadržiava zlému Putinovi?

Už nie je pre nich tým zlým Harabinom, ktorý podľa nich, chodí do tých najtvrdších dezinfo médií a tam šíri ruskú propagandu?

Nie, už je dobrý, milý lebo Korčok potrebuje hlasy jeho voličov a naivne sa nazdávajú, že Harabin sa teraz postaví pred svojich voličov a povie im – „Choďte a voľte Korčoka!“

Takže aby bolo jasné zapredanecké média, volič Harabina ani iný národný a vlastenecký volič, nie je „na predaj“!

My voliči na opačnej strane, ako ste vy zapredanci Washingtonu a Bruselu, sa nenecháme nikomu zapredať!

Ani na Východ, ani na Západ, ani na Sever, ba ani na Juh!

To ste sa už načisto aj vy pominuli na svojom mediálnom rozume?

To si naozaj myslíte, že voliči Harabina pôjdu v druhom kole voliť Korčoka?!

Nuž veru – NIKDY!

A či pôjdu v II. kole voliť zo zaťatými zubami Pellegriniho, tak to je na ich slobodnom rozhodnutí.

Ja odporúčam – ÁNO!

Aj keď budeme mať zaťaté pery, zaťaté päste, ale vždy lepšie voliť MIER, ako celkom jednoznačne v podaní Korčoka VOJNY, ktoré sú čistým produktom USA/NATO a ich lokajov v EÚ!

A vy zapredanecké média, pokojne sa vráťte k tomu, čo je pre vás prirodzené a to je neustále brýzgať na všetko a všetkých, vrátane Harabina, čo je , čo i len trošku pro slovenské, pro národné!

Nepretvarujte sa, nesiľte sa do polohy vám neprirodzenej lebo len toto vám akosi ide najlepšie!

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.