Založ si blog

Čaputová v zahraničí opäť brutálne nabrýzgala na Slovensko a Slovákov!

Na úvod odo mňa musí jasne zaznieť toto – „Slováci, v sobotňajších PrV zabráňme aby v našom Prezidentskom paláci pokračovala kontinuita čaputovskej beznádeje!!!

Jednoducho niečo takéto, čo nám tu už takmer 5 rokov predvádza Čaputová, sa už nikdy na pozícií hlavy nášho štátu nesmie opakovať!

Je neuveriteľné, ako Čaputová v zahraničí doslova brýzga na Slovensko!

A brýzga v plnom vedomí a čo je ešte horšie, hlavne cielene!

Ona síce brýzga na SMER-SSD, Fica a ich/jeho koaličných partnerov, ale v zahraničí SMER-SSD/HLAS-SD a SNS po PV 2023 nevystupujú a nie sú vnímaní, len ako nová vládna koalícia, ale hlavne sú tam vnímaní ako VLÁDA SLOVENSKEJ REPUBLIKY!

Takže ak Čaputová brýzga na Fica, na celú vládnu koalíciu, na Vládu SR, tak jednoznačne brýzga na Slovensko, na Slovákov!!!

Fico a spol. sú legitímnymi zástupcami slovenského ľudu nie len doma na Slovensku, ale aj v zahraničí presne tak, ako nimi bola hrôzovláda Igora Matoviča!

Druhá hrôzovláda Igora Matoviča pod vedením Eduarda Hegera už bola menej legitímna lebo už tu bola dôvera vo vtedajšiu hrôzovládnu koalíciu na najnižšej možnej úrovni a a predčasné voľby chcelo takmer 80% Slovákov.

No a „vláda odborníkov“, rozumej Progresívna PS-„vláda“ Čaputovej, tak tá nemala legitimitu, aleže žiadnu lebo ani parlament SR jej nevyslovil dôveru resp. jej vyslovil nedôveru!

A keby som išiel do krajnosti, tak tým, že Parlament SR nevyslovil „vláde“ SR, ktorú zostavovala Čaputová sama, dôveru, tak tým Parlament de facto vyslovil nedôveru aj samotnej Čaputovej!

Ale arogantnú a Washingtonu/Bruselu poplatnej, lokajskú Čaputovú, to ani v najmenšom nezaujímalo!

Išla a ide si svoje!

Brýzgať a brýzgať na našu drahú Vlasť – Slovenskú republiku a na náš statočný, odvážny, samostatný a zvrchovaný slovenský ľud!

Ten slovenský ľud, ktorý sa v ostatných PV 2023 väčšinovo slobodne a demokraticky rozhodol, že vládnu moc zverí do rúk SMER-SSD/HLAS-SD a SNS lebo ich predvolebné prezentácie, čo a ako budú robiť ak ich Slováci budú voliť, ich presvedčili najviac a teraz od nich chcú aby to v pnej miere aj napĺňali!

A toto Čaputová nevie akosi prekusnúť!

Všetci si pamätáme na to jej prvé „pamätné“ o bryzgnutie ľudu slovenského, keď sa o ňom vyjadrila, že – „…mám pocit, že žijem v krajine, ktorej nerozumiem“

https://www.youtube.com/watch?v=Ypuj6MUHuH8&ab_channel=WOODOOTUBE

To čo, resp. koho, mala vtedy Čaputová na mysli, keď hovorí, že „nerozumie akejsi svojej krajine?

Mala na mysli slovenské hory, rieky, lúky a pasienky?

Nie, ona sa takto vyjadrila v prenesenom zmysle slova o národe slovenskom!

Teda ona ako „hlava“ nášho štátu nerozumie absolútnej väčšine Slovákov a aj naďalej ostáva na svoje pozícií!

To je niečo neuveriteľné, ale hlavne neakceptovateľné!

Už vtedy ju mali média doslova rozniesť na svojich mediálnych kopytách, pravda, ak by neboli zapredanecké, a donútiť ju verejným tlakom a vo verejnom záujme, aby odstúpila!

Ďalšieho nehorázneho o brýzgania Slovákov sa dopustila v rozhovore pre Financial Times, keď v ňom doslova nabáda orgány EÚ, aby počas dnešnej legitímnej, demokratickej, suverénnej Vlády SR pod vedením SMER-SSD za účasti HLAS-SD a SNS, boli SR pozastavené priame platby z EÚ tzv. eurofondy (inak povedané nátlakfondy, sankčnéfondy, despoticko-diktátorskéfondy!) a to až do okamihu, kým táto Vláda nebude na slovo počúvať tých silných…rozumej Nemcov, Francúzov…)

https://www.ft.com/content/34668641-ea11-47c3-9b22-8c1383db9275 – „Slovenská prezidentka varuje, že Robert Fico testuje „hranice demokracie“ – kde Čaputová hovorí, brýzga na Slovensko, jasne toto – „Tak ako v každom inom štáte EÚ, ak na Slovensku dôjde k závažnému porušeniu princípov právneho štátu, mala by platiť podmienenosť financovania z EÚ

Takže čo iné sú tie všetko a všetkých „zachraňujúce“ eurofondy, ak nie nátlakové fondy, aby jednotlivé, hlavne tie nové štáty, postkomunistické, hlavne slovanské(!), počúvali Brusel na slovo! Toto nie je nič iné, ako zničujúce bombardovanie Slovenska finančnými bombami…, ale o tom v inom mojom článku

No a posledného bryzgnutia na národ slovenský v zahraničí (!), sa dopustila nedávno, teraz v pondelok 18.3.2024, keď sa v Prahe pre zahraničné média vyjadrila o Slovensku, o Slovákoch, o legitímnej, demokratickej, suverénnej a zvrchovanej Vláde SR takto – „…Pokiaľ ide o zahraničnú politiku, existujú dôležité, dokonca hodnotové rozdiely. To je to, čo (český) premiér (Petr) Fiala komunikoval. Musím povedať, že jeho argumentácii rozumiem. Niektoré vyjadrenia predstaviteľov vlády SR považujem za nešťastné“ – https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/703531-caputova-polozila-v-prahe-veniec-obetiam-strelby-rozumie-aj-krokom-ceskej-vlady/

Iste, niekto namietne, že ona nebrýzga na Slovákov, ale „len“ na Ficovu Vládu.

Ale to je, ako by povedal český klasik, – „hluboké nedorozumění“!

Pretože ak Čaputová hovorí, že rozumie vláde ČR a nerozumie Vláde SR, tak tá Vláda SR, zastupuje určitú, dnes jasne väčšinovú, časť Slovákov!

Takže Čaputová jasne povedala, že rozumie Čechom, ale nerozumie Slovákom!

Takto zhodiť národ slovenský v zahraničí, tak to je niečo, čo sa už nikdy nesmie opakovať zo strany nášho najvyššieho ústavného činiteľa!

A čo je na tom smutno-smiešne je to, že Čaputová rozumie českej Fialovej Vláde, ktorá má dnes v Čechách podporu/dôveru českého národa na úrovni okolo 17%

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vlada-ma-duveru-jen-17-procent-lidi-jsou-nejnizsi-cisla-na-svete-upozornuje_2402061909_kac – „Vláda má důvěru jen 17 procent lidí, to jsou nejnižší čísla na světě, upozorňuje expertka Hejlová“

presne takú istú, akú mala v júni 2021 hrôzovláda Igora Matoviča – „Dôvera vo vládu v súvislosti s koronakrízou za viac ako rok trvania epidémie výrazne klesla a v súčasnosti vláde dôveruje iba 17,2 percenta respondentov.“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/590657-prieskum-dovera-vo-vladu-za-trvania-epidemie-vyrazne-klesla/ (!!!)

Teda „slovenská hlava“ štátu sa zastáva vlády, ktorá má v celosvetovom merítku u svojich občanov najnižšiu dôveru a nabrýzga na Vládu Slovenskú, ktorú v PV 2023 podporilo svojim slobodným a demokratickým hlasovaním až 43,26 občanov – voličov SR, ktorí sa na voľbách zúčastnili!

K dnešnému dňu na Slovensku oficiálne nedisponujeme prieskumom o dôveryhodnosti Ficovej 4. Vlády SR, ale trúfam si povedať, že jej dôveryhodnosť sa pohybuje niekde na úrovni 50-60%!

Záver tohto môjho dnešného článku, vzhľadom na mnou vyššie napísane fakty o správaní sa Čaputovej k obyvateľom SR je len jeden jediný – Čaputová sa nikdy nemala stať Prezidentom SR a pevne verím, že ľudia, všetci Slováci, ktorí sú oprávnení voliť v sobotňajších PrV, budú voliť tak, aby na Slovensku už nepokračovala kontinuita „čaputovskej beznádeje“!

P.S.:

Čaputová na tejto svojej českej zahraničnej ceste zašla aj do Knižnice Václava Havla, ktorá bola tá, čo ju vraj do Prahy pozvala, v tento, pre českú vládu turbulentný čas, vzhľadom na jej nepopularitu doma a hlavne vzhľadom na PV, ktoré sa v ČR budú konať v októbri 2025!

Čaputová hrdo „pro“ slovensky navštívila inštitúciu toho Václava Havla, ktorý svoj prvý „prezidentský“ sľub, sľuboval Československej socialistickej republike!

TAKTO – „Slibuji na svou čest a svědomí věrnost Československé socialistické republice…“ – https://tivi.cas.sk/video/1130267/pozrite-si-prvy-prezidentsky-slub-vaclava-havla/

Teda aj podľa Čaputovej to bol sľub na ústavu komunistického zločineckého režimu!

Taký bol Václav a jeho chlebodarcovia z USA a Západu nedočkaví, že ho nechali potupne sľubovať na komunistickú ústavu!

Čaputová hrdo „pro“ slovensky navštívila inštitút toho Václava Havla, ktorý svojou prvou „prezidentskou“ plošnou amnestiou pustil na slobodu tých najhorších zločincov – vrahov –  https://zurnal.pravda.sk/neznama-historia/clanok/537819-novy-rok-90-novy-zaciatok-aj-pre-kriminalnikov/

Čaputová hrdo „pro“ slovenský navštívila inštitút toho Václava Havla, ktorý vedome napomáhal zruinovať slovenský, hlavne zbrojársky priemysel a aj preto ho Slováci takto mali „radi“, že keď prišiel na Slovensko 28.10.1991, tak u Slovákov dopadol takto – „V Bratislave na Václava Havla hádzali vajíčka“ –  https://www.youtube.com/watch?v=oKyubnpfhr0&ab_channel=Federaltv

Avšak Čaputová nemala v sebe ani len štipku naozajstnej slovenskej hrdosti, aby sa pro aktívne snažila navštíviť aj iný inštitút v Prahe!

Áno, hovorím o tomto – https://www.institutvk.cz/ – „INSTITUT VÁCLAVA KLAUSE“

Áno, toho Václava Klausa, ktorý spoločne s Vladimírom Mečiarom, dokázali hádam ako prvý na svete, že sa dva národy po 75 rokoch spoločného štátu rozdelili pokojnou, naozaj zamatovou cestou!

Lebo tento inštitút Václava Klausa má rozumný základ a vyvíja veľmi záslužnú aktivitu nielen v rámci ČR, ale aj s celo európskym dosahom!

Totiž manželky Václava Havla, ani jedna, neboli veľvyslankyňami v SR!

Ale manželka Václava Klausa, Lívie Klausová ňou bola v rokoch 2013 – 2018 – https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/464334-klausova-konci-na-vlastnu-ziadost-ako-velvyslankyna-na-slovensku/

Zároveň, ako je širokej slovenskej verejnosti známe, Čaputovej zrejme nie, tak Lívie Klausová je Slovenska – *10. november 1943, Bratislava – https://sk.wikipedia.org/wiki/Livia_Klausov%C3%A1 (!)

Ja však v tejto veci Čaputovej rozumiem lebo je asi ťažké ísť na návštevu takej českej inštitúcie, ktorej hlavný protagonista Václav Klaus, trojnásobný to Predseda Vlády ČR a dvojnásobný to prezident ČR, sa o Čaputovej vyjadril po pravde, že – „To by byla čaputovská beznaděj.“

A na doplňujúcu otázku moderátorky – „Co je beznadějného na Zuzaně Čaputovej“, Václav Klaus bez okolkov odpovedá priamo a stručne, že – „Všechno“(!!!)

https://www.youtube.com/watch?v=gFbtFmzqf28&ab_channel=AndrejDanko

 

 

 

 

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.