Založ si blog

Čaputovej absolútna Vlčia tma vo vzťahu k USA!

Súd SR v jednom zo svojich rozhodnutí nám zakázal o Čaputovej (ďalej už len ona, jej, tá…) hovoriť, že je americká agentka.

Rovnako sa ona obrátila na civilný súd so žalobou, na vtedy lídra opozície a dnes Predsedu Vlády SR, že ju okrem americkej agentky, označil aj za slúžku Američanov – rozumej americkej Bidenovskej administratívy.

Takže ja sa týmto označeniam vo vzťahu k nej vyhnem, aby ma náhodou nepohnala pred súd, i keď s takýmto označením na jej adresu plne súhlasím.

Ja ju označím za „politika“, ktorý podľa môjho hlbokého presvedčenia, jednoznačne vo vzťahu k Američanom, k Bidenovskej americkej vojnovo štváčskej administratíve, má absolútnu, totálnu Vlčiu tmu!

Pre tých, čo ešte nepočuli o tomto slovnom spojení, ktoré sme v minulosti používali častejšie vysvetlím, že ak o niekom povieme, že má „Vlčiu tmu“, tak to znamená, že – „Si nevšíma do očí bijúcu skutočnosť, bijúce skutočnosti“!

A presne týmto ona trpí vo vzťahu k americkým, do očí bijúcich skutočností, ich vojenských výpadov všade tam, kde majú svoje ekonomicko-geograficko-mocenské záujmy, teda chúťky!

Dnes chcem poukázať na jej Vlčiu tmu vo vzťahu k USA administratíve, na ich činnosť v rámci Európy po II. sv. vojne a dnes hlavne vo vzťahu k Ukrajine a predovšetkým k Ruskej federácií.

A budú to len fakty podložené jasnými dôkazmi!

Avšak na úvod je potrebné zdôrazniť, že presne takú istú Vlčiu tmu, akú má ona k USA administratíve, majú zapredanecké média k nej!

Jednoducho na nej nevzhliadajú žiadne do oči bijúce skutočnosti o tom, že jej politická resp. „politická“ činnosť v pozícií „prezidenta“ SR, je výhradne v neprospech SR a jednoznačne v propsech záujmov USA administratívy na európskom kontinente, teda aj na Slovensku.

A teraz k veci, prečo tvrdím, že ona má absolútnu/totálnu Vlčiu tmu k USA administratíve a zameriam sa „len“ na konflikt na Ukrajine.

Ona jednoducho o všetkých týchto USA cielených zásahoch na Ukrajine proti RF vedela alebo sa ich dozvedala postupne a i napriek tomu to nevidela, nepočula, citlivo nevnímala, presne ako píšem, že jej Vlčia tma k obludnostiam USA administratívy páchaných na území Ukrajiny minimálne od roku 2013 bola, je totálna/absolútna!

Najskôr Kyjevský Majdan – 2013.

Tu chcem jasne poukázať na jej nepripravenosť byť „prezidentom“ SR. Ona sama povedala, že jej najväčšou slabinou je zahraničná politika. Ja tvrdím, že aj domáca!

Nuž ale, keď je taká vyznávačka USA zahraničnej politiky, čo jednoznačne neustále preukazuje, ako s nimi vo všetkom bezvýhradne súhlasí, tak prečo si o ich zahraničnej politike nenaštudovala niekoľko veľmi dôležitých faktov, v tomto prípade o Kyjevskom Majdane 2013.

Stačilo, keby si pozrela filmové dokumenty amerického filmového režiséra Olivera Stona!

31.12.2014 vychádza na Pravda.sk veľmi zaujímavý článok Borisa Lattu (žiaľ už nebohého – † 31. 7. 2019), pod názvom – „Oliver Stone: Ako neonacisti a CIA vyhnali Janukovyča z Ukrajiny“ – kde autor jasne konštatuje toto – „Nie, nejde o silvestrovský žart ako by sa dnes možno mohlo zdať. Svetoznámy hollywoodsky režisér Oliver Stone totiž skutočne plánuje nakrútiť dokumentárny film o udalostiach súvisiacich s dianím na kyjevskom Majdane koncom roku 2013 a na začiatku roku 2014.“

Tento Stonov dokument o ukrajinských neonacistoch a USA/CIA, skutočne uzrel svetlo sveta v roku 2016 pod názvom – „Ukrajina v ohni“ – pozri TU – https://www.youtube.com/watch?v=ojh3BH6y9p4&ab_channel=%C4%BDubom%C3%ADr%C5%A0ib%C3%ADk – nič iné len fakty!!!

Toto by mala dnes pre pluralitnú vyváženosť odvysielať RTVS v hlavnom večernom vysielacom čase!

Nech si to ona s Vlčou tmou voči USA administratíve pozrie!

Avšak v dobe, kedy ona už bola nejaký ten mesiac na pozícií „prezidenta“ SR vychádza od tohto istého amerického režiséra ďalší dokument o Kyjevskom Majdane – november 2019 – pod názvom „Nevyslovený príbeh“ – https://www.napalete.sk/100-zabitych-ukrajincov-bolo-vraj-podmienkou-usa-ak-maju-podporit-majdan/ , ku ktorému je naozaj veľmi ťažký prístup…

Tu sa aj ona môže dozvedieť napr. toto – „Prvá vražda na barikádach na Gruševského ulici mala fungovať ako studená sprcha pre masy. Táto vražda bola palivom pre nenávisť. O tom všetkom vedel americký senátor John McCain alebo Victoria Nulandová, ktorá priletela do Kyjeva zo Spojených štátov, aby osobne skontrolovala, či sa správne využíva päť miliárd dolárov určených na prevrat.“ a ešte aj toto – „Po preskúmaní všetkých dostupných materiálov k prípadu, dospel k šokujúcemu záveru: všetky vraždy boli starostlivo naplánované.“ a hlavne toto – „Kanadský profesor Ivan Konchalovsky je presvedčený, že vraždy protestujúcich na Maidane boli kľúčovou podmienkou „revolúcie“ v Kyjeve. „Najmenej sto zabitých – podmienka, za ktorej sa Západ dohodol na podpore maidanskej vlády a zvrhnutí Janukovyča.“

Iste, ak by si aj toto ona pozrela, tak i napriek tomu by jej tá americká Vlčia tma nedovolila vidieť túto neúprosnú pravdu o USA zásahu na Ukrajine v roku 2013!

Nuž a hádam najväčšiu svoju americkú Vlčiu tmu dala najavo ihneď po tom, čo RF dňa 24.2.2022 vstúpila vojensky na Ukrajinské územie.

Vtedy aj ona šírila blud, že – „vstup ruských vojsk na Ukrajinu je ničím nevyprovokovaný“!!!

Verí tomu dnes ešte niekto mysliaco-politicky príčetný?!

Samozrejme, že ona to nevidela, nepočula, citlivo nevnímala lebo americká Vlčia tma!

A dnes ju má ešte väčšiu!

Ona ešte neustále opakuje, že mier bude až vtedy kedy RF vojenský opustí všetky územia Ukrajiny, teda aj Krym a vtedy ak to bude „mier“, len a výhradne,  na základe ukrajinských požiadaviek!

Ona si pre americkú Vlčiu tmu nevšimla ďalší fakt a dôkaz o tom, že ruská vojenská agresia na Ukrajine bola vyprovokovaná USA/EÚ/NATO, ktorý odhalila bývala nemecká šéfka akási Angela Merkelová, ktorá jasne prehlásila, že – „Minské dohody z roku 2014 boli pokusom poskytnúť Ukrajine čas. Tento čas krajina využila aj na to, aby sa stala silnejšou – ako môžeme dnes vidieť“ – https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/650002-putina-sklamali-merkelovej-slova-o-ukrajine-a-minskych-dohodach/

Ďalšiu americkú Vlčiu tmu mala, aj keď vyšlo najavo toto – https://www.youtube.com/watch?v=0G_j-7gLnWU&ab_channel=ItchyKoroshiya

V tomto videu, kde pravá ruka Zelenského z ich politickej strany „Sluha ľudu“ a šéf ukrajinského Parlamentu David Arakhamia pre TV 1+1 Ukrajina jasne povedal, že už, už, by sa bol v apríli 2022 podpísal mier resp. mierová dohoda medzi RF a UA, ale ihneď na to nečakane prišiel do Kyjeva britský vojnový štváč, vtedy ešte ich premiér a povedal ukrajinskému vrchnému vedeniu/veleniu, citujem Arakhamiu, toto – „Keď sme sa vrátili z Istanbulu, Boris Johnson prišiel do Kyjeva a povedal, že s nimi vôbec nič nepodpíšeme a poďte, budeme s nimi bojovať.“(!!!)

To čo znamená?!

Takže nebudú bojovať proti Rusku len Ukrajinci, ale aj oni ako Západ/USA/NATO, keď používa slovné spojenie – „…a poďte, budeme s nimi bojovať“(???!!!)

Toto ona pre Americkú Vlčiu tmu rovnako nevidela, nepočula, ba ani nijako citlivo nevnímala?

No a úplnú americkú Vlčiu tmu preukazuje ona, práve počas dnešných dní, keď jej americké The New York Times priniesli túto, doslova šokujúcu senzáciu, pravdu o tom, ako USA administratíva „nijako nevyprovokovala“ resp. ako USA administratíva už dlhé roky vojnovo-štváčsky „neprovokuje“ ruskú federáciu, takýto jasným a otvoreným článkom – https://www.nytimes.com/2024/02/25/world/europe/cia-ukraine-intelligence-russia-war.html?searchResultPosition=1 – „Špionážna vojna: Ako CIA tajne pomáha Ukrajine bojovať proti Putinovi“ s podtitulkom – „Už viac ako desať rokov Spojené štáty udržiavajú tajné spravodajské partnerstvo s Ukrajinou, ktoré je teraz pre obe krajiny rozhodujúce v boji proti Rusku“(!!!)

Ani toto nie je zo strany skrze Ukrajincov, USA dlhodobá provokácia RF?!

A ona opäť, pre jej silnú USA Vlčiu tmu toto všetko nevidí, nepočuje, ba ani v najmenšom citlivo nevníma.

Vie si ona predstaviť keby niečo také dlhé roky vykonávali Rusi na území napr. Mexika alebo Kanady voči USA?!

To by už Vlčiu tmu voči RF nemala?

To by ako, politicky v prospech USA, kvílila a kvičala na raty?!

Záver – takže nikto nemôže poprieť, že vyššie mnou uvedené a napísané fakty s jasnými dôkazmi neusvedčili ju, že jednoducho má USA Vlčiu tmu, že im jednoducho posluhuje tak, ako si to oni od nej želajú, požadujú a môže sa ona a spol. naparovať koľko len chcú, toto je pravda, ktorej dôsledky ako Slovenská republika dnes ekonomicko-spoločenský ale hlavne bezpečnostne tvrdo pociťujeme.

Avšak 15. jún 2024 a 12:00 hod. sa nezadržateľne blíži a s tým aj deň, kedy sa jej skončí „prezidentská“ imunita…

P.S.:

V súvislosti s vyššie napísaným mi nedá, aby som sa nakrátko ešte nedotkol najaktuálnejšej jej USA Vlčej tmy.

Minister ZV SR Juraj Blanár sa 02.03.2024 v tureckej Antalyi stretol so svojim ruským náprotivkom Sergejom Lavrovom, ministrom Obrany RF- https://www.youtube.com/watch?v=615dSN2O_Hs&t=1s&ab_channel=TVOTV

Lebo takto sa robí suverénna zahraničná politika, suverénneho, zvrchovaného, samostatného štátu, nech už je členom akéhokoľvek svetového spolku/organizácie, ktorá pravda, si nemyslí, že tento člen je jej vazalom a poslušným aportujúcim psíkom!

No a ona pre nebotyčnú USA Vlčiu tmu o tom napísala na americkej sociálnej sieti toto – „Schôdzka Blanára s Lavrovom nás nepriblížila k mieru na Ukrajine, reagovala Čaputová“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/701734-schodzka-blanara-s-lavrovom-nas-nepriblizila-k-mieru-na-ukrajine-reagovala-caputova/

Niečo neskutočné!

Tak sa jej pýtam – To čo mal Blanár urobiť? Postaviť sa pred Lavrova a rovno mu vpáliť guľku do hlavy?!

Takto sa dojednáva mier resp. „mier“

A ešte jedna malá poznámka – ona na margo tohto stretnutia ešte s USA Vlčou tmou drzo dodáva, že – „…najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez ruského prezidenta Vladimira Putina, keď svojim jednotkám nariadi odísť z Ukrajiny…“

Nuž v poriadku, ale ja ju ešte „málinko“, aj vzhľadom na vyššie v celom texte môjho článku napísaného, doplním takto – „najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez ruského prezidenta Vladimira Putina, keď svojim jednotkám nariadi odísť z Ukrajiny a nás ako EÚ, keď nariadime Bidenovským všetkým vojskám U.S. ARMY, aby v rovnakom čase opustili do posledného vojaka a vojenskej techniky, nie len územie EÚ, ale aj celej Európy!!!

Lebo mier v Európe nebude až vtedy, keď pre USA záujmy umrie na Ukrajine posledný Ukrajinec, ale až vtedy, keď Európu opustí posledný americký vojak aj so svojim vojnovo štváčskym nádobičkom!!!

A ešte jedno – „…najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez amerického prezidenta Joe Bidena, keď svojim jednotkám nariadi odísť z Európy a CIA z Ukrajiny…“

VEĽKÁ BODKA!!!

Už sa môže? Alebo ešte stále nie?

15.05.2024

Od oficiálneho nástupu novej Vlády SR nám 21.5.2024 uplynie 6 mesiacov! 6 mesiacov tu máme Vládu, ktorá nič v mediálnom ani názorovom priestore nezakazuje, neprikazuje, nikoho za svoj verejný názor nevymedzuje na okraj spoločnosti, ba dovolí si takú „nehoráznosť“, že ani nevypína tie weby, ktoré sú s ňou v príkrom názorovom rozpore! Dokonca zrušili štátom [...]

Keď je Čaputová taká obľúbená, tak prečo ju jej naklonené média nedotlačili aj k druhej kandidatúre na Prezidenta SR?

14.05.2024

Čo je toto zase za blud? Čo je toto zase za lacná a primitívna manipulácia verejnou mienkou? Nuž iste, za dverami máme voľby do EP a teda je potrebné nasilu pretláčať Progresívne Slovensko do povedomia, hlavne mladých Slovákov, aj takýmito bludárskymi prieskumami verejnej mienky! No a kto iný, ak nie prieskumná agentúra „na zavolanie“ FOCUS, sa podujala na takúto [...]

Kovačič sa červenal, Dírer si vŕtal do kolena a Jančkárová do vysvetľovala!

13.05.2024

Ostatné nedeľné TV politické diskusie na obrazovkách, pre mňa osobne, dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, tak to bola opäť „paráda“! Začnem TV Markíza. Kovačič robí zo seba naozaj smiešnu mediálnu postavičku, keď nezabudol rázne pripomenúť, že teda oni, rozumej TV Markíza, sa na predstaviteľov dnešnej vládnej koalície teda vôbec nehnevajú za to, že odmietajú [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.