Založ si blog

Ďalšia RTVS do neba volajúca provokácia! Naozaj už stačilo!

Toto už naozaj nie je, len tak!

Kto ešte stále za týmto konaním spravodajstva RTVS nevidí zámer, ako škodiť dnešnej vládnej koalícií, tak potom už neviem, čo by sa malo ešte v/na RTVS udiať.

Dnešná relácia – „Z prvej ruky“, ktorú RTVS odvysielalo na SRo a taktiež na TV archíve, len potvrdila, že v RTVS musia nastať zmeny vo vedení a následne hlavne  v spravodajstve – OKAMŽITE!

Je nenormálne, že „verejnoprávna“ štátom platená RTVS si do politickej diskusie pozve akéhosi DANIELA KEREKESA, ktorý je analytik Denníka N!

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/18783/452655

To čo je?

To RTVS je odkázané na „apolitické“ analýzy analytika súkromného Denníka N?!

Toho média, ktoré je jednoznačne hlasnou mediálnou trúbou PS a predovšetkým Čaputovej.

TU je ostatný dôkaz – dňa 28.2.2024

https://www.youtube.com/watch?v=oUkWsbpJIdk&ab_channel=Denn%C3%ADkN

V tomto videu si Monika Tódová hrkúta s Čaputovou, ako so svojou najlepšou priateľkou, mediálne sa jej hádže k nohám a relácií dáva „bombasticky“ názov – „Aké Slovensko chceme!“

Pre mňa osobne ďalší hnus, „apolitický“ hnus z dielne Denníka N!

A RTVS neváha, z tohto progresívneho média, si zavolať do relácie na tému – „Kampaň prezidentských volieb“ (!), „apolitického“ analytika, z „apolitického“ média, ktoré doslova nenávidí dnešnú vládnu koalíciu, ktoré miluje Progresívne Slovensko ako aj ich kandidáta, ktorý sa tvári, že je „občianskym“ kandidátom, akéhosi politicky slizkého hadíka – Ivana Korčoka!

Pod poznámka – akosi sa mi nezdá, že progresívci, a la Denník N, sa vôbec opovažujú podporovať Korčoka, keď jeho krstné meno – Ivan – by sa dnes na Slovensku ani nemalo vyslovovať!

Ide predsa o ruské meno!

Ivan je ruskou formou mena Ján a v Rusku sa Ivan, tak rodinkársky, volá  Ваня (Vaňja).

Ja viem, nezmysel, ale progresívci tvrdia, že treba zavrhnúť všetko ruské, tak prečo nezavrhujú aj mená, ktoré majú pôvod v Rusku?

Taká malá odbočka, späť k RTVS.

Takže áno, RTVS už doslova dnešnú vládnu koalíciu vedome/zámerne provokuje a tým pádom provokuje aj všetkých pro slovenských, pro národných voličov, či už strán dnešnej vládnej koalície, ale aj tých, ktorých strany sa do Parlamentu SR nedostali.

To na Slovensku nemáme politických analytikov, ktorí nie sú priamo zamestnancami súkromných médií!!!

Prečo RTVS nesiahne napr. po Jánovi Baránekovi, ktorí v roku 2015 bol v médiach najcitovanejším politickým analytikom – https://www.omediach.com/tv/5992-pozrite-si-rebricek-analytikov-ktorych-media-cituju-najradsej

Alebo prečo neoslovia Eduarda Chmelára?

Alebo ak už chceme, úplne s nikým spájaného politického analytika, tak prečo RTVS „nesiahne“ po Jurajovi Hrabkovi? – https://www.youtube.com/watch?v=5PU_odWId5Y&ab_channel=TASRTV

Prečo RTVS takto nechutne a na mediálneho hulváta, dnešnú vládnu moc provokuje?

Nuž ako sa hovorí – „Dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, pokiaľ sa ucho neodrhne“ a ja si dovoľujem napísať, že to „apolitické“ ucho na „apolitickom“ džbáne RTVS je už odtrhnuté a teda dnešné vedenie RTVS, by sním už na tu „vodu“ chodiť nemalo!

Vládna koalícia, vládna moc – KONAJTE!

Na toto sa už naozaj nedá pozerať, ani počúvať!

RTVS si platíme všetci, nie len progresívci, tak je potrebné, aby RTVS bola pluralitná!!!

STAČILO!

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Časť štrajkujúcich pracujúcich v-pre RTVS, sa obáva plurality!

11.06.2024

A opäť, manipulácia s verejnou mienkou, masirácia hláv obyvateľov SR, ktorí dopodrobna nesledujú dianie v našej republike a hlavne obrovská mediálna pozornosť absolútne nepodstatného výstražného štrajku, malinkej časti ľudí, ktorí sú buď priamo zamestnancami dnešnej „pluralitnej“ RTVS alebo sú s ňou v inom pracovno právnom vzťahu resp. v inom [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.