Založ si blog

Čaputová z tohto pokryteckého farizejstva, sa už nijako nevyseká!

Čaputová a jej naklonené zapredanecké média, ako aj celé PS spolu so západom platenými politickými mimovládkami, si myslia, že my občania SR sme tak naivní a tak hlúpi, že im uveríme tie ich bludy a manipulácie!

Nuž veru nie!

Neskutočne sa mýlia!

Nie všetci sa necháme ohlupovať nie len nimi samotnými, ale hlavne zapredaneckými médiami, ktoré ich chránia ako oko v hlave, len aby o nich občania SR nestratili dobrú mienku a aby sa nenarušil ich obraz politickej čistoty, ich politického panenstva!

Nuž teda ja im toto ich politické panenstvo budem narušovať, pokiaľ sa aj zapredanecké média nespamätajú a neuvedomia si, že už dávno nie sú nositeľmi informácií, ale sú len rýdzo jednostranný propagandistický nástroj zahraničných západných veľkokapitalistov, ktorí bažia po svetomoci, ktorú chcú dosiahnuť akýmikoľvek prostriedkami!

Nuž teda, dnes sa pozriem na jej, rozumej Čaputovej, ďalšie do neba volajúce pokrytectvo, aká bola, keď v politike ešte nič neznamenala a aká je dnes, keď pre absolútnu väčšinu Slovákov politicky rovnako nič neznamená, ale západná moc ju nadopovaním špinavých západných peňazí do jej obrazu politickej panenskosti, vyniesla v marci 2019 do pozície „prezidenta“ SR!

Chce to len trochu trpezlivosti a dôkazy sú na stole cakomprask!

(priznávam, že je to aj náročné na čas lebo v tej ich FB histórii je toľko toho, čo sa bije z ich vtedajším názorom, s tým, čo robia dnes! Ale postupne niektoré ich pokrytecko-farizejské rozpory odhalím! Dám si tu námahu…)

Píše sa 12. máj 2021 (prvá petícia za vypísanie referenda o predčasných voľbách), Čaputová už takmer druhý rok niečo v slovenskej politike „znamená“, zapredanecké média ju neustále ospevujú, nedajú na ňu dopustiť… a tak sa podľa toho aj správa. Ona je predsa terazky „prezident“, tak prečo by ona mala na seba zobrať nejakú tu zodpovednosť, keď to môže alibisticky prehodiť na iných. A tak nám na svojom FP oznamuje toto – „Veľký počet podpisov, ktorý sa v relatívne krátkom čase podarilo organizátorom vyzbierať svedčí o tom, že dôvody na vypísanie referenda považuje relevantný počet občanov za vážne.“ Avšak aby to nebolo až tak „vážne“, tak hneď na to dodáva – „Rozhodla som sa preto obrátiť na Ústavný súd SR..“ –  https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid026zVHudXjnsjygCyYYSnnSS3mYApKBRX8Myhr1V2LvyBBCV4opK24iJJieNe9Wh1yl

Čaputová týmto Slovákom odkázala – „Ja, Vás ľudí, nenechám rozhodovať o predčasných voľbách!“ (Prosím ctený čitateľ toto si zapamätaj, ďalej v článku to bude jasné vysvetlené a objasnené!)

Píše sa 12. september 2022 (druhá petícia za vypísanie referenda o predčasných voľbách), Čaputová je už viac ako tretí rok v slovenskej politike a niečo politicky „znamená“, zapredanecké média ju bez zmeny neustále ospevujú, nedajú na ňu dopustiť… a tak sa podľa toho aj správa. Ona je predsa terazky „prezident“, tak prečo by ona mala na seba zobrať nejakú tu zodpovednosť, keď to môže alibisticky prehodiť na iných. A tak nám na svojom FP oznamuje toto – „Pokiaľ ide o prvú otázku, ktorá sa týka demisie vlády, po konzultácii s mnohými ústavnými právnikmi je z hľadiska ústavnosti sporná. Preto sa najskôr spýtam na názor Ústavného súdu…“ – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02f7HWQY3YzRCfedVe69Yn2SMJMFLhseTqgQW2pt9uAz4iwN15CH43ZeccodXKeZyvl

Aby bolo každému čitateľovi jasné o akú prvú referendovú otázku išlo, tak ju tu zopakujem – „Súhlasíte s tým, že vláda SR má bezodkladne podať demisiu?“

Úplne jasná a čistá otázka! Z takejto otázky by žiadna demokratická moc nemala mať obavy resp. by jej nemala ani v najmenšom prekážať! Ba práve naopak, keď ju ľud volil, tak nech sa vyjadrí, či má zostať alebo sa poberať…! (tomu sa hovorí priama demokracia!)

Čaputová však je „demokrat“ iného kalibru a teda nič také Slovákom v referende nedovolí a teda opäť jasne hovorí, že – „Ja, Vás ľudí, nenechám rozhodovať o predčasných voľbách!“

A teraz k tomu, čo Čaputovú v tejto veci úplne knokautuje z pozície panenského politika!

Čaputová v čase, keď ešte politicky absolútne nič neznamenal a keď ju poznali len tí Slováci, ktorí náhodou išli okolo Pezinskej skládky, kde ju mohli vidieť, ako na nej pózuje zapredaneckým médiám (to jej ostalo  – keď sa nechala už ako „prezident“ SR fotiť na zemi/koberci prezidentského paláca! – https://www.hlavnespravy.sk/bude-na-buduce-aj-fotosut-v-plavkach-v-zdehonestovani-uradu-prezidenta-caputova-fotkami-na-koberci-prekonala-dokonca-kisku/2538934) https://mypezinok.sme.sk/c/20613370/pezinska-skladka-na-druhy-pokus.html

sa takto „hrdinsky“ vyjadruje.

Píše sa 15. marec 2018 a na FP PS, sa Čaputová takto „spravodlivo a demokraticky“ rozhorčuje lebo vtedy je pri moci Ficova Vláda SR a ona si robí obraz začínajúceho politika, akáže je ona demokratka a ako aj ona je proti vtedajšej vláde SMER-SD a spol. a že teda ona s ňou zatočí a tak podobne.

Zuzana Čaputová dokonca natočí aj video kde hovorí toto –  „Výmena vlády v režime Smeru podľa nás vôbec nie je riešením. Pán premiér si podľa svojich slov nevšimol november 89 a evidentne si nevšimol ani marec 2018.“

A pozor dnešný priaznivec PS a Čaputovej, ona ide ďalej ako píla a toto z nej vtedy vyjde – „Nechcú nechať ľudí rozhodovať v predčasných voľbách. Potrebujú mať kontrolu nad políciou a výber sudcov do Ústavného súdu. Nenechajme sa oklamať.“

https://www.facebook.com/ProgresivneSlovensko/videos/771168709740540/

Fíha!

Takže SMER-SD a spol., nechceli v roku 2018 nechať ľudí rozhodovať o predčasných voľbách a ona v rokoch 2021 a 2022 áno?!

Ona ich nenechala takt rozhodnúť o predčasných voľbách dvakrát – zopakujem dátumy, kedy tak učinila, ako najvyšší ústavný činiteľ SR – 12. máj 2021 a 12. september 2022!!!

Tak tu ju máte, všetci tí, čo ju tak bezbreho a bez akejkoľvek štipky, aspoň trochu kritického myslenia, obhajujete!

A spolu s ňou dnes velebíte aj jej politickú Alma mater PS, ktoré je rovnako pokrytecké a farizejské, aj napr. v tejto otázke, ako Čaputová!

Nuž teda podporujete týchto „demokratov“, na ktorých sa hodí, že – „Kam vietor, tam plášť“ alebo aj to staré známe – „Zabudol vôl, čo hovoril a konal, keď teľaťom bol“!!!

P.S.:

Nuž nech Čaputová vysvetlí, ako to myslela v roku 2018, že Ficova Vláda SR nenechala ľudí rozhodnúť o predčasných voľbách a ako to myslela ona dvakrát, keď ich tiež nenechala rozhodnúť o predčasných voľbách!

P.S.:

Avšak je tu jeden obrovský politický rozdiel.

Čaputová v marci 2018 chcela, aby o predčasných voľbách rozhodli tí ľudia, ktorí boli vtedy manipulatívne zvolávaní do ulíc, teda jednoducho a po slovensky povedané – Čaputová chcela, aby o predčasných voľbách rozhodla ulica, čo nie je nič iné, ako prevrat!!!

A opozícia v rokoch 2020-2022 chcela predčasné voľby tiež na základe rozhodnutia ľudí, ale nie na základe ich účasti na pouličných protestoch, ale na základe riadného demokratického referenda!!!

Nateraz k tejto Čaputovej dvojtvárnosti, politickej podlosti…nemám viac, čo by som dodal…

Pre mňa osobne – HNUS!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.