Založ si blog

Milan Majerský horší hrobár KDH akým bol Alojz Hlina!

Hneď na úvod priznávam, že keď sa 11. júna 2016 Alojz Hlina stal predsedom KDH, tak som mu fandil. Mal som taký pocit, že to tam poriadne prevetrá, že uprace akési nekresťanské liberálne krídlo a že konečne vráti politickému hnutiu, ktoré je čisto konzervatívne, tú pravú kresťanskú a konzervatívnu tvár a mal som nádej, že to bude politický subjekt, ktorý by sa mal predovšetkým zamerať na spoluprácu hlavne s SNS.

Naozaj, mal som vtedy takúto vieru, že práve tieto dve strany, by mohli byť dominantnými na našej politickej scéne.

Hlina hneď od úvodu začal naozaj dobre a z ostra proti bezbrehej liberálnej ideológií, ktorá už v tých časoch na Slovensku naberala na sile, a sympaticky to potvrdil v rozhovore pre Denník N, ktorý dňa 12. júna 2016 vyšiel pod názvom – „Nový predseda KDH Hlina: Je čas vyhnať Sulíka z nášho rybníka“ – https://dennikn.sk/484775/novy-predseda-kdh-hlina-cas-vyhnat-sulika-nasho-rybnika/?fbclid=IwAR1ZUSTA05VLgJg9oKW_4L9D5dFHOfnnf2HwgThH5TuiRqz7AaZlBBWMmyE

Nuž ale, ako plynul čas a Hlina sa zžíval s KDH, akosi ten jeho boj vo vnútri tohto hnutia voči liberalizmu upadal, až sa prepadol na dno totálnej politickej žumpy, keď jeho nenávisť voči Ficovi a SMER-SD, ho premohla natoľko, že zabudol vôl, že teľaťom bol a dňa 16. decembra 2019 už sedí bez zábran, opäť v jednom rybníku so Sulíkom, pri jednom stole a hodujú sa! –  https://www.facebook.com/konzervativnydemokrat/posts/pfbid02pjEmR2Rig2nN32n8pKwhreBTHgoH6fYDJ4UoyB8TsyAod8KMoirhZEBm6uYbq5Bsl

Tu si spolu pochutnáva na guľáši (už na predvolebno-politicko-koaličnom pred PV 2020?) okrem Sulíka (SaS), aj s Kiskom (Za ľudí) a samozrejme Trubanom.

Nuž a toto KDH v PV 2020, politicky zlomilo krk!

V PV 2020 dostalo Hlinovo KDH ešte menej %, ako tomu bolo v PV 2016, keď KDH viedol Ján Figeľ.

Teda PV 2016 pre KDH – 4,94% a v PV 2020 pre Hlinovo KDH, len 4,65%

Takže Hlina svojou pro liberálnou politikou, opäť poslal KDH do parlamentného zabudnutia!

Ale pozor!

Kto bol vtedy na kandidátnej listine KDH, ako dvojka?

Áno, bol to Milan Majerský!

Pozri tu – https://volby.sme.sk/parlamentne-volby/2020/strany-a-kandidati/kdh

To znamená, že vtedajší Milan Majerský, sa hrdo hlásil k spolupráci s neo a ultra liberálnymi politickými subjektami, ktoré ich jednoducho za každým posielali mimo Parlament SR,  a Milan, akosi sa nie a nie poučiť!

A dnes po tom všetkom, čo s neo a ultra liberálmi zažili, sa im opäť, úplne nepochopiteľne(!), pchajú do politickej priazne dúfajúc, že opäť konajú správne a tak, ako jeho členovia, sympatizanti a voliči chcú!

Nuž veru, nekonajú správne a ich volič, im to už čoskoro spočíta!

A v ďalších PV v roku 2027 , ak budú pokračovať v tejto pro liberálnej politike, im parlamentné brány opäť ostanú zatvorené a na 10 honov vzdialené, ale tentokrát to už nemusí byť, len na dve volebné obdobia!

Nuž teda, aby som bol konkrétny, o čo vlastne ide?

Nuž o toto.

Milan Majerský v ostatnej TA3 relácií v Téma dňa (18.2.2024), takto obhajoval rozhodnutie republikovej rady KDH podporiť v nastávajúcich PrV 2024 Ivana Korčoka (ultra neoliberála telom aj dušou, bezbrehého pro amerického a pro bruselského politického buldoga!) – „…podporujeme v týchto prezidentských voľbách Korčoka. Pre nás je kľúčové to, že Ivan Korčok z tých možných kandidátov, ktorí sú a majú reálnu šancu byť prezidentom, sa asi najviac približoval, obrazu, ideám KDH a preto mu KDH dalo podporu…, …nalejme si čistého vína. Relevantný kandidáti, ktorí môžu postúpiť do druhého kola a zohrať úlohu v súboji o naozaj post Prezidenta je pán Pellegrini a pán Korčok.“ – https://www.ta3.com/relacia/925473/prazdniny-v-politike-nie-su

– zhruba 6:00 minúta.

Nuž teda Majerský, toto je naozaj „veľmi“ vážny dôvod prečo KDH oficiálne podporuje Korčoka!

Naozaj Vám stačí, že má podľa zapredaneckých médií a manipulatívnych prieskumov postúpiť do druhého kola prezidentských volieb a teda ste si vybrali jeho!

A keď vyhrá, tak sa budete pýšiť, že ste na strane víťazov?!

A kde sú hodnoty KDH?!

Ivan Korčok sa absolútne v ničom neprelína s hodnotami KDH!

Ivan Korčok sa dal na totálneho ultraneoliberála, čo dokazuje tým, že mu dobre robí podpora Čaputovej a hlavne, že ho bezbreho a bezmyšlienkovite podporuje PS, ktoré ústami Šimečku ml., jasne povedalo toto – „PS urobí všetko, aby bol prezidentom Korčok“ – https://domov.sme.sk/c/23262599/ps-urobi-vsetko-preto-aby-bol-prezidentom-korcok.html

Pýtam sa – čo to znamená urobiť všetko preto?

Čo všetko sa za tým skrýva?

Nechávam na čitateľovi…

Milan Majerský, v predmetnej relácií ste sa pochválili, že ako KDH máte 6500 členov a pravdepodobne aj veľa sympatizantov.

To sa naozaj medzi toľkými kresťanskými demokratmi nenašiel niekto, kto má naozaj nie len skúsenosti, ale aj osobnostné kvality na to, žeby ste ho postavili, ako svojho kandidáta?!

Iste, poviete, že máte a zároveň dodáte, že nie je slovenskej verejnosti až taký známy!

Ale to predsa nevadí!

Pozrite sa na príklad Čaputovej.

Tá tiež, keď v máji 2018 oficiálne ohlasovala svoju prezidentskú kandidatúru do PrV 2019, tak bola tiež pre absolútnu väčšinu Slovákov absolútne neznámou děvenkou (to nie ja, to Miloš Zeman ju tak nazval po ich prvom stretnutí!) a pozrite sa, kam to až „dotiahla“.

Keď ohlásila svoju kandidatúru, tak mala v prieskumoch len okolo 4,1% (toľko majú na začiatku úplne neznámi kandidáti resp. málo známi!) (FOCUS XI/2018) a o tri(!) mesiace na to, jej AKO namerali už 52,9% (28.2.2019).

Priznávam, že Váš kandidát by nemal takú masívnu podporu zapredaneckých médií, politických západom platených mimovládok, ba ani by sa spomedzi dnešných prezidentských kandidátov nikto v propsech vášho kandidáta nevzdal, ako to urobil istý „džentlmen“, ktorý prepustil si sadnúť na voľné prezidentské kreslo ženu  Robert Mistrík, ale bol by to Váš kandidát!

Váš kandidát s rýdzo vašimi kresťansko-demokratickými postojmi, názormi, hodnotami!

Mali by ste pred Vašimi členmi, sympatizantmi a voličmi, čisté kresťansko-demokratické svedomie!

Takto ste sa opäť kresťanskej demokracií spreneverili v prospech neo a ultra liberálov a toto Vás bude po politickej stránke, ako KDH, veľmi bolieť!

Toto Vám slovenský kresťanský, demokratický volič nezabudne, neodpustí a opäť sa ako KDH budete potácať niekde na dne politického výtlaku v akýchkoľvek voľbách konaných na územi Slovenska!

Takže z tohto pohľadu ste v mojich očiach ešte väčšou škodnou pre KDH, ako bol Hlina lebo on bol svojim spôsobom „votrelcom“ v KDH, zatiaľ čo vy, ste vyšli priamo z vnútra tohto hnutia!

Naozaj – nerozumiem Vám!

P.S.:

A Milan Majerský, nevyhovárajte sa na to, že toto rozhodnutie, nie je vaše osobné a že takto väčšinovo hlasovaním rozhodlo zasadnutie celorepublikovej Rady KDH!

Lebo ešte som nevidel politický subjekt, ktorého členovia, by na svojom zasadnutí nehlasovali tak, ako jeho aktuálny predseda a predsedajúci!

Takže, ak ste za týmto stolom, za Korčoka zdvihli ako prvý ruku vy, tak potom tie ostatné ruky išli hore, už ta nejako automaticky!

Lebo vy ste sa vyhli odpovedi, či ste na tomto zasadnutí ohľadne podpory Korčoka hlasovali jednohlasne, či sa niekto zdržal hlasovania, nebodaj, či bol aj niekto proti!

Boli ste proti Vy?

(jednohlasne podľa Vás v minulosti hlasovali len komunisti!!!)

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.