Založ si blog

Čaputová opäť uniká pozornosti „objektívnych“ médií a pritom je v hre 63 miliónov eur! !

Je po Vianociach 2023 a témy vianočné, sú už ta tam…

Blíži sa koniec roka 2023 a tak sa v médiách začnú objavovať všakovaké komentáre, hodnotenia…čo rok 2023 priniesol, dobrého/zlého…, čo odniesol resp. vzal – dobrého, či zlého…

A keďže od 21. novembra 2023 máme na Slovensku novú Vládu, pre „objektívne“ média tu najhoršiu, akú si priali, tak jej od prvého dňa hádžu polená pod nohy a hádžu na ňu všetko, čo tu nakopila bývala hrôzovládna koalícia, na čele s Čaputovou v „jej“ kráľovskom, pardon, „prezidentskom“ paláci!

A medzi jeden takýto článok radím aj ten z dnešného dňa na Pravda.sk, ktorý vyšiel pod názvom – „Zatiaľ strata 62 miliónov eur. Štát hľadá firmu, ktorá zničí nechcené vakcíny proti Covidu“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/693897-hlada-sa-firma-ktora-zlikviduje-vakciny-proti-covidu-za-62-milionov-eur/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

Článok síce čo to naznačuje, ale akosi nerúbe, netne do živého!

Len tak po špičkách okolo tohto problému chodí a snaží sa navodiť dojem, že toto je opäť problém novej vládnej koalície, ktorá s tým nemá absolútne nič spoločné!

Článok nepomenováva hlavných vinníkov, ani ten vtedajší komparz okolo toho celého!

Nuž, ak to neurobil autor tohto článku – Peter Madro, tak to za neho urobím ja resp. ho trošku podrobnejšie doplním, hlavne o plne zodpovedných  vinníkov a ich mená!

V článku sa autor zaoberá faktom, že SR musí dnes bezpečne zlikvidovať nikým nechcené Covid vakcíny, (nakúpené povinne z centrály EÚ – Ursula Von der Leyenová!) v hodnote približne 63 000 000 eur!

Peter Madro síce pomenováva fakt, že covid vakcíny sú nechcené a že Slovensko dnes hľadá firmu, ktorá ich bezpečne zlikviduje a zároveň pomenováva fakt, že – „Treba pripomenúť, že vakcíny zaplatila ešte v roku 2020 Európska únia. Tá spravila spoločnú objednávku za približne 36 miliárd eur. To znamená, že aj napriek tomu, že očkovacie látky naprieč Európou exspirujú, farmaceutické spoločnosti za ne už dostali zaplatené.

Ale už nejde ďalej!

Výborný obchod!

Výborný, ale nie pre občanov SR a EÚ, ale len a výhradne pre farma firmy, hlavne pre tu jednu jedinú Pfizer!

Takže Slováci museli zo svojich vrecák doslova vyhodiť stá milióny eur na covid vakcíny, ktoré ani len nechceli!!!

A kto za toto na Slovensku nesie najväčšiu, ak nie hlavnú vinu?!

Každý hneď povie – Matovič!

Iste. Aj ona jeho „vládna“ kompánia!

Ale nesmieme zabúdať na inú osobu v tejto súvislosti, ktorá je dnes pre „objektívne“ média v tejto záležitosti, akosi „nechtiac“ bokom!

Nuž, ale aj to sa zmení resp. bude musieť zmeniť!

Lebo podľa môjho hlbokého presvedčenia, najväčším vinníkom v týchto „výborných“ Covid vakcinačných nákupov je Čaputová!!!

Áno, Čaputová!

Ona bola na čele Covid vakcinačnej kampane!

Na nej to všetko pevne stálo!

Prečo?

Len preto, že ako sama hovorí, že ona verí odborníkom a teda aj ona sa vraj nechala Covid zaočkovať!

Naozaj?

Naozaj má Čaputová v sebe tú istú covid vakcínu, čo následne dostali všetci ostatní Slováci, či už dobrovoľne alebo „dobrovoľne“, aby mohli Covid „slobodne“ žiť?!

A že Čaputová bola na čele tohto Covid vakcinačného šialenstva, nesvedčí aj fakt, že sa zapredala na reklamu so sloganom „Vakcína je sloboda“ – https://www.youtube.com/watch?v=FUnOZ44e8nY&ab_channel=Ministerstvozdravotn%C3%ADctvaSlovenskejrepubliky

Po nej prišli ďalšie covid vakcinačno-reklamné nezmysly, ako napríklad „Vakcína je hudba“ –  https://kosice.korzar.sme.sk/c/22585361/kandrac-podporil-kampan-a-reaguje-na-famu-nikdy-by-som-sa-nedal-prednostne-ockovat.html

„Vakcína je zdravie, úsmev, víťazstvo…“ – Vinczeová, Magálová, Hamšík, Tóth…

Nehanbíte sa, Vy všetci, čo ste sa vtedajšej covid vakcinačnej hrôzovláde zapredali na takéto Covid vakcinačno-reklamné aktivity?!

Len preto, aby ste mohli byť na obrazovkách, v médiách…a tí ostatní, čo na takúto ničím neoverenú „pravdu“, sa covid-reklamno-vakcinačne nezapredali, boli v médiach za dezolátov, neodborníkov, hoaxerov , bludárov…?!

Ale späť k hlavnej postave, ktorá je za tým, že dnes vyhadzujeme „do Dunaja“ milióny Covid vakcín, za ktoré sme zaplatili desiatky, stovky miliónov eur lebo ich nikto nechce!

Teda k Čaputovej!

Čaputová vo svojej Covid vakcinačnej eufórií, vo svojom Covid vakcinačnom blúznení, zašla až tak ďaleko, že bohorovne vyhlásila toto – 17.12.2021 – „Povinné očkovanie bude zrejme nevyhnutné, tvrdí prezidentka“https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/610739-povinne-ockovanie-bude-zrejme-nevyhnutne-tvrdi-prezidentka/

Nič?

Nič Slováci?

Toto Vám nič nenaznačuje?

Nuž tak ja to rozmením na drobné!

Čaputová, ako „hlava“ nášho štátu verejne prehlási, že pravdepodobne Slovákov neminie povinné Covid očkovanie!

Takže všetci Covid chtivý obchodníci majú tým pádom covid vakcinačno-nákupne chtíče legálne odobrené!

A to nikým iným, ako „prezidentkou všetkých Slovákov“!!!

Nuž tak prečo by neboli za nákup akéhokoľvek množstva Covid vakcín, ak by to mohlo byť dokonca povinné?!

Čo tam potom, či to niekto chce alebo nechce, veď ide o zdravie, pardon o slobodu pardon o biznis!!!

Ak by Čaputová bola rozumná, ak by rozmýšľala vlastnou hlavou, tak niečo také by zo svojich „prezidentských“ úst nikdy nevypustila!

Takto Čaputová jednoznačne zlegalizovala to, že akási Ursula v Bruseli nakúpila pre každého obyvateľa EÚ, teda aj pre každého Slováka od 0+ rokov do 100+ rokov, až po 10(!) Covid vakcín, a že je to v poriadku, a že to musíme všetci zaplatiť, nech to stojí, čo to stojí, aj za cenu obrovského zadlženia sa!

Lebo na toto sme si museli, aj My Slováci, peniaze požičať?!

„objektívne“ média prečo nekonfrontujete Čaputovú s týmto dnešným Covid vakcinačným problémom Slovenska a Slovákov?!

Prečo sa jej na to nepýtate?!

Prečo sa jej nepýtate na jej podiel viny, na takomto nehoráznom plytvaní, našimi peniazmi?!

Prečo jej nedáte do pozornosti napr. toto ? – „Vakcíny proti Covidu končia v odtoku. Slovensko je na čele, Európa vyleje štyri miliardy eur“ – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/693133-vakciny-proti-covidu-koncia-v-odtoku-europa-vyleje-styri-miliardy-eur-slovensko-vedie-v-plytvani/

Alebo a hlavne, prečo jej nedáte do pozornosti túto osobitnú správu Európskeho dvora Audítorov pri EÚ – „Obstarávanie vakcín proti ochoreniu COVID‑19 Európskou úniou“ – https://op.europa.eu/webpub/eca/special-reports/covid19-vaccines-19-2022/sk/ , kde sa jasne, okrem iného píše aj toto – „EÚ prezentovala svoju stratégiu na obstaranie vakcín v júni 2020. Do konca roka 2021 podpísala zmluvy v hodnote 71 mld. EUR, ktorými zabezpečila až 4,6 miliárd dávok.“

Vedela Čaputová o tom?!

Alebo vedela Čaputová o tom, čo sa v tejto správe jasne konštatuje, že EÚ – „Prijala opatrenia, ktoré mali skrátiť harmonogram vývoja vakcín z 10 – 15 rokov na 12 – 24 mesiacov.“

Vedela Čaputová aj o tomto?!

Nuž musela, keď sa podľa svojich slov, tak často v dobe Covid „pandémie“, nechala informovať od tých jediných „správnych“ covid odborníkov o všetkom, čo s Covidom súviselo, hlavne o Covid vakcinácií, keď bohorovne prehlási, že aj Slovákov pravdepodobne povinné covid očkovanie neminie!

Pýtala sa Čaputová svojho okruhu covid odborníkov na to, či sa dá skrátiť vývojová fáza akýchkoľvek vakcín z 10-15 rokov, na 12-24 mesiacov???

A ak áno, tak AKO??

Slováci, potrebuje toto ešte nejaký komentár?

Podľa mňa už nie!

Ja osobne mám za to, že ihneď po tom, teda po 15.6. 2024, kedy Čaputovej pominie prezidentská imunita na trestné stíhanie, by sa mala okamžite stať predmetom šetrenia OČTK, aj v tejto covid vakcinačnej kauze!!!

Čaputová, mala predsa všetky informácie, aby netrepala hlúposti do vzduchu len tak!

A ak ich nemala, tak je to jej vina lebo, ako hlava suverénneho štátu by mala v takýchto závažných otázkach vystupovať pro aktívne!

Mala sa informovať na všetky Covid-vakcinačné strany!

Mala si vyžiadať všetky informácie, aj tie pro a aj tie proti!

A ak mi niekto chce vyhodiť na oči fakt, že takto, ako „naša“ Čaputová, konali aj hlavy iných členských štátov EÚ, tak na to mám  len jednu, ale o to jasnejšiu odpoveď – Ak sa okolité štáty chystali covid vakcinačne skočiť do jamy levovej, prečo sme tam museli skočiť aj my, a to v niektorých prípadoch ako prvý???

Takže na záver otázka na nadpis môjho dnešného článku – PREČO???

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.