Založ si blog

Čaputovú dokáže zakaždým presvedčiť len a výhradne jedna nemenovaná zaatlantická ambasáda!

Čaputová sa stretla s terajším ministrom spravodlivosti Borisom Suskom, aby nakoniec dala z tohto stretnutia tento výstup – „S ministrom spravodlivosti Borisom Suskom som dnes hovorila o pripravovaných zmenách v trestnom zákone a o návrhu na zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry. Musím povedať, že ma pán minister nepresvedčil“ – https://www.facebook.com/zcaputova/videos/1323105571709170/

Nuž veru, pri Čaputovej nič nové, hlavne ak sa jedná o politikov jej politickému srdcu, doslova odporní!

Čaputovú totiž dokáže presvedčiť len ten, čo je jasne proti rusky, pro americky, proti ficovsky, proti národný, proti štáto-suverénny…

A potom je jedno, čo a ako koná!

Čaputová opäť stojí na tej „správnej strane“, tentoraz slovenských po volebných dejín!

Ju nezaujíma, kam sa dostal, do akého štádia „vývoja“ ÚŠP pod vedením Matovičo-Lipšica a spol.!

Ju nezaujíma, že oni túto inštitúciu totálne zdegradovali, totálne politicky pošpinili, hlavne , ak konala „dobro“ v prospech „zla“, teda, že robila všetko možné, hlavne protiústavne a nezákonne, na odstránenie pro národných, pro slovenských, pro suverénne-štátnych politických subjektov a politikov!

Lebo, ako hovorí Čaputová, tieto politické subjekty a títo politici, nestáli na tej „správnej strane dejín“ ani počas Covid „pandémie“ a ani po 24.2.2022!

Podľa môjho hlbokého presvedčenia, ani Čaputovej, ani tým, čo dnes zvolávajú svojich voličov a sympatizantov do ulíc, nejde ani o samotný ÚŠP, ba ani o Lipšica (lebo oni sú schopní kedykoľvek, kto im už doslúžil/poslúžil, okamžite a bez politickej hanby, hodiť cez palubu!), ale ide im o to, aby zabránili tomu, že sa konečne naša spravodlivosť, na základe, a len na základe ústavnosti a zákonnosti, pozrie na ich politické zúbky, čo tu s nami, s národom slovenským, vystrájali za ostatné viac ako 3 a ½ roka!

A veru, že sa tam nájde aj Čaputová, ak nie ako prvá!

Nič nesmie byť premlčané!

Nič z toho nesmie byť zametené pod koberec!

A samozrejme, že tu ani v najmenšom nejde o to, že vraj budú zastavené resp. zametené pod koberec kauzy resp. „kauzy“ Fico, Pellegrini, Danko, Haščák, Výboh…

Na toto všetko mali plných 3 a ½ roka a neurobili s tým nič!

Mali na to Kolíkovú, mali na to Mikulca, mali na to Lipšica…a NIČ!

Mali ich všetkých pekne krásne na lopate, ale  akosi, sa im ich nepodarilo dostať do tej povestnej pece, nech robili, čo robili!

A to všakovakými spôsobmi za výdatnej pomoci „objektívnych“ médií…však, napr. „investigatívna“ Monika Tódová?!

Veď už dávno pred PV 2020, vtedajšia opozícia na čele s Matovičom kričali, akéže oni majú dôkazy proti korupcií Fica a spol., ale keď bolo po voľbách a oni sa stali „vládnou“ mocou, za výdatnej podpory z „prezidentského“ paláca, tak naraz nebolo NIČ!

Zhola NIČ!

Nemali najmenší dôkaz o finančných machináciách Fica, Kaliňáka…len vraj čosi zlého povyprávali na TB o Matovičovi, o Kiskovi…potom počas „prezidentovania“ aj na Čaputovú…a za toto ich bolo potrebné „trestno-právne“ zlikvidovať!!!

A keď teraz, na základe väčšinovej vôle ľudu, i napriek tomu, že ich 3 a ½ roka „ústavne a zákonne“, pred celým národom, kriminalizovali, sa opäť dostali do Vlády SR a k moci, tak je potrebné ich od tej moci, aj za pomoci ulice, opäť očierniť a odstaviť!

Apropo, dnešná ulica…

Akýže to rozdiel medzi ulicou „Ficovou“ a dnešnou progresívno-čaputovskou!

Keď boli Fico a spol. v opozícií, za čias hrôzovlád Matovičo-Hegero-čaputovských, tak ľudia chodili na protesty preto lebo boli zúfalí!

Áno, boli zúfalí z toho, čo sa v tomto štáte dialo!

Takmer 90% obyvateľov SR, už nechcelo pokračovanie toho marazmu, už nechceli aby nám tu „vládli“ tí, čo jednoducho vládnuť nevedia, čo našu republiku doslova zruinovali po každej stránke…, a keď sa pokúšali o predčasné PV, tak Čaputová im to dvakrát alibisticky skrze Ústavný súd SR znemožnila a následne, keď už naozaj nebolo iného východiska, tak PV oddialila z mája/júna 2023 až na koniec septembra 2023!

A dnešná ulica, ktorá samozrejme má rovnaké právo na protesty, ako tá ulica „Ficova“, je v uliciach nie preto, že je tu rozvrat štátu, že Vláda SR nevládne, že sa hašteria…, ale preto lebo ich volení zástupcovia, hlavne PS, voľby akosi nevyhrali, nie sú pri moci, a teda môžem celkom kľudne napísať, že dnešná ulica je ulicou frustrácie dnešnej opozície z volebných výsledkov PV 2023!

Nejde im o nič viac, o ÚŠP už vôbec nie, len o to, aby sa skrze ulicu, pokúsili tri dni po PV, odstaviť legitímnu Vládu SR od moci!

A v tom im nepomáha Boh (na Slovensku sa zvykne hovorievať – „Boh nám v tom pomáhaj“), ale všetky im naklonené „objektívne“ média, všetky zahraničím platené politické mimovládky, aj istá zaatlantická ambasáda, istí „pro“ národovci v EP…, a Čaputová stoji na čele tejto barikády a tvári sa, že ona s tým nič nemá, ako „Svätý za dedinou“!

Čaputová po stretnutí s ministrom spravodlivosti Suskom, povedala ešte jednu „múdru“ vec, túto – „Pánovi ministrovi som zopakovala moju výzvu, aby zišli z kratšej cesty…“

Naozaj, zaujímavé!

Nová Vláda SR má plný, legitímny mandát od občanov, nová vládna koalícia sa rozhodla ísť svojou cestou, sú na počiatku vládnutia a teda sú súdržní, a akási Čaputová im ide radiť, aby cúvali!

Nuž to je naozaj veľmi zaujímavý postoj!

Ja osobne novej Vláde SR radím a odporúčam, aby ani náhodou necúvali, aby nikam neschádzali z nastúpenej cesty lebo ak títo kvília, tak to znamená, že robia dobre, veľmi dobre!

Jediný, kto je na tej kratšej ceste, tak to je Čaputová!

Chvála Bohu, že jej politická cesta, cesta „prezidentovania“, sa onedlho skončí!

A skončí sa presne o 12:00 hod. 15.6.2024!

Takže áno, tu aj jej radím a odporúčam, aby z tejto, jej už naozaj kratšej cesty, už neschádzala, ani takými politickými excesmi, ako to robí pri tejto novej legitímnej Vláde!

Lebo táto Vláda tu bude aj po 15.6.2024, zatiaľ čo ona, už chvalabohu NIE!

P.S.

Pamätáte sa Slováci, ako Čaputovú istá zaatlantická ambasáda presvedčila o „správnosti“ akejsi „obrannej“ Dohody o spolupráci, že ju podpísala ešte vo dverách „svojho prezidentského“ paláca ihneď po tom, čo jej poštár priniesol túto dohodu z nášho Parlamentu?

Nuž teda, tí ju ale vedia za každým rýchlo presvedčiť (Covid, Ukrajina…)! Však?

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 12:20

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, prúdiť má cez Ukrajinu

07.05.2024 10:25, aktualizované: 11:50

Aktualizujeme Kým Maďarsko sa s Azerbajdžanom dohodlo na dovoze plynu cez južnú trasu plynovodov, Slovenská vláda rozbehla rokovania o tom, že pôjde cez Ukrajinu.