Založ si blog

Dostala Čaputová pokyn nepustiť Fica k moci? !

A to za akúkoľvek cenu?!

Znie názov tohto môjho článku konšpiratívne?

Alebo hoaxovo?

Nuž mne nie!

Vysvetlím prečo.

Ale pekne po poriadku…

Politické vystrájanie Čaputovej v ostatnej predvolebnej kampani, kedy bola najviac politicky aktívna, ako keby ona sama kandidovala, sa dnes javí, ako slabý odvar jej povolebného politického vystrájania!!!

Čaputová okrem iného povedala aj toto – „Zároveň chcem ešte raz pogratulovať víťazovi volieb…, … Ukázalo sa, že túžba nastoliť spravodlivosť a bojovať s korupciou v spoločnosti bola veľká a tejto túžbe zodpovedá aj výsledok volieb…, … Hovorili sme o zostavovaní novej vlády a o jeho rokovaniach s lídrami strán, ktoré pravdepodobne budú tvoriť vládnu koalíciu…, … Vzhľadom na to, že zodpovedám za riadny chod ústavných orgánov a aj vzhľadom na aktuálnu mimoriadnu situáciu, považujem za dôležité, aby odovzdanie moci nastalo hladko a zodpovedne…, … si veľmi dobre uvedomujeme, v akej situácii sa Slovensko nachádza a aké veľmi dôležité je dnes povýšiť spoluprácu nad akékoľvek individuálne alebo stranícke záujmy…, … a že k odovzdaniu a prevzatiu moci dôjde politicky kultúrnym  a spoločensky civilizovaným spôsobom, tak, aby dôvera verejnosti voči predstaviteľom štátnej moci neutrpela…, … Doba a situácia je natoľko vážna, že dnes si inú vládu ako ústavne konajúcu, poctivú, pracovitú, obetavú, odvážnu, rozhodnú a zodpovednú dovoliť nemôžeme…, …V čase, ktorý je pred nami, bude dôležité líderstvo. Naša krajina potrebuje silných a hodnotovo pevných lídrov spomedzi štátnikov…, … Dnes nie je čas na to, aby sme sa delili a vyhraňovali na nedôležitom…“

Áno, toto sú slová Čaputovej, ale žiaľ nie po týchto voľbách, ale toto a takto, konala Čaputová po PV 2020, keď bolo jasné, že SMER-SSD, aj napriek tomu, že jasne obsadil druhé miesto s výsledkom 18,29%, nemal dostatočnú politickú silu na to,  aby zostavil Vládu SR!!! (Zdroj mnou vyššie citovaných Čaputovej vyjadrení po PV 2020, viď na jej FB profile + filter)

Takto sa Čaputová vtedy politicky zaliečala OĽANO, SME RODINA, SaS a Za ľudí!!!

A čo robí Čaputová dnes?

Čo robí dnes po tom, čo občania-voliči SR dali jasný mandát Ficovi/SMER-SSD, aby zostavil plne funkčnú a stabilnú Vládu SR?

Robí všetko preto, aby Ficovi/SMER-SSD prekazila zámer, aby svojimi povolebnými vyjednávaniami zostavil väčšinovú Vládu SR!

Čaputová síce odovzdala Ficovi poverenie na rokovanie o zostavení novej Vlády SR, ale sama sa postavila do role vyjednávača o zostavení novej vlády, ale bez Fica!!!

A na toto moje tvrdenie tu mám jasný dôkaz!

Fico po tom, čo si prevzal od Čaputovej, ktorá mala pri ňom jasnú kyslosť v tvári, poverenie na zostavenie Vlády SR do 14 dní od prevzatia, ešte ani na prezidentskom paláci nezatvoril za sebou dvere, a už v kresle pri Čaputovej sedí Šimečka ml.!!!

Tu má Čaputová na tvári úplne iný výraz, ako keď sa musela stretnúť s Ficom…široký a milý úsmev!

Čaputová to na FB okomentovala takto – „Hnutie Progresívne Slovensko získalo vo voľbách druhý najvyšší počet hlasov. Jeho lídrovi, Michalovi Šimečkovi, som zagratulovala k volebnému výsledku a informovala ho o svojom postupe pri zostavovaní budúcej vlády.“

Niečo neuveriteľné!

V PV 2020 na druhom mieste skončil SMER-SD zo ziskom 18,29% (dnes PS na druhom mieste zo ziskom menším – 17,96%) a Čaputová si nepozvala lídra tejto strany – Fica, ihneď po tom, čo odovzdala poverenie Matovičovi na zostavenie „vlády“ SR, aby mu pogratulovala k druhému miestu a aby ho hlavne poinformovala o svojom ďalšom postupe pri zastavovaní Vlády SR!!!

Prečo takto koná dnes?!

Veď to nie je ona, čo má zostavovať novú povolebnú vládnu zostavu!

Nech už zabudne na to, že takto, celkom jasne protiústavne, zostavila svoju ódorovskú „vládu“!

Tu rozhodli občania, kto má právo ako prvý, bez jej bočných aktivít, zostavovať budúcu Vládu SR!!!

Prečo sa Čaputová takýmto politicky nehanebným spôsobom mieša do povolebných vyjednávaní?!

A to máme veriť tomu, že si Šimečku pozvala k sebe, len preto, že mu chcela pogratulovať a stručne ho poinformovať o jej ďalších krokoch?!

Naozaj?

To si Čaputová naozaj myslí, že sme až takí lúpi a naivní?!

Čo ešte Čaputová zvestovala Šimečkovi ml.?!

Má Čaputová inštrukcie, ako robiť všetko preto, aby Fico ostal mimo hru?

A uvedomuje si Čaputová, čo vlastne koná?!

Čo to môže v spoločnosti spôsobiť?!

Uvedomuje si Čaputová, čo spôsobí v spoločnosti, ak by svojimi, politicky špinavými zákulisnými hrami, odstavila Fica od možnosti v kľude zostaviť väčšinovú vládu?!

Lebo občania-voliči SR, v ostatných PV, dali jasne najavo, že za nového Predsedu Vlády SR chcú práve Fica!!!

A opäť je to ona, čo do spoločnosti týmito špinavými politickými konaniami, zasieva rozkol, nevraživosť, nenávisť…

Ja osobne, v dnešnej povolebnej činnosti Čaputovej, vidím jasné kroky k tomu, aby Ficovi, čo najviac zťažila povolebné vládne rokovania/vyjednávania, a že to nerobí, len tak sama od seba!

Jasne vidíme, aké sú reakcie na Západe, hlavne v USA…, na náš suverénny volebný výsledok!

Ako sa predbiehajú v tom, že Fico nesmie byť novým (staronovým) predsedom novej suverénnej Vlády SR…a hlavne to zdôvodňujú Ukrajinou…!

Ale „vážení“, Fica/SMER-SSD, si národ slovenský nevybral za víťaza volieb preto, aby sa staral o Ukrajinu, ale výhradne o Slovensko a Slovákov!!!

A neverím, že istá zaatlantická ambasáda v Bratislave, po našich PV 2023, sedí len tak nečinne a čaká, ako sa zo zostavovaním novej Vlády SR, Fico popasuje!

Nože, spomeňme si, čo sa stalo tesne po tom, ako boli definitívne výsledky po PV 2020 – Denník N to vtedy označil za konšpiráciu –  https://dennikn.sk/minuta/1780263/?fbclid=IwAR3NwbZAKKzQlBHQVN4uc7Nmj5gvphC_eUy29WmbPnmx_i4533YnqU-K-Bs – „Americká ambasáda sa ohradila voči konšpiráciám Ľuboša Blahu, že prevzatie moci na Slovensku zosnovali USA.“, ale ako hovorí jedno múdre príslovie, že – „Bez vetra sa ani lístok na strome nepohne“!!!

P.S.

Vzhľadom na mnou vyššie napísané a faktami podložené, konštatujem, že nadpis tohto môjho článku, je na mieste.

A my Slováci, pozorne sledujme, akú činnosť, veľmi aktívnu, vyvíja Čaputová, aby znemožnila Ficovi/SMER-SSD zostaviť vládu, a že na to používa tie najspodnejšie, najšpinavšie praktiky politiky!

Toto jej konanie považujem za vlastizradné lebo robí všetko preto, aby sa naša republika dostala resp. ostala ešte pod väčším západným/USA vplyvom a nadvládou, v akej bola doteraz!!!

 

 

 

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Plánované protesty PS proti dnešnej Vláde SR sú veľkým prínosom pre SR. Podporme ich v tom!

27.04.2024

Nie, ani som sa nepomiatol, ani som kabát neobrátil, ani nič iné, čo by niekoho nabádalo na myšlienku, že s tým nadpisom som sa teda obrátil na tu „správnu“ stranu dejín, ba ani si robím len tak srandu. Nie, nerobím si srandu a plne si za svojim nadpisom stojím a ako z obsahu tohto môjho článku vyplynie, jest to pravda! Mladý Šimečka zvestoval „Urbi et Orbi“ [...]

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.