Založ si blog

Viete čo? Choďte s tým do. .. , áno do hája!

Vy všetci čaputovci, matovičovci, lipšicovci, hamranovci, „objektívne“ média, politické západom (USA) platene mimovládky, áno všetci vy, choďte s tým všetkým do hája!!!

Choďte do hája s tým, ako ste pred PV 2020 na raty kričali, koľkože vy máte dôkazov na to, že Fico, Kaliňák a spol., všetky ich dovtedajšie vlády aj s koaličnými partnermi,  kradli!

A nás okradli o 3 miliardy eur ročne!

Za viac, ako tri roky ste im osobne, nepreukázali ani jednu jedinú korupčnú kauzu!

Kde má Fico tie nakradnuté stá milióny?

Sem s nimi!

To ste za tri a pol roka nedokázali nájsť jeho „zlodejský brloh“?

Viete čo, choďte s tým do hája?

Choďte do hája aj s tým, že Fico bol zapletený do vraždy novinára a jeho priateľky!

Mali ste na uliciach s brutálnou podporov „objektívnych“ médií v roku 2018 plné ústa obvinení, že Fico má na rukách krv týchto dvoch mladých ľudí!

Za viac, ako tri roky ste mu nedokázali nič! Viete čo, choďte s tým do hája!

Choďte do hája s vašimi covid proti „pandemickými“ opatreniami!

Choďte do hája s vašimi PCR/AG covid testami!

Choďte do hája s vašimi experimentálnymi covid vakcínami.

V nedávnej TV politickej debate na TA3, vám to jasne povedal aj predseda SNS Andrej Danko, že podpredseda SNS Jaroslav Paška umrel po podaní vašej „úžasnej“ experimentálnej USA Pfizer vakcíny a moderátor Iliev sa tváril, ako keby nič nepočul!

Ni nikto z „objektívnych novinárov“ následne Andreja Danka s týmto neobťažoval, aby vám dal na stôl dôkazy, že naozaj J. Paška umrel na následky podania covid vakcíny“!

Áno, choďte do hája aj s vašou experimentálnou covid vakcínou, ktorá podľa Čaputovej nám priniesla „slobodu“!

Choďte do hája aj s vašimi sankciami na Ruskú federáciu!

Teraz hovorím hlavne o tých sankciách, ktoré ste dopomohli skrze európsku komisiu presadiť pred 24. februárom 2022.

Choďte do hája s vašim tvrdením, že energetické nosiče a následne všetko ostatné, začali dražieť nie kvôli vašim proti ruským sankciám nezmyselne uvalených na RF, ale preto lebo ich vraj zdraželi samotní Rusi!

Choďte s tým do hája lebo každý príčetný človek vie, že zdražovanie energetických nosičov bolo spôsobené práve vašimi sankciami a USA nosiče sú pre  nás násobne drahšie!

Choďte s tým do hája, že RF vstúpila vojensky na územie Ukrajiny nevyprovokovane!

Už Vám to jasnejšie nemôže  viac nik povedať, ako vám to povedal „váš“ pápež František, ku ktorému tak radi chodíte pre odpustky, ale pritom ho nepočúvate, že konflikt na Ukrajine ste vyprovokovali práve vy s tým vaším nekonečným rozširovaním „obranného“ vojenského paktu NATO, až ste silno zabúchali na „bránu RF“!!!

Choďte do hája aj s vašim NATO!

Choďte do hája s tým že mier resp. po vašom „mier“ na Ukrajine zabezpečí jedine masívne vyzbrojovanie Ukrajiny všetkými zbraňami, ktorými disponujeme, ktorými disponujú všetky členské štáty NATO!

Choďte s takouto „mierovou“ politikou do hája!

Choďte do hája s vašou západnou neoliberálnou agendou!

Choďte do hája s vašou neoliberálnou agendou LBTI+-, alfa až omega…!

Choďte do hája s vašim tvrdením, že Slovensko a Slováci patria na Západ!

Na ten divoký západ!

NIE!

My Slováci nepatríme na Západ, My patríme tu, na rozhranie strednej Európy medzi Západ, Východ, Sever a Juh!

Choďte do hája s tým, že máme prijímať západnú kultúru!

Choďte s ňou do hája!

Najskôr nech oni príjmu našu kultúru!

Kultúru národnú, sociálnu a kresťansko-rodinnú!

Nech príjmu to, že rodinu tvorí jedine muž-otec, žena-mama a deti – dievčatá a chlapci!

A nie bezpohlavní jedinci, ktorí ani nevedia, či sú ľudia alebo zvieratá, dokonca poniektorí majú utkvelú predstavu, že oni sú predmety a takéto podobné nezmysly!

Inak s tým všetkým vašim blúznením o tom, že človek, si už v rannej mladosti, v detstve(!), môže vybrať, čo je resp. čím sa cíti byť, choďte do hája!!!

Choďte do hája s dnešnou mediálnou propagandou, skrze vaše „objektívne“ média, že ak po PV 2023 zloží Vládu SR SMER-SD/HR/SNS, že sme ako štát skončili, že Slováci ako národ skončili a takéto podobné bludy…

Choďte s takýmito bludmi do hája!

Choďte do hája s tvrdením, že ak Vládu SR zložia po PV 2023, mnou vyššie citované politické subjekty, že sa staneme súčasťou RF!

Naozaj, choďte s tým do hája!

Na záver ešte raz a jasne, naozaj vy všetci, tak ako ste mnou citovaní na úvod môjho článku, choďte do hája so všetkým, čo nám tu motáte okolo našich hláv!

Verím, že po PV 2023 pôjdete ta preč –  Teda do hája!!!

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".