Založ si blog

Zachovajú sa po PV 2023 Čaputová, Matovič, Heger, Mikulec, Hamran a spol. , rovnako ako sa zachovali Tí, po ktorých oni tak nevyberane politicky poľovali? !

Na úvod musím jednoznačne odmietnuť blúznenie Borisa Kollára a jeho spolu straníkov, že on teda nechce, aby tu po PV 2023, keď sa k moci dostane dnešná opozícia (pevne verím, že sa tak aj stane!), začala akási vendeta, teda „krvná pomsta“!

O akej to „krvnej pomste“ Boris blúzni?!

Nuž tak ja to Borisovi a jemu podobným, vysvetlím v tomto článku po lopate lebo akosi oni, aj isté „objektívne slovenské“ média, sa snažia občanom-voličom nahovoriť, že za to, že dnešní „objektívni“ a ústavno-zákonne „čistí“, poniektorí s OČTK konajú voči dnešnej opozícii, tak ako konajú, na základe „rozviazanosti rúk“, tak ich vraj po PV 2023 bude niekto tiež nezákonne naháňať a mstiť sa im!

Nuž teda aby bolo jasné, áno po PV 2023, sa budú musieť postaviť pred všetky zložky OČTK, ale nie na základe kajúcnikov, ale na základe jasných dôkazov!

Lebo tých trestných oznámení, ktoré dnes ležia na stole OČTK na Čaputovú, na tých, čo boli vo „vláde“ Matoviča, aj v jeho druhej „vláde“ Hegera, aj na poniektoré mimovládne organizácie, aj na niektorých „investigatívnych novinárov“, aj na ich ľudí, na ich rýchlo zbohatlíkov na Covid „pandémií“ – AG/PCR testy, mobilné odberové miesta, mobilné covid vakcinačné miesta atď., atď., bude neúrekom a otvoria sa!

Musia sa otvoriť lebo všetka tá ich protislovenská, protiľudová činnosť…, podľa môjho hlbokého presvedčenia, bude musieť byť náležite vyšetrená!!!

Nič nesmie ostať bokom!

No a tu sa dostávam k hlavnej myšlienke tohto môjho článku.

Je potrebné si uvedomiť jednu veľmi podstatnú a závažnú vec, skutočnosť, o ktorej akosi nič nepíšu „objektívne“ média, o ktorých nerozpráva Čaputová, o ktorých nerozprávajú tí „politici“, čo nás tu vyše troch rokov gniavili, ktorí majú obrovský strach zo zmeny Vlády po PV 2023, ako dochádzalo k zatýkaniu tých „zločincov“, ktorých tu oni po nástupe k moci ponachádzali, ktorí sa im vo väzeniach pod tlakom „popriznávali“ k tomu, že skutok „spáchali“…

Tak napríklad – akýsi Norbert Bödör.

Nuž tak tento, podľa dnešných „spravodlivých zákonníkov“, po tom, čo mu vyšetrovateľ vzniesol obvinenie, sa nachádzal mimo územie SR, mal byť v tom čase v Chorvátsku, a on sa predsa statočne vrátil a sám sa na polícií prihlásil…a šup s nim do temnice…nestačilo ho stíhať na slobode!

Potom ďalší príklad – Tibor Gašpar, ten tiež neutiekol na „svoj“ dom, kdesi do USA, po tom, čo bolo jasné, že jedného dňa si prídu aj po neho. Nie, on tiež statočne ostal doma a trpel/strpel všetky tie „zákonnosti“ ktoré sa na ňom následne dopustili a „zákonne“ si posedel „slabých“ 10 mesiacov v zaisťovacej NEZÁKONNEJ väzbe…

Tu tiež nestačilo ho stíhať na slobode!

Potom je tu ďalší príklad – Robert Kaliňák. Ten tiež neušiel do cudziny, keď bolo jasné, že idú aj po ňom, a tiež bol zaistený a vrhnutý do temnice…

Rovnako aj tu platí, že nestačilo, aby bol stíhaný na slobode!

Potom je tu advokát Marek Para – rovnako neušiel, statočne ostal doma a aj on bol uvrhnutý do temnice…“Spravodlivým“ nestačilo, aby aj jeho stíhali na slobode!

Potom je tu sudca Lindtner, tak isto uvrhnutý na dlhé mesiace do „vyšetrovacej“ väzby…“Naspravodlivejším“ nestačilo, aby ho stíhali na slobode!

Potom chceli uvrhnúť do temnice aj poslanca Parlamentu SR Roberta Fica, ale (príčetní, autonómni!) poslanci ho nevydali na väzobné stíhanie, ale je stíhaný na slobode. Raz ho aj zaistili pri auto proteste, čo bolo rovnako „zákonné“!

No a takýchto statočných „zločincov“ z radov SMER-SD resp. tých, čo sa mali o SMER-SD len obtrieť, tu bolo za ostatné viac ako tri roky neúrekom.

Avšak najvypuklejší prípad dnešných „zákonníkov“, ktorého sa dopustili počas svojvoľnej „vlády“, je ten okolo Milana Lučanského a advokáta Krivočenka.

Obidvaja sa spravodlivého posúdenia ich „trestnej“ činnosti nedožili lebo vo väznici prišli o život.

Ani tu „spravodlivým“ a „čistým“ nestačilo, ich stíhať na slobode!!!

Jeden z nich prišiel v slovenských väzniciach o život – Krivočenko preto lebo vraj v tej dobe neboli Pľúcne ventilácie…

A ten druhý preto lebo mu nechali na cele tepláky a on sa „obesením samo zavraždil“ aj s vylúpením oka…

Ani títo dvaja pred tým, ako vedeli, že je na nich hon, sa okamžite zo Slovenska nevyparili!

Nevyparili a nezutekali lebo si boli istí, že ak sa bude voči ním postupovať cestou ústavnou a zákonnou, tak sa na základe faktov a dôkazov, z toho dostanú nie len živí a zdraví, ale aj morálne očistení!

Aj tu je potrebné tiež jasne zdôrazniť, že aj Milan Lučanský v čase, kedy ho chcela NAKA zadržať, sa nachádzal mimo územia SR, vraj bol tiež v Chorvátsku a on sa statočne vrátil a sám sa na Polícií SR prihlásil.

Nie, neutiekol zbabelo, ale zotrval a chcel sa ústavnými a zákonnými postupmi brániť!

Žiaľ neubránil sa…

A Krivočenko?

Nuž tu je výpoveď jeho spoluväzňa –  https://plus7dni.pluska.sk/kauzy/zbytocne-prosil-prehovoril-spoluvazen-neboheho-krivocenka

No a teraz k Čaputovej Matovičovi, Hegerovi, Lipšicovi, Mikulcovi…, niektorým „inevestigatívcom“, niektorým politickým mimovládkami a tak ďalej.

Pýtam sa ich, či aj oni budú takí statoční, ako tí, mnou vyššie spomínaní?

Zachovajú sa rovnako statočne, keď bude voči ním vypracované Uznesenie o vznesení obvinenia a budú predvolaní na Políciu SR, aby vypovedali s možnosťou zaistenia do kolúznej väzby, že tak učinia, že sa sami pôjdu prihlásiť na Políciu bez toho, žeby si po nich musela prísť NAKA resp. ak budú v tej dobe v zahraničí, že po návrate sa sami statočne pôjdu prihlásiť a vypovedať?!

Nuž teda uvidíme!

Ale jedno je isté, po PV 2023 nenastane žiadna vendeta, žiadna „krvavá pomsta“ ale výhradne nastúpi Zákon!

Nastúpi postup v trestných stíhania na základe ústavnosti a zákonnosti!

Určite sa nebudú voči ním používať a pod rôznym tlakom zneužívať akýsi kajúcnici, ale len a len dôkazy získané na základe ústavnosti a zákonnosti, ktoré platia na území našej milovanej Vlasti – Slovenskej republiky!!!

Záver:

Aby bolo absolútne jasno. Po PV 2023 na Slovensku nebude žiadna vendeta – „krvná pomsta“, ale nastúpi ZÁKON!!!

Nič viac, nič menej!!!

Takéto Vendetne praktiky, sa „vážený pán“ Kollár, praktizujú len a výhradne v priestore MAFIÁNSKOM…!!!

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.