Založ si blog

Hamran úraduje dnes. 30. 9. 2023 budú úradovať občania – voliči SR!

V názve tohto môjho článku sa síce Čaputová nenachádza, ale začnem a budem pokračovať práve ňou.

 

Zvykne sa hovoriť, že – „Za všetkým hľadaj ženu“.

A za tým všetkým, čo sa na Slovensku deje od marca 2020, do dnešných dní, a čo sa všetko ešte do 30.9.2023, do konania mimoriadnych PV udeje, hľadaj Čaputovú!

Áno, toto moje presvedčenie je pevné a nemenné!

Áno, Čaputová je za všetok ten marazmus, ktorý tu dnes máme, za všetku tu mizériu kam sa Slovensko a slovenská spoločnosť dostala od marca 2020, kedy sa k moci dostali absolútny politicky amatéri, diletanti…za všetko toto má najväčšiu, ak nie absolútnu zodpovednosť, práve Čaputová!

A ona sa dnes ide hrať na tú dobrú, ako ona ide chrániť demokraciu na Slovensku lebo po zásahu Polície SR/NAKA, ktorí sa až dnes, pár dni pred PV 2023, pustili do najvyšších predstaviteľov SIS, NBÚ, GP…, ona ide zvolávať Bezpečnostnú radu SR (BRSR)!

A aj tu jej hrozilo, že jej dá príučku jej nominant, „predseda nikým nevolenej vlády“ Ódor, ktorý absolútne neovláda Ústavu SR a najskôr odkázal svojej šéfke, že teda on BRSR, len tak nezvolá, že on si počká na TB Hamrana.

Toho Hamrana, ktorého si Ódor s Čaputovou ponechali a Šimka hodili cez palubu, i keď jeho si sami vybrali, zatiaľ čo Hamrana si vybral Matovič s Mikulcom!

Keď však Ódora na neústavné správanie vo svojom FB statuse upozornil Eduard Chmelár a „zákonníci“ okolo Ódora zistili, že tak toto teda neprejde, tak Ódor sa nad Čaputovou zľutoval a BRSR zvoláva.

TU je dôkaz:

 

TASR, štvrtok 17.9.2023, 9:43 – „Prezidentka požiadala pre zásah NAKA o zvolanie bezpečnostnej rady“ – https://www.teraz.sk/slovensko/brief-prezidentka-poziadala-pre-zasah/735004-clanok.html

 

TASR, štvrtok 17.9.2023, 11:39 – „Ódor rozhodne o zvolaní bezpečnostnej rady, keď získa dostatočné údaje“ –  https://www.teraz.sk/slovensko/premier-rozhodne-o-zvolani-bezpecnost/735041-clanok.html

 

TASR, štvrtok 17.9.2023, 15:38 – „Premiér zvolal Bezpečnostnú radu na piatok, príde aj prezidentka“ – https://www.teraz.sk/slovensko/brief-premier-zvolal-bezpecnostnu-ra/735140-clanok.html

 

Nuž ja osobne toto považujem za jasné divadlo zo strany Čaputovej, ktorá sa najskôr tvári, že o ničom nevie.

Že ona teda nevie, že Hamran a spol. sa chystajú na šéfov SIS, NBÚ…lebo Čaputová „nedisponuje“ dennými zvodkami všetkých tajných, aj netajných služieb pôsobiacich na Slovensku?!

A potom, keď sa pre ňu udeje takéto „prekvapenie“, tak sa hraje na progresivistickú záchrankyňu Ústavnosti a zákonnosti a akože ona je ta iniciatívna, tá dobrá, ktorá zvoláva BRSR, aby zachránila právny štát!

Naozaj takejto rozprávke môže veriť len ten, čo nesleduje Čaputovej konanie resp. nekonanie od marca 2020 dopodrobna!

Čaputová mala konať v chaose a svojvôli na Polícií SR/NAKA ihneď potom, čo sa aj ona stretla na tajnom pokútnom stretnutí  vtedy „mocných“ nášho štátu, v útrobách SIS v máji 2021 – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/588566-v-sis-bolo-tajne-stretnutie-najmocnejsich-ludi-statu-temou-boli-velke-korupcne-kauzy/

 

Takže áno, dnes na Slovensku úraduje z pozície „prezidenta“ Policajného zboru SR akýsi Hamran.

Ten Hamran, ktorý ma dnes takú moc resp. mu bola daná do rúk taká moc, že nie minister vnútra jeho odvoláva, ale on odvoláva ministra vnútra!

Áno, Hamran musí mať obrovské zákulisné krytie a tí čo ho kryjú, veľmi dobre vedia prečo to robia.

Robia to preto, moje hlboké presvedčenie, že majú strach!

Majú strach z toho, že ak po PV 2023, sa k moci dostane dnešná opozícia, tak ich doterajšie viac, ako tri roky trvajúce nezákonnosti, uzrú svetlo sveta a im bude horúco!

Lebo naša Polícia SR nemá mať len „rozviazané ruky“, ale je potrebné im tie „ruky zviazať“ do ústavnosti a zákonnosti!!!

Lebo každý článok v reťazi OČTK, môže resp. musí konať, len na základe našej Ústavy a našich Zákonov!

Všetko ostatné je proti ústavné, proti zákonné a toto je u nás trestné!!!

 

Takže na záver – Čaputová, Ódor, Hamran a spol., áno dnes ešte úradujete vy, ale vedzte, že dňa 30.9.2023 budú úradovať občania-voliči SR, ľud slovenský a vaša doba úradovania sa skončí!!!

Na teraz „len“ toľko…

 

PS I:

No a čo sa týka toho, že R. Fico na včerajšej rannej TB v Prešove vyzval na uplatnenie si článku 32 našej ústavy, že na to práve nastal čas, tak tu by som málinko pribrzdil.

Na uplatnenie si článku 32 Ústavy SR už bolo dôvodov za ostatné roky neúrekom a národ sa akosi k tomu nemal!

Takže robiť necelé dva týždne nejaké výnimočné veľké demonštrácie, asi nemá veľký význam.

Ľudia sú po dovolenkách, začína sa nový školský rok…ľudia budú mať úplne iné starostí, budú ich mať neúrekom a teda čas na uplatnenie si článku 32 našej Ústavy, bude presne v deň 30. septembra 2023!

Áno, presne v ten deň je potrebné, aby sme všetci, naozaj všetci, prišli k volebným urnám a volili tak, aby úradovanie dnešných nezákonníkov bolo ukončené!!!

 

PSII.

Ak Hamran dosiahol odvolanie ministra vnútra Ivana Šimka, čo ak by sa mu teraz podarilo „odvolať“ aj samotnú Čaputovú?!

Lebo, čo ak sa Čaputová politicky obráti a bude požadovať od Hamrana a spol., aby konali len  a výhradne v medziach Ústavnosti a Zákonnosti, voči komukoľvek, teda ja voči SMER-SD, Ficovi, R. Kaliňákovi, tak ako to od Hamrana žiadal I. Šimko, kto bude musieť ustúpiť?

Nedávno musel ustúpiť, byť odstúpený, práve Ivan!

Nuž možno práve preto dnes odstúpi samotná Čaputová, aby OČTK mali „voľné ruky“ a dokončili to, čo dokončiť majú resp., podľa niečích príkazov a prianí, dokončiť musia?!

Veď Čaputovej to už môže byť jedno, či bude v úrade „prezidentky“ SR ešte nie celý rok alebo sa toho vzdá, a minimálne do PV 2023 si vydýchne…

Nuž veru, pri dnešnom dodržiavaní Ústavnosti a Zákonnosti zo strany poniektorých vysokých funkcionárov OČTK, je možný aj tento scenár.

Veď, čo je to pre Čaputovú vzdať sa mandátu necelý rok pred jeho vypršaním, ak má istotu že Fico a spol., ktorých tak politický nenávidí, skončia „Ústavným a Zákonným“ spôsobom vo väzbe, na začiatok stačí aj väzba útekovo-kolúzna, na dobu neurčitú!!!

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.