Založ si blog

Žiadna pravda sa im nehodí, aj tak ju nezabijú, ta nikdy neumrie!

Tento článok píšem opäť na podnet, kedy sa môj predvčerajší článok pod názvom – „Iliev z TA3 opäť hrubo dourážal Slovákov! Dokedy mu to bude vedenie TA3 tolerovať?“, po tom, čo začal ma veľkú čítanosť, stiahol z obehu, pravdepodobne preto, že tam zaznela niekomu veľmi nepríjemná pravda!

Pravda o tom, že Iliev jednoznačne dourážal tú časť Slovákov, ktorí síce celý svoj život poctivo pracovali na prospech celej spoločnosti, na prospech, aj Slovenskej republiky v rámci ČSSR, ale keďže podľa Ilieva boli najďalej „len“ „v susednej obci v potravinách“, tak im na budúcnosti našej Vlasti nezáleží!

Áno, toto ja považujem za pravdu v tom zmysle, že Iliev, moderátor TV TA3 s verejnou celoštátnou pôsobnosťou – mienkotvornou, nevyberaným, neakceptovateľným spôsobom dourážal Slovákov!

 

A to si hovoríme resp. nám neustále nahovárajú, že sme demokratický štát, že tu máme demokraciu, dokonca hovoria o akejsi liberálnej demokracií!

Pričom samotné slovo liberálny, je odvodené od slova liber, čo znamená – voľný, slobodný!!!

 

Áno, pre názov dnešného článku, ale aj pre jeho celý obsah, som našiel inšpiráciu v piesni skupiny Tublatanka – Pravda zvíťazí, ktorá uzrela svetlo sveta, div sa dnešná mládež slovenská kapitalistická, ešte počas tvrdého socializmu v roku 1988!!!

 

Iste, texty piesni, ktoré vznikli za socializmu, mali hlavu aj pätu a boli trefné…

Nie ako tie dnešné, ktoré keď majú resp. obsahujú, čo najviac vulgarizmov, tak sú „IN“ a hlavne sa nespieva, ale akosi sa to len odriekava doslova repce…

 

V uvedenom texte piesne od skupiny TUBLATANKA sa okrem iného spieva hlavne toto –

„…žiadna pravda sa im nehodí

aj tak ju nikdy nezabijú

tá nikdy nezomrie

žije aj keď ju práve nechcú

a nikto pred ňou neutečie…“

 

a v refréne –

„pravda víťazí, pravde čas nevadí

ani lesk všemocných peňazí…!

 

(celý text TU – https://www.hudb.sk/wiki/Pravda_v%C3%AD%C5%A5az%C3%AD_%E2%80%93_Tublatanka)

 

No a teraz idem, akáže pravda sa im nehodí?

Akáže pravda sa nehodí neoliberálom a tým, ktorí nás tu gniavia od marca 2020 s jasnou podporu Čaputovej a terajšej jej „vlády“ ódorovskej?

 

Nuž spomeniem len tie, podľa môjho presvedčenia, najdôležitejšie.

 

Pamätáš si občan – volič SR, ako sa im na začiatku covid „pandémie“ nehodila, doslova nepáčila pravda o pôvode C-19?

Nuž áno, bola to, už vtedy ukazujúca sa pravda o tom, že C-19 je výplod USA covid odborníkov, ktorí na ňom pracovali v Čínskom Wu-chane lebo doma na území USA, majú  takéto „humánne“ experimenty zakázané!

Dnes je to neodškriepiteľný fakt!

 

A pamätáš si občan – volič SR, kto prvý, sa na slovenskej sociálnej scéne stal, ako prvý známym týmto tvrdením?

Nuž áno, bola to Soňa Peková (SP), ktorá to dokonca povedala pre TA3!

Tu je dôkaz – https://www.mojevideo.sk/video/31b73/pochadza_koronavirus_sars_cov_2_z_laboratoria.html – TU SP hovorí jasne toto – „…a tým, ako sa špekulovalo o tom akého je pôvodu, no tak pôvodne to mali byť hady, potom sa to nejako zavrhlo, potom to mal byť Luskoun (šupinavec), to sa potom taktiež zavrhlo, no a potom na základe molekulárnych testov, to znamená sekvenovaním tohto vírusu, bolo akosi určené, že najbližší príbuzný tohto vírusu, je koronavírus, ktorý pochádza z netopierov…, …je pravda, že je podobný tomu vírusu, ktorý pochádza z netopierov, ale rovnako ste možno zaregistrovali, že s pôvodného názvu, ktorý bol malé „en“ COV-2019, sa jeho názov zmenil na SARS-COV-2 a je to tým, že vlastne na základe tých sekvencií, ktoré sme ako keby získali, izolátu tohto vírusu, tak jeho najbližší príbuzný, je ten vírus SARS, ktorý sa vlastne objavil v roku 2003 , rok sa tu pohyboval a potom záhadne zmizol…, …je to zvláštne lebo koronavírusy sú bežné, ktoré sa vyskytujú v populácií ľudskej, ale aj koronavírusy mačiek, psov, koní, papagájov, proste každá skupina zvierat má svoje koronavírusy…, napr. tie ľudské v najväčšom percente vyvolávajú obyčajnú rýmu, na jeseň, na jar, tečú z nosa naraz rezance koronavírusov…, …ľudia majú tendenciu bagatelizovať chrípku, ale pravá chrípka influenza „A“, je veľmi dramatické ochorenie…, …o novom koronavíruse nemôžeme povedať, že je horšia ako chrípka…, …fakt je, že ten vírus má proste niektoré genetické charakteristiky…, …má proste sekvencie, ktoré sa v bežných izolátoch koronavírusov nevyskytujú…, …fakt je, že to má charakteristiky, ktoré nevyzerajú ako prírodný izolát, v mojich očiach to vyzerá, akoby nejaký náhodný únik, nešťastnou náhodou z nejakého laboratória, pretože skutočne, tam v tom mieste, tam v tom epicentre je laboratórium, v ktorom sa s týmto vírusom pracuje…“

 

Takže toto bola informácia, s ktoru sa malo začať v rozumnej spoločnosti pracovať a nie ju zavrhnúť, ako dezinformáciu, SP doslova odstrelili, ako pomätenú osobu…

A dnes je jasné, že mala pravdu, ale tá pravda, sa im akosi v tej dobe nehodila!!!

A dnes sa k nej len veľmi pomaličky približujú!

 

Rovnaké pravdy, sa im nehodili o (ne)účinnosti nosenia rúšok, respirátorov, dokonca doma ušitých „náhubkov“ z kade čoho, všade a všetkými…

Dnes vieme, že (ne)účinnosť týchto pomôcok absolútne nemalo význam pre zdravých jedincov, a že sú príčinou poškodenia zdravia ľudí…lebo vdychovať späť vydýchnutý kysličník a mať ústa v neustálom kontakte so slinami, možno infikovanými slinami, bolo a je nie dobré, nie zdraviu prospešné!

Už som to v čase najväčšej rúškománie napísal a teraz to zopakujem – Ako dlho vám pôjde auto resp. aký výkon bude mať jeho motor, ak mu prepojíte výfuk so sacím potrubím?

Sami si odpovedzte!

 

No a ďalšia pravda, ktorá sa im nehodila, bola tá o účinnosti Ivermektínu na jednoduchú a lacnú liečbu tohto C-19 a jeho ďalších záhadných mutácií, o ktorých opäť SP tvrdí, že navzájom nemajú nič spoločné so základným C-19 a tie čo sa mali od neho mutáciami vyvinúť, že išlo o úplne nové koronavírusy a ona nevie odkiaľ sa berú…

A dnes už aj samotný FDA (Americký regulačný Úrad pre lieky a potraviny) odporúča užívanie Ivermektínu pri ochorení na covid – viď TU – https://www.naturalnews.com/2023-08-11-fda-rules-doctors-can-prescribe-ivermectin-covid.html – „ WHY ONLY NOW? FDA rules that doctors can now prescribe ivermectin for COVID-19“ – preklad –  „PREČO LEN TERAZ? FDA stanovuje, že lekári teraz môžu predpisovať ivermektín na COVID-19ô

 

V našich „objektívnych“ médiách, sa ani dnes o tejto pravde nedočítame, nedopočujeme lebo im, sa táto pravda ešte ani dnes nehodí!

A vieme prečo!

 

Vieme, ako označovali ľudí, ktorí poukazovali na účinnosť Ivermektínu na liečbu C-19,ktorú si vyskúšali sami na sebe (už som o tom písal, že vo februári 2022 som sa liečil a za dva týždne úplne vyliečil z „pandemického“ Covidu Ivermektínom a Isoprinosinom, moja manželka za týždeň a náš potomok to zvládol na Paralene, ani nie za týždeň! Bez rúšok, respirátorov, stresu, strachu, paniky…) ako zosmiešňovali samotný Ivermektín (jeho autor za neho dostal Nobelovu cenu – https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/369697-vo-svedsku-udelia-nobelovku-za-medicinu/), že je len pre kone, kozy, kravy a tak podobne.  

 

Ďalšia pravda, ktorá sa im nehodila bola a stále je tá o (ne)účinnosti covid vakcíny a o jej „nie“ vedľajších účinkoch!

O jej „nie“ experimentálnosti a tak pod.!

Vieme, čo robili, či už s odbornými kapacitami, ktoré na túto experimentálnu covid Pfizer vakcínu poukazovali, ako nás ostatných častovali, že by sme „mali kvičať, ako tie svine na bitúnku“, keď sme sa nenechali zamoriť experimentálnou chémiou…

Ba dokonca nás jedna pani, myslím, keď si dobre spomínam, že sa volá Čaputová, presviedčala, že „Vakcína je sloboda“, a že mali by sme „prestať šíriť bludy o Covide“ a mali by sme sa okamžite nechať chemicky zamoriť touto experimentálnou všehozmesou, ľudskému organizmu „prospešnou“!!!

 

Áno, aj táto pravda sa im nehodila, ale ani tá nebola nikým z nich „zabitá“ a nepodľahla „lesku peňazí“ u tých, ktorým peniaze nie sú najvyššou/najväčšou hodnotou v živote…!

 

No a potom prišiel konflikt na Ukrajine. Covid zo dňa na deň zmizol!

Teda zmizol z titulných stránok „objektívnych“ médií!

Už sa na titulných stránkach nevynímali informácie o počte PCR/AG covid testovaných, o covid pozitívnych, koľko za uplynulý deň na covid zomrelo ľudí, aká je 7 dňová incidencia, ako sa má zafarbiť Slovensko podľa aktuálnej „pandemickej“ situácie napr. viď TU –  https://www.health.gov.sk/Clanok?covid-19-16-02-2021-okresy-automat – celé Slovensko ČIERNE! Totálna „čierna diera“ v strede Európy!!!

 

A akosi sa im dnes nehodí pravda o tom, že konflikt na Ukrajine ukončil, aj na Slovensku, a teda v celej EÚ, Covid „pandémiu“.

Pravda o tomto mojom tvrdení je TU – konflikt na Ukrajine resp. vstup vojsk RF na územie Ukrajiny, sa uskutočnil 24. februára 2022 a naši covid odborníci poradili „našej“ vláde, iste len „náhodou“, aby sa, len deň predtým, ukončil na Slovensku Covid Núdzový stav – TU – „S účinnosťou od 23. februára 2022, sa na Slovensku ruší vyhlásený núdzový stav“ – https://korona.gov.sk/nudzovy-stav-a-zakaz-vychadzania-od-25-novembra-2021/

 

Všimol si niekto resp. dal niekto tieto dva fakty do súvisu?

  1. február 2022 – ukončenie na Slovensku Covid Núdzového stavu!
  2. február 2022 – začiatok invázie vojsk RF na Ukrajinu!

A hneď na to, sa otvárajú pre státisíce, milióny Ukrajincov, aj Slovensko-Ukrajinské hranice, bez akýchkoľvek pandemických podmienok – žiadne covid PCR/AG testovanie, žiadna potreba povinne  preukázať sa Covid pasom, potvrdením o covid bez infekčnosti prišelcov/utečencov, nikto od nich nepožadoval, aby sa ihneď na hranici podrobili covid očkovaniu, ak ho nemali, lebo vždy ešte platilo podľa „našej“ Čaputovej, že „Vakcína je sloboda“, a teda ak chcú byť naozaj slobodní, tak len po aplikácií Pfizer, a oni ho nemali lebo na Ukrajine nebolo možné pred inváziou vojsk RF, zabezpečiť také covid „protipandemické“ opatrenia lebo Ukrajina vtedy ešte nebola súčasťou EÚ (dnes sa všetci tvária, že už sú našou súčasťou….!)

 

Tu sa im opäť nehodila a stále ešte nehodí pravda o tom, že nie je pravda, že ruská vojenská invázia na Ukrajinu vraj nebola ničím vyprovokovaná!

Ona bola vyprovokovaná! Toto je moje hlboké presvedčenie, moje hlboké poznanie z toho čo vidím a vnímam od skončenia socializmu, od zániku Varšavskej zmluvy, od neustálej sa ekonomicko-vojenskej rozpínavosti USA prostredníctvom ich NATO, (lebo NATO to sú  resp. je U.S.ARMY!) do tých častí Európy, ktoré kedysi patrili pod ideologický vplyv ZSSR…

 

Veď toto im potvrdil, aj sám pápež František, ku ktorému sa chodia toľko klaňať…však Čaputová?!

Keď jasne povedal, že príčinou ruskej vojenskej invázie na Ukrajinu, bolo resp. stále je neustále, čo raz hlasnejšie búchanie NATO, na bránu Ruskej federácie!

 

No a ešte jasnejšie im to povedal ich človek, občan USA profesor Jeffrey Sachs – TU – https://www.youtube.com/watch?v=Waz-zNVMl7Q&ab_channel=Mari%C3%A1n%C4%8Euri%C5%A1

Jeffrey Sachs hovorí jasne, jasnú pravdu, pravdu, ktorá sa im nehodí, že – „…osobne som už niekoľkokrát radil ukrajinským občanom i vláde, aby neuviazli v zástupnej vojne medzi Spojenými štátmi a Ruskom. Lebo ich krajina bude zničená a toto je tragédia. Ukrajincom som hovoril: – pozrite na Afganistan, chcete dopadnúť takto?

Nerobte to! Celý život im hovorím: – Spojené štáty už takto „pomáhali“ vo Vietname, Kambodži, Laose, Iraku, Sýrii, Líbyi…aká pomoc? Všetko končí deštrukciou štátu.

Od roku 1992, dominantná skupina v Americkej bezpečnostnej politike je presvedčená, že USA sú jediná svetová superveľmoc. Takže celé zmýšľanie tejto elity z východného pobrežia USA je, že USA riadia svet a mali by riadiť svet.

Ukrajina má právo vybrať si vlastnú ekonomickú a politickú budúcnosť, ale nie vojenskú.

Lebo výber ich vlastnej vojenskej budúcnosti, napr. Ukrajina povie: – Našu budúcnosť vidíme v prítomnosti vojenských základní USA na Ukrajine.

Takúto voľbu nemôže Ukrajina učiniť samostatne, pre Rusko je to hrozba…

 

A teraz J. Sachs prechádza plynule do tejto naj pravdy, ktorá sa im dnes tiež nehodí (u nás na Slovensku, Čaputovej a spol.) – „Dôrazne by som radil napríklad mexickej Vláde, aby nemala vojenskú alianciu s Čínou. To nie je Vaša voľba, bola by to hrozba.

Mimochodom, ak by Mexiko raz povedalo: – Počúvame USA, vraj si môžeme robiť čo chceme, sme predsa slobodní…a vyberáme si Čínu za partnera.

Vtedy by som predpovedal, že Americká invázia do Mexika by začala okamžite!

 

Profesor J. Sachs pokračuje v tejto pravde, ktorá sa im taktiež nehodí, ale ani tu „nezabijú“, takto – „Som skutočne sklamaný zo súčasných európskych lídrov.

Viem, že v súkromí majú širokú paletu pohľadov, ktoré ale nepovedia verejne.

Hovoril som s lídrami v Európe, kde mi napríklad povedali, že rozširovanie NATO je veľmi zlý nápad.

Veď pán Scholz bol v Rusku v januári, či februári 2022 a povedal Putinovi, že kým je kancelár, NATO sa rozširovať nebude. Putin naňho pozrel a povedal: – Dobre.  Ako dlho budete kancelár? Ja potrebujem k dialógu USA, nie Vás.

A to je pravda lebo toto je Americká, nie nemecká Aliancia.

A USA sú na strane tvrdého prístupu.

Dnešné vedenie v Bielom dome vidí dvoch rivalov, ktorí ohrozujú unipolárny svet.

Myslí si, že ten menší je Rusko, nejako ho oslabíme, zamestnáme ho vojnou, to je taká druhotriedna, regionálna mocnosť. Zabúda na 1600 jadrových hlavíc, na 11 časových zón, najväčšie zásoby určitých surovín, na talent Rusov, na to všetko zabúda…na Rusko pozerá: – oslabíme ho, oslabíme!

Nepriateľ, ktorý ich desí, je Čína a nevedia celkom dobre čo robiť, takže jeden z argumentov je, že potrebujú byť tvrdí na Ukrajine, aby ukázali Číne, čo dokážu.

Hovoria si: – Ak ustúpime tu, čo urobí Čína s Tajvanom?

Úprimne, Ukrajina nie je ani v centre pozornosti, hoci si Ukrajinci myslia, že to je o nich…NIE!

V prvom rade je to vojna na oslabenie Ruska, v ktorej je Ukrajina zaseknutá. Stráca stovky tisíc ľudí a mestá, je to hrôza, ale ono to nie je o Ukrajine!

V zvrátenom zmýšľaní istých elít, je to o ČÍNE!

 

No a takýchto právd, sme tu na Slovensku od marca 2020 mali neúrekom!

Boli resp. sú to pravdy, ktoré sa im nehodia, ale aj tak ich „nezabijú“, týmto pravdám neuškodí ani „lesk“ ich špinavých peňazí…a ja pevne verím, že všetci tí, čo nám tu nedovolili počuť a počúvať, aj takéto pravdy, že nás za ne trestali (domáce covid väzenie, vymedzenie na okraj spoločnosti, rušenie „alternatívnych“ médií resp. ich zákaz vysielania a pod.), že tí všetci budú po PV 2023 po zásluhe „odmenení“, len na základe a výhradne na základe Ústavnosti a zákonností, ktoré v našej drahej Vlasti, Slovenskej republike platia pre každého rovnako, bez výnimky…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.

USA, Ukrajina, tanky, Abrams, vojna

Tisíce vojakov zabíja rakovina. Môžu za to zbrane s ochudobneným uránom?

05.05.2024 14:00

Ochudobnený urán, ktorý je zložkou protitankových striel, u vojakov údajne spôsobuje nádorové ochorenia. Sporná munícia sa pritom stále využíva - aj vo vojne na Ukrajine.

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.