Založ si blog

Iliev z TA3 opäť hrubo dourážal Slovákov! Dokedy mu to bude vedenie TA3 tolerovať?

Vedenie TA3 sa ani minútu nerozhodovalo vyhodiť Anku Žitnú a to len preto lebo si dovolila na obrazovkách TA3 predstaviť ľudu slovenskému, že sú vo svete osobnosti, ktoré majú na konflikt na Ukrajine iný názor, triezvy názor, názor založený na faktoch – Jeffrey Sachs!!!

 

Takže vedeniu TA3 prekážala mediálna vyváženosť!

Prekážala im pluralita názorov!

Prekážal im iný názor, ktorý nikoho neurážal, nikoho nedehonestoval!

 

Lenže vedeniu TA3 neprekáža, keď ich dvaja „moderátori“ – V politike – Dírer a Iliev, pred každou reláciou dourážajú buď politikov dnešnej naozaj demokratickej opozície (SMER-SD, HNUTIE REPUBLIKA, SNS…) alebo dokonca priamo Slovákov!

 

A presne takáto nebotyčná urážlivá vec, sa opäť „prihodila“ Ilievovi (ja v tom vidím jeho jednoznačný zámer a nie náhodu, nie brept…!), ktorý v ostatnej TA3 – V politike – naozaj neokrôchaným spôsobom dourážal všetkých Slovákov, ktorí si dovolili tú „drzosť“, že i napriek ťažkému životu tu na Slovensku od konca socialistického zriadenia, sa nevydali na cestu zahraničnú, neopustili svoju rodnú hruď, nezanevreli na svoju otčinu, ale ostali tu doma, tu žijú, tu pracujú…, …a neustále v sebe živia nádej, že raz aj tu na Slovensku bude konečne pánom Slovák, obyvateľ Slovenska so slovenským občianstvom a s trvalým pobytom na Slovensku!

A teda o čo ide?

Nuž ide o to, že Iliev pred ostatnou TA3 reláciou V politike, hodnotil informáciu, že vraj viac ako 73 000 zahraničných Slovákov, sa rozhodlo voliť v nasledujúcich PV 2023 lebo vraj sa možno raz vrátia na Slovensko alebo sa možno ani už nevrátia a takéto podobné bludy, dristy…

Avšak ďaleko, priďaleko zašiel Iliev vtedy, keď doslova a do písmena povedal, o tu žijúcich Slovákoch, ktorí ani náhodou nerozmýšľajú o tom, žeby išli za „ľahším“ životom na „demokratický“ kapitalistický Západ (tu hrdo parím aj JA!) aj takúto nehoráznosť – citujem Ilieva doslova – „O voľbu poštou zo zahraničia požiadalo skoro 73 tisíc ľudí zo 131 štátov…, …a nie je im jedno, čo len s nami bude…, …a už sa možno nikdy nevrátia…, …iste niektorému z Vás, ktorý boli najďalej v susednej obci v potravinách, je to jedno, no mnohí by aj návrat domov riskli, obávajú sa však planých sľubov…“

https://www.ta3.com/relacia/30262/nove-tvare-v-politike – naozaj stačí len začiatok lebo to, čo nasledovalo potom, to bolo niečo neskutočné! Opäť hrkútanie neoliberálov…naozaj nemá to význam ani len jednou vetou okomentovať.

Politicky HNUS!!!

 

To je pre Ilieva, len ten Slovák dobrý, ktorý bol ďalej ako v susednej dedine v potravinách?

To si Iliev čo dovoľuje k Slovákom, ktorí ostali i napriek tomu marazmu, čo tu zažívame doma, na rodnej hrudi a nešli robiť Západniarom sluhov, doslova poddaných???

Veď aj on, žije z práce tých Slovákov, ktorí boli podľa neho „najďalej v susednej obci v potravinách“!

Z práce čo ostali doma!

Lebo práve títo tu platia dane a odvody, z ktorých je platený aj on!

Iliev, vy nie ste platení z peňazí zahraničných Slovákov lebo tí platia dane a odvody tam kde sú!

Čo si to dovoľuje, si takto o nich obtierať svoje „novinársko-moderátorské“ ústa?!

Ako si dovoľuje o nich povedať, že Slovákom, ktorí nezradili svoju Vlasť a neodišli za „lepším“ životom na Západ nezáleží, čo bude s našou republikou, čo bude s našimi ďalšími pokoleniami?!

Veď práve tým, čo ostali tu doma na rodnej hrudi, najviac záleží na tom, čo s našim štátom bude, čo bude s našimi deťmi a ich deťmi, tu doma!!!

Pre mňa osobne je Iliev „novinársky“ odpad, človek, ktorý sa nevyberaným spôsobom obúva do Slovákov, ktorí tu poctivo pracujú, poctivo žijú…

Pýtam sa vedenia TA3 – Dokedy budete vo vašej TV trpieť niečo tak úbohé?!

 

PS:

 

Máme rodinu, ktorá žije dlhodobo v zahraničí (dĺžka zahraničného pobytu od 13 do 25 rokov!) v Taliansku, v Rakúsku…

A stále nemajú štátne občianstvo daného štátu!

Prečo asi?

A vždy, keď prídu na Slovensko, tak sa sťažujú, aké to tu máme drahé – drahá káva, drahé ubytovanie…a pritom zarábajú nepomerne viacej, ako my tu doma!

Zároveň si tu nezabudnú objednať kaderníčky, kozmetičky…

A čo je najhlavnejšie, chodia si tu robiť vodičské preukazy lebo tu je to pre nich lacné!

Nuž teda, keď tam išli za lepším životom, lepšie tam zarábajú, lepšie sa im tam žije…, tak prečo si nerobia vodičské preukazy tam?

Veď tam, platia dane!

A nie tu doma!

Tak nech sa konečne spamätá samotný Iliev a jemu podobní, ktorí takýmto nevyberaným spôsobom urážajú, ponižujú ľud slovenský, ktorý chce žiť tu doma!!!

A my, a len MY, čo tu žijeme, si zvolíme tých, ktorých my uznáme za vhodných a nie tí, čo našu drahú vlasť pre vidinu lepšieho života zradili, opustili a ešte by nám chceli diktovať, kto nám tu má vládnuť!!!

A to platí aj o tých všetkých, čo počas socialistického zriadenia, všakovakými pokútnymi spôsobmi zutekali na „vysnívaný“ Západ.

Ja by so toto nikdy neurobil, ani vtedy a dnes už vôbec nie, keď vidím, ako našu drahú Republiku slovenskú chcú zapredať a odovzdať do rúk západnej kapitalistickej nenásytnej sebranky!!!

Poznámka:

Áno, tu urobili súdruhovia obrovskú chybu! Mali každému, kto chcel, umožniť odchod na Západ a rovnako bez problémov im umožniť návrat späť!

Ale my, čo sme tu dobu vtedy žili, už aj ako dospelí pracujúci, sme vedeli, kto hlavne zutekával na ten ich „vysnívaný“ Západ…

A veru poctivo pracujúci ľud, ťažko pracujúci ľud to nebol!!!

Boli to zväčša tí „duchom“ a nie rukami pracujúci….

 

 

 

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.