Založ si blog

Čaputová, Ódor, Lipšic a spol. , už nemáte veľa kusov, už len 149!

Čaputová, Ódor, Lipšic a spol. OČTK – ďalej už len ako ČOLO.

Nerozumiem prečo ČOLO začali z kandidačnej listiny SMER-SD až od 10 miesta!

Prečo nezačali od 1.!

Čo im v tom bráni!

Veď zákony a Ústavu SR absolútne nerešpektujú. Tak čo tam po poslaneckej imunite jedničky SMER-SD!

Zobrať, zadržať, držať…pokiaľ sa dá!

Veď oni si vedia čo to povymýšľať, pozháňať kadejakých kajúcnikov a teda zaistiť pomocou NAKA aj jedničku SMER-SD – Roberta Fica – by nemal byť problém.

Veď ihneď na začiatku „vlády“ Matoviča, práve tento politicky blázon v Parlamente SR, ako úplne prvé, pri obhajobe ich „vládneho“ programu, vykrikoval spoza kec pultu, hlavne na Fica, že má ticho šúchať nožičkami a čakať, kedy si po neho príde NAKA!

Nuž a Fico tými nožičkami šúcha už viac, ako tri roky, podrážky má dočista zodraté a NIČ!

NAKA nechodí, stále nechodí, čo je s ňou, s ňou, Ficovi je biedne…alebo žeby bolo biedne ČOLO?

 

Naozaj, čudujem sa ČOLO, prečo idú po kandidátoch SMER-SD, do nadchádzajúcich PV 2023, tak opatrne, takpovediac po špičkách, tak povediac, akosi chodia okolo nich, ako okolo horúcej kaše.

Lebo keď pôjdu len takýmto slimačím zaisťovacím tempom, tak sa im do 30. septembra 2023, ani náhodou nepodarí dať do väzby všetkých za SMER-SD kandidujúcich „mafiánov, zlodejov…“

A čo urobia ČOLO s tými státisícami voličov SMER-SD?

Nebolo by načim, aj ich dať minimálne na 48 hodín do policajnej zabezpečovačky?

Naozaj, čoho sa ČOLO bojíte?!

 

Takže ČOLO, len tak ďalej a na konci dňa, dňa 30.9.2023 resp. až 01.10.2023, sa okolo 11:00 hod., dozviete, že SMER-SD získal 40%, HNUTIE REPUBLIKA s SNS spolu ďalších 25% a budete mať vymaľované!

Je jasné, že ČOLO sa týchto PV 2023 boja ako čert kríža lebo vedia, že posledné viac ako tri roky, ich despoticko-diktátorského pôsobenia na slovenskej politickej scéne, je tak závažné, tak totálne vlastizradné, že ak po PV 2023 nastúpi rýdzo pro slovenská vláda, naozaj demokratická vláda…tak je s nimi zle nedobre!

Že na svetlo sveta vyplávajú všetky tie ich vlastizradné, protislovenské akty.

 

Som presvedčený, že Tibor Gašpar to vydrží!

A spolu s ním aj drvivá väčšina občanov – voličov SR.

Že nebude nedajbože nasledovníkom iného policajného generála – Milana Lučanského…

Že si všetci, my voliči  – „svine v ľudskej bytosti“, zachováme chladné hlavy, a že im to v PV 2023, takpovediac – natrieme!!!

A vy ČOLO, len tak ďalej a tak podobne lebo sami sebe jamu, takýmto diktátorsko-despotickým konaním, preveľkú, politickú kopete!!!

Lebo ako sa hovorí – „Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne“!!!

A vy robíte presne toto!

Sami sebe jamu kopete!

 

Na teraz hádam „len“ toľko…

 

A vy, v tých „objektívnych“ médiach si uvedomte, že tú jamu s ČOLO, si kopete aj vy a teda aj váš pád bude po PV 2023 nevyhnutnosťou!

To nie sú vyhrážky!

To je s najväčšou pravdepodobnosťou vaša budúcnosť po PV 2023.

 

PS:

 

A nepomôžu vám ani tie desiatky tisíc hlasov tzv. zahraničných Slovákov, ktorých tak vehementne naháňate do týchto PV 2023.

Tu, len na teraz, malá poznámka, k tým zahraničným slovenským voličom.

Veru a nebude sa Vám to páčiť!

Totiž, podľa môjho najhlbšieho presvedčenia, by sa budúca vládna garnitúra mala zamerať aj na zákon, ktorý pojednáva o možnosti voliť, aj tzv. zahraničným Slovákom – voličom.

Je nemysliteľné, aby tí Slováci resp. už „Slováci“, ktorí dlhodobo žijú v zahraničí alebo sa dokonca tam narodili, nikdy na Slovensku nežili, ale požívajú s radosťou naše slovenské občianstvo, a je u nich len mizivá pravdepodobnosť, že sa niekedy vrátia späť na svoju rodnú hrudu, na Slovensko, aby nám navolili tých, čo tu nechceme, a oni sa nám potom spoza hraníc smejú, ako si tu „v kľude“ žijeme.

Presne ako to bolo po PV 2020, keď aj ich hlasmi sa rozhodlo o tom, že od marca 2020, až po dnešné dni, nám tu strpčujú život matovičovci, hegerovci, čaputovskí ódorovci!

Nuž teda, keď ste si tu v PV 2020 zvolili matovičovcov, tak prečo ste sa húfne nevrátili späť na Slovensko?

Veď „mafia a zlodeji“ už boli odstavení od moci, k moci ste dosadili politických „anjelov“, tak prečo ste neprišli späť?!

Navrhujem, aby tí, čo žijú mimo SR viac ako tri roky, by nemali mať právo zasahovať do akýchkoľvek volieb na Slovensku, a už vôbec nie do prezidentských a parlamentných!!!

Ale aj o tom, potom…

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.