Založ si blog

RTVS Slovákom – Slováci, udávajte sa, udávajte sa, udávajte sa!

Ja to vidím a vnímam takto!

 

Už som raz na tento spôsob „vzdelávania“ Slovákov skrze RTVS/SRo upozornil a nedá sa inak, ako na to upozorniť znovu.

A ak to bude potrebné a RTVS s tým neprestane, tak znovu a potom znovu…

Pripadá mi to celé rovnaké, ako počas C-„pandémie“, keď aj v RTVS nám od rána do večera išla „vzdelávacia“ vsuvka, ako sa chrániť pred C-19, ako nosiť rúška, respirátory, ako dodržiavať odstupy, ako nikam nechodiť, ako správne zakašľať…a ako, a ako, a ako!

V zmysle toho, že národ slovenský je tupý a nevie, ako sa ma správať, keď má respiračné ochorenie, ktoré mával desaťročia pred tým!

Až do vypuknutia C-19 to bolo každému jasné! Prvé tri dni sa snažiť z toho dostať „domácou“ liečbou a ak to nezabralo, tak návšteva svojho všeobecného lekára (počas C-19 to bolo štátom zakázané!), následne u lekára riadne vyšetrenie a nastavená liečba, buď bežnými liekmi alebo antibiotikami, potom šup do postele a nikam nevychádzať…(za socializmu po takto nastavenej liečbe musel ešte každý ísť povinne na kontrolu a až následne mohol ísť medzi ľud, keď to jeho lekár uznal za bezpečné a riadne papierovo mu ukončil PN-ku!)

No a potom prišli „vzdelávacie“ vsuvky o C-očkovaní, že je potrebné sa zaregistrovať lebo nával je to veľký, že je potrebné sa nechať C-zaočkovať, kdekoľvek a komukoľvek, a nemať z toho strach, že vakcína je sloboda, šport, kultúra a pod. bludy a nezmysly…

Áno, aj na toto všetko sa RTVS prepožičala a absolútne ignorovala zákon o RTVS, že má predovšetkým prinášať pluralitné názory, po slovenský povedané – z každého súdka rovnako!!!

Ale dnes nie o tom…

 

Dnes ide ďalšia „vzdelávacia“ vsuvka na vlnách RTVS ohľadne šírenia „dezinformácií“ na sociálnych sieťach.

RTVS nám do éteru púšťa takýto skvost – „Ak na najväčšej sociálnej sieti zachytíte, natrafíte na obsah, ktorý je podľa Vás dezinformáciou, postupujte takto – Kliknite v pravom hornom rohu pri príspevku na tri bodky, kliknite na – nahlásiť príspevok – následne vyberte problém, opíšte dôvod prečo je to dezinformácia…“

 

Je toto normálne?

 

A prečo je RTVS taká opatrná a taká „transparentná“, keď nepovie Slovákom rovno, že Facebook, ale sa skrýva za pomenovanie – „najväčšia sociálna sieť“.

Tu sú si už istí, že ich Slováci pochopia o akú sociálnu sieť ide?

Aha, nemôžu predsa robiť reklamu…bez zaplatenia od toho, komu robia reklamu…

 

RTVS nabáda Slovákov, aby sa navzájom udávali, že kto napísal na sociálnu sieť dezinformáciu a pritom ich necháva, aby sami rozhodli, čo podľa nich dezinformácia je alebo nie je!!!

 

Takže na základe RTVS „vzdelávacieho“ dezinformačného okienka, môže „slovenský“ Facebook očakávať záplavu hlásení, pardon udaní, na „dezinformácie“…koľkože na to bude musieť vyčleniť svojich zamestnancov, financií…, aby stíhali takéto udania spracovávať?

 

Nemám viac čo k tomu dodať, snáď len to, aby už bol deň po 30.9.2023 a aby sme sa čo najskôr vrátili do koľají normálnosti!!!

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

China Aircraft Carrier

Obor na mori sa vydal na skúšobnú plavbu. Spoznajte najväčšiu čínsku lietadlovú loď

06.05.2024 12:30

Má dĺžku, ktorá je porovnateľná s tromi futbalovými štadiónmi. Na palubu sa zmestí 2-tisíc členov posádky. Čína testuje svoju najväčšiu lietadlovú loď.

Národný bezpečnostný úrad / NBÚ /

Aj Slovensko čelilo rozsiahlym ruským kyberútokom. Úrady odsúdili aktivity proti Česku a Nemecku

06.05.2024 12:14

Slovensko podľa bezpečnostnej správy vlani čelilo šíreniu rôznych dezinformácií a manipulácií, ktoré zvyšovali polarizáciu v slovenskej spoločnosti.

Martin Hojsík

Vláda chystá znefunkčnenie enviropolície, otvára tým dvere zločincom, tvrdí PS

06.05.2024 12:10

Podľa informácií PS hrozí to, že väčšina zo súčasných 200 policajtov môže byť preradená naspäť na kraje a okresy.