Založ si blog

Čaputová opäť na vlne urážok a nenávisti!

Ostrý nadpis?

Určite nie, ako to vyplynie z obsahu môjho dnešného článku.

 

Čaputová včera na FB, pri príležitosti 30. výročia vzniku samostatných Ozbrojených síl Slovenskej republiky, sa opäť nevyhla príležitosti, aby značnú časť obyvateľov SR svojimi vyjadreniami dourážala, a týmito vyjadreniami vniesla ďalšiu dávku nenávisti do našej spoločnosti.

Ale pekne po poriadku.

 

Čaputová hneď v úvode zaperli takto – „Vďaka kolektívnym zárukám našich spojencov sa však naši občania môžu naďalej cítiť v bezpečí. Našu vlasť dnes chránia okrem vlastných ozbrojených síl aj spojenecké jednotky a ich cenné spôsobilosti.“

Takže, čo nám tu Čaputová vlastne odkazuje?

V prvo rade Slovákom odkazuje, že počas jej „hlavného veliteľstva“ OS SR, sme plne závislí od ozbrojených síl cudzích štátov a zároveň tým ako keby obhajovala prítomnosť cudzích vojsk na našom zvrchovanom území!

Škandál!

A po druhé, totálne pokrytecky Slovákom odkazuje, že Slovensko chránia aj naše ozbrojené sily!

Áno?

A aké zbrane majú k dispozícií?

S300 je na Ukrajine!

Migy-19 sú tiež na Ukrajine!

BVP a iná vojenská, donedávna slovenská technika, je tiež na Ukrajine!

 

A ďalej si sama takto odporuje – „Pretože najľahší cieľ je práve ten, ktorý by bol bez spojencov, bez odhodlania a bez prostriedkov sa brániť.“

 

Nuž teda nech Čaputová, ako „hlavný veliteľ“ OS SR, nech pomenuje, akými vlastnými bojovými prostriedkami dnes disponuje Armáda SR?!

Tu jej pripomeniem jej iný FB príspevok z čias jej „prezidentských“ začiatkov, zo dňa 16. januára 2020, keď  ministrom obrany bol vtedy ešte nominant SNS Gen. Peter Gajdoš – https://www.facebook.com/zcaputova/photos/a.861261877415131/1317678598440121/

Tu Čaputová, okrem iného, Slovákom o OS SR zvestováva aj toto – „O to dôležitejšie je, aby práve pozemné sily mali k dispozícii všetko, čo k plneniu svojich úloh potrebujú a na tom mi veľmi záleží.“

 

Nuž tak teda, nech dnes po vyše troch rokoch, od tohto jej vyjadrenia, Čaputová Slovákom odprezentuje, či dnes pozemné sily OS SR majú všetko k dispozícií, čo potrebujú na plnenie svojich úloh, keď jej vtedy a predpokladám, že aj dnes, na tom „tak záleží“!

Nuž pravdu povediac, Pozemné sily OS SR majú dnes oveľa menej vlastnej vojenskej techniky, ako pred vyše tromi rokmi…

Alebo sa mýlim?!

 

No, ale čo najhlavnejšie Čaputová včera nezabudla vo svojom FB statuse spomenúť, a to považujem za vnášanie nenávisti do slovenskej spoločnosti, ako aj jasnú urážku tých, čo majú na jej „vojenské“ názory úplne iný názor, je táto jej veta – „Na obranu našej slobody a hodnôt nestačí len moderná technika. Treba aj odvahu a odhodlanie, ktoré je súčasťou celkovej odolnosti štátu. Práve tie sa snažia oslabiť nepriatelia demokracie. Robia tak bez jediného výstrelu: hybridnými útokmi a dezinformáciami, ktoré chcú našu verejnosť rozdeliť a zmiasť. Pretože najľahší cieľ je práve ten, ktorý by bol bez spojencov, bez odhodlania a bez prostriedkov sa brániť.“

 

Takže Čaputová si nedá pokoj a opäť iný názor na jej videnie sveta, označuje za hybridnú hrozbu, Slovákov s opačným názorom nazýva dezinformátori, a hlavne ich opäť označuje za ľudí zmetených!!!

Toto je neprípustné!!!

Je neprípustné, aby Čaputová takto hanila nás, Slovákov!

Áno, aj ja mám diametrálne odlišný názor na to, čo a ako Čaputová koná!

A to od jej úplného začiatku, kedy sa podujala vstúpiť na politickú scénu SR a to ihneď na pozíciu v našom štáte najvyššiu,  a ako ju „objektívne“ média z úplne neznámej ženy svojimi ničím nepodloženými chválospevmi vytiahli až do kresla „prezidentského“!

Áno, aj ja mám diametrálne odlišný názor na to, ako sa Čaputová správala počas C-„pandémie“, ako ani vtedy nepripustila iný názor, nediskutovala, nekomunikovala s vedcami v tejto oblasti s iným názorom, ale nám skrze TV obrazovky drzo odkázala, aby sme – „prestali tliachať bludy o Covide“!

Áno, aj ja mám diametrálne odlišný názor na experimentálne C-očkovanie, ako ona.

A vôbec som si nemyslel vtedy a dnes už vôbec nie, že „Očkovanie je sloboda“, ako nám to vtom čase, doslova marketingovo v prospech USA Pfizer, Čaputová zo všetkých „objektívnych“ médií vnucovala!

Apropo nechali si tieto média za takúto reklamu zaplatiť???

Alebo to robili grátis pre dobro a zdravie obyvateľov SR?

Ale toto je na iný článok a určite odo mňa takýto bude…

 

Áno, aj ja mám diametrálne odlišný názor na konflikt na Ukrajine, ako ona!

Áno, aj ja zdieľam v tomto názor Pápeža Františka, že ruskej vojenskej agresií na Ukrajine predchádzalo „štekanie NATO na brány ruskej federácie“!

A teda nie ten, čo má Čaputová, že ruská agresia je ničím vyprovokovaná a že Rusi vstúpili na územie Ukrajiny bez dôvodu! (Čo ich samozrejme nijako neospravedlňuje, že áno, boli to oni čo vstúpili vojensky na Ukrajinu…)

Áno, aj ja mám názor taký, že tento konflikt je možné ukončiť len a výhradne mierovými diplomatickými rokovaniami a nie ďalším bezhlavým vyzbrojovaním Ukrajiny, nedajbože zatiahnutím Slovenska priamo do tohto konfliktu napr. použitím slovenskej živej vojenskej sily.

A že nejde o žiaden hoax, ale o skutočnú hrozbu v tomto zmysle, dokazuje aj toto Čaputovej konanie dňa 18.7.2022 – „Za Ukrajinu budú bojovať aj Slováci. Prezidentka povolila službu v ukrajinskej armáde štyrom občanom“ – https://www.ta3.com/clanok/241405/za-ukrajinu-budu-bojovat-aj-slovaci-prezidentka-povolila-sluzbu-v-ukrajinskej-armade-styrom-obcanom

 

A tak ďalej, a tak ďalej…

 

A čo som teraz podľa Čaputovej?

Som hybridná hrozba?

Som dezinformátor lebo mám iný, diametrálne odlišný názor ako ona?

Alebo som podľa nej zmetený?

 

Nuž nie som ani jedno, ani druhé ba ani tretie!!!

Som občanom Slovenskej republiky, poctivo pracujem od svojich 15 rokov, odvádzam tomuto štátu všetky zákonom určené dane a poplatky, vediem riadny rodinný život – muž, žena dieťa…, a teda si vyprosujem, aby ma Čaputová označovala za dezinformátora, akúsi hybridnú hrozbu a naviac ešte aj za zmeteného!!!

 

Toto sa musí skončiť!

 

Hlava štátu sa takto nesmie správať k národu, ktorý ju platí zo svojich daní, zo svojej poctivej práce!!!

 

PS:

 

A čo sa týka štátnych výdajov na zbrojenie, tak v tom má Čaputová tiež jasno a to v zmysle – „Zbrojiť musíme, aj keby na chleba nebolo“!!!

Čaputová totiž hovorí toto – „…aj v zložitej socioekonomickej situácii je potrebné komunikovať o investíciách do obrany…, … verím, že aj ďalšia vláda bude považovať dve percentá hrubého domáceho produktu na obranu za základné minimum a podporovať členstvo SR v NATO.“

 

Naozaj, „mierová“ to osôbka!!!

 

 

 

Prečo je to v opozícií také jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné?

01.05.2024

Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, [...]

RTVS a ich ďalšia dezinformácia lebo nie Dzurinda, ale Mečiar!

30.04.2024

Na TXT RTVS som sa dočítal „bombastickú“ správu, teda podľa mňa ak nie absolútne klamstvo, tak celkom určite dezinformáciu, že 01.05.2004 SR vstúpila do EÚ preto lebo Dzurinda! Všetky tieto zásluhy za vstup SR do EÚ sa dávajú Dzurindovi, ktorý na základe absolútneho zásahu USA-Sorosa do predvolebnej kampane pred PV 1998, síce voľby nevyhral, ale za pomoci SDĽ [...]

All for RTVS, All for Machaj. .. ,

28.04.2024

…ale aj All for Washington, All for the Pentagon, All for Brusel, All for Ukraine, All for Zelenskyj, All for the War in Ukraine a hlavne All against Russia, All against Putin! Presne tieto cudzie výrazy vo mne vyvolal pohľad do hľadiska, ale aj na pódium, na všetkých tých, ktorí sa tejto „slávnostnej“ udalosti RTVS priamo fyzicky zúčastnili v piatok 26.4.2024 v akejsi [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.