Založ si blog

Pellegrini nie 3v1, ale 1v3!

Vraj účinný marketingový ťah na niektorých spotrebiteľov nám v rôznych reklamách hovorí, že v jednom výrobku/produkte dostaneme hneď nie jedno, ale až tri super veci…

Teda 3 v 1…

Na slovenskej neoliberálnej politickej scéne nastal rozruch, doslova panika!

Nie lenže dlhodobo v prieskumoch verejnej mienky kraľuje SMER-SSD (skutočnosť je možno ešte o niečo viac v prospech SMER-SSD, ale aj pre REPUBLIKU…), čo nemôžu zakryť už ani média „hlavného“ prúdu, ale dokonca aj najvyšší predstaviteľ HLAS-SSD (Peter Kmec) jasne pomenoval, kde politicky HLAS-SD stojí, že si na 95% rozumie s Progresívnym Slovenskom a SaS!

A toto prerieknutie sa vysokého predstaviteľa HLAS-SD, s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobí, že nárast popularity SMER-SSD porastie, že voliči, ktorí svojho času odišli k Pellegrinimu, sa vo veľkom prinavrátia k Ficovi, a teda média „hlavného“ prúdu s tým niečo musia robiť!

Musia robiť sami od seba alebo to musia robiť lebo to dostali od niekoho príkazom?!

Ja viem, toto je načisto špekulatívna, vysoko „hoaxová“ otázka z mojej strany a teda som pravdepodobne, podľa týchto médií „hlavného prúdu“, dezolát, dezinformátor, pravdu hľadajúci a pravdu nenachádzajúci, čím som zmätený  a tak pod.

Nuž, ale skutočnosť ostatného víkendu mi dáva za pravdu!

Všetky média „hlavného prúdu“ unisono prichádzajú na pomoc Pellegrinimu a jeho HLAS-SD lebo úplne „náhodou“, sa na našej mediálnej scéne za ostatný koniec predošlého týždňa stalo to, že Pellegrini nebol 3v1, ale rovno 1v3!

Teda dnes, slovenský občan-volič, od politika očakáva, aby bol 3v1 – vysvetlím , aby politik, ktorý chce uspieť sám, ale aj so svojim politickým subjektom v nadchádzajúcich PV 2023, bol minimálne pro národný, pro suverénny a pro zvrchovaný! Teda aby oplýval celkom jasne a zreteľne týmto tromi (3) politickými atribútmi!

Teda, aby sa tieto tri najhlavnejšie pro slovenské atribúty, pre ďalšiu budúcnosť nášho národa, našej republiky, nášho štátu, skĺbili v jednom politikovi!

U Petra Pellegriniho sú síce tieto dve číslice (1 a 3), ale v opačnom poradí.

Totiž Peter Pellegrini bol jeden v troch!

Jeden politik v troch TV politických diskusiách!

 

Hľa takto pekne za sebou –

 

20.4.2023 (štvrtok) – TV JOJ – Na hrane – https://www.joj.sk/na-hrane/webovy-special/781304-sucasny-a-byvaly-premier-v-relacii-na-hrane-sa-stretli-eduard-heger-a-peter-pellegrini

 

22.4.2023 (sobota) – SRo (RTVS) – Sobotné dialógy – https://www.rtvs.sk/radio/archiv/1134/2040462

 

23.4.2023 (nedeľa) – TA3 – V politike – https://www.ta3.com/relacia/28421/voby-preteky-o-volica

 

Nuž, čo na to povedať na záver?!

Stačí len jedno jediné.

Panika v neoliberálnej časti nášho jedine „správneho“ politického zoskupenia pre našu ďalšiu budúcnosť, jest obrovská!

Avšak – ani takéto pellegrinovksé 1v3 – NEPOMôŽE!!!

 

PS:

Slovenské média, vy, tie „hlavného prúdu“, hlavne RTVS(!), ste TRÁPNI, ak si myslíte, že občan-volič nevidí, nevníma, čo a pre koho to tu hráte!

Slovák, Slovenská republika, to však NIE JE!!!

Pellegrinimu, HLAS-SD, takto nijako nepomáhate, ale doslova škodíte! (výborne, len tak ďalej!)

A škodíte mu o to viac, že absolútne ignorujete, mediálne ponižujete SMER-SSD, K-ĽSNS, REPUBLIKU…a všetky naozaj pro národné, pro slovenské politické subjekty!

 

 

 

 

 

 

 

Opäť ďalší brutálny útok médií na poslanca Parlamentu SR, bez poskytnutia všetkých informácií!

12.06.2024

Je na čase, aby dnešná Vláda SR začala konečne vládnuť tvrdou demokratickou rukou! Čo to znamená vládnuť tvrdou demokratickou rukou? Nuž nič viac, nič menej, ako si začať naplno plniť svoje PVV a tieto plnenia riadne skrze, minimálne novú STVR, obyvateľom SR vysvetľovať! Opäť sa tu roztrhlo mediálne vrece s brutálnym osočovaním poslanca Parlamentu SR MUDr. Petra [...]

Tento jasný odkaz Slovákom nie sú moje slová, ale plne s nimi súhlasím!

12.06.2024

V tomto mojom článku, teda ak ho mojim článkom môžem vôbec nazvať, zaznie názor jedného z nás, jedného z nás Slovákov, ktorý má s najväčšou pravdepodobnosťou za sebou bohaté životné skúsenosti a ktorý naplno zažil dobu prednovembrovú, ako aj dobu po novembrovú, až do dnešných neutešených pochmúrnych takmer vojnových kapitalistických dní. Takže tentokrát [...]

Časť štrajkujúcich pracujúcich v-pre RTVS, sa obáva plurality!

11.06.2024

A opäť, manipulácia s verejnou mienkou, masirácia hláv obyvateľov SR, ktorí dopodrobna nesledujú dianie v našej republike a hlavne obrovská mediálna pozornosť absolútne nepodstatného výstražného štrajku, malinkej časti ľudí, ktorí sú buď priamo zamestnancami dnešnej „pluralitnej“ RTVS alebo sú s ňou v inom pracovno právnom vzťahu resp. v inom [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.