Založ si blog

Čaputovej jarné blúznenie. ..

Svet sa mení pred očami a Čaputová podľa môjho názoru, doslova jarne blúzni!

Ona nevidí, čo sa deje?

Ona nevidí, ako sa začínajú správať iné štáty EÚ?

Ona nevidí politickú zmenu rétoriky Francúzov, Poliakov, Nemcov…???

Ona nevníma, že vo všetkých štátoch EÚ, sa začínajú vládne špičky na základe tlaku zdola, na základe tlaku svojich obyvateľov, spamätávať z toho najskôr Covid zblúdenia a následného pro USA, proti ruského zblúdenia?!

Ona to nevidí, nevníma?

Ona nevidí, nevníma, že obyvateľom EÚ už nestačí, že sa na nich z vládnych pozícií, z pro vládnych médií, valí dennodenne manipulácia a rýdza proti ruská propaganda?!

Ona nevidí a nevníma, čo sa deje vo Francúzsku, v Nemecku…?

Že obyvatelia EÚ (je ich drvivá väčšina) už majú po krk tých jednostranných, totálne manipulatívnych neoliberálnych formulácií z úst vládnych, že všetci tí, čo majú iný názor na dianie vo svete, na dianie v Európe…sú tí, čo sú nenávistní, tí čo šíria dezinformácie, tí čo ohrozujú demokraciu a pod. dehonestácie iných, legitímnych názorov!!!

NIE!

Čaputová to nevníma, nevidí lebo neustále dookola si ide svoje!

Viď jej posledný FB status – https://www.facebook.com/zcaputova/posts/pfbid02L2GHYp8GBiAFi5bg1Q47zDyiQZze1W5VV9KB3zBpAV4drJiX4E9x9vUsYgKsnDZ8l , kde píše o čomsi, čo sa odohralo na území Československa pred 73 rokmi a prirovnáva to k dnešnej situácií na Slovensku lebo vraj toto Slovenskému obyvateľstvu hrozí, keď sa po PV 30.9.2023 dostanú k moci tí, čo sú dnes v opozícií a namysli ma hlavne SMER-SSD, REPUBLIKU, SNS a iné pro národné, pro štátne, pro suverénne, pro zvrchované…politické subjekty!

Iste, nie som naivný a nemyslím si, že Čaputová sedí za PC a píše tieto FB statusy. Iste, píšu jej to iní, ale keďže je to pod jej menom, tak je to jej zodpovednosť, čo odznieva v statusoch na jej FB profile!!!

Čaputová píše čosi o historických udalostiach z pred 73. rokov a pritom je asi taký historik ako ja. Teda v tomto smere absolútny laik.

Takže ani len netuší, aká bola vtedy doba! Ani len netuší, ako a  prečo toto všetko bolo a pod.!

V poriadku, veď to pripomenúť môže, ale už je absolútne neadekvátne, že to dáva do súvisu z dnešnou dobou a hlavne s tými politickými subjektmi, ktoré sú od takéhoto konania na hony vzdialené!

Čaputová v predmetnom statuse píše – „Pred 73 rokmi sa odohral krutý mocenský zásah komunistického režimu proti cirkvi…, … Považujem za potrebné pripomínať si takéto tragické okamihy našich dejín tým skôr, že aj v súčasnosti si násilné uplatňovanie moci nachádza sympatizantov…, … ostáva našim spoločným záujmom chrániť demokraciu a nepripustiť, aby sa opakovali podobné udalosti, aby ktokoľvek trpel pre svoju vieru či presvedčenie.“

 

Takže, Čaputová ukazuje svojim mocenským ukazovákom na iných a pritom to, čo iným vyčíta, že tak budú konať, ak by sa proti jej vôli dostali k moci z vôle ľudu slovenského, tak presne tak konajú ona a jej ňou držaná demisná „vláda“ voči všetkým tým, čo nemajú ten „správny“ názor na jej státie na „správnej strane dejín“!!!

Viď posledné jej „demokratické“ vyjadrenie smerom ku Kažimírovi, guvernérovi NBS, ktorého posiela preč z danej pozície tým, aby zvážil svoje odstúpenie lebo bol odsúdený sudcom…

Jej nič nehovorí, že rozsudok, ktorý nenadobudol právoplatnosť, nie je rozsudkom vykonateľným a konečným?!

Jej nič nehovorí to resp. sa nezaujímala o to, ako tento „vysoko špecializovaný“ súd a jeho sudca v danej veci pojednávali?!

Že hlavné súdne pojednávanie ani len nebolo?! – Pozri TU – https://www.youtube.com/watch?v=lzvofXdTFus&ab_channel=PolitikaDnes

 

Na zver už len zhrniem.

Áno, Čaputová blúzni, blúzni aj teraz na jar a snaží sa ľud slovenský presvedčiť tými svojimi manipulatívnymi „zvestovaniami“ o možnej katastrofickej budúcnosti Slovenskej republiky, ak sa po PV 30.9.2023 dostanú z vôle ľudu k moci tie politické subjekty, ktoré sú v úplnom rozpore s tým, čo a ako ona koná a jej podobní konajú „na prospech“ Slovenska a celej Európy!!!

Verím, že čas takýchto totálne poblúznených euro politikov sa onedlho skončí!

A nemôžem inak, ako ešte raz nespomenúť rovnako poblúznených poľských najvyšších vládnych, ktorí otvorene hovoria o tom, že Poliaci si pamätajú na sovietsky komunizmus, ale ani len slovkom nespomenú nemecký nacizmus, nemecký fašizmus, ktorý im nebral len slobodu, ale hlavne životy!!!

A o takýchto euro politikoch Čaputová mlčí!!!

Lebo je jedna z nich!

 

 

 

 

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Jančkárová vypla Blahu. Zrejme naposledy.

15.04.2024

Marta Jančkárová mi v ostatnej politickej diskusií na RTVS v O 5 minút 12 vyznela, ako by to bola jej Labutia pieseň na tejto moderátorskej pozícií. (https://slovensko.rtvs.sk/rubriky/starsie-znovu-si-vypocujte/preco-je-to-tak/118201/labutia-piesen ) Naozaj pôsobila nervózne vo vzťahu k Blahovi a neustále sa neprirodzene usmievala, ako by si musela nejakým spôsobom sama sebe [...]

Ako vytrhnúť KDH PS stoličku.

14.04.2024

Na úvod len toľko, že pre názov dnešného môjho článku som sa inšpiroval v známej českej kultovej komédií z roku 1977 (vynikajúca socialistická československá filmová tvorba!) – https://www.csfd.sk/film/33317-ako-vytrhnut-velrybe-stolicku/prehlad/ Iste, dnešná téma nepatrí do kategórie politickej komédie, ale do politickej reality. Možno sa niekomu bude zdať, že [...]

Predseda KDH Milan Majerský

KDH listom žiada eurokomisiu, aby nám nepozastavila čerpanie financií z plánu obnovy

16.04.2024 17:34

"Nechceme, aby za 'prešľapy' vlády bol potrestaný občan," vyhlásil líder hnutia Milan Majerský.

Belgicko, Európsky parlament, polícia

Krajná pravica tu nie je vítaná. Bruselské úrady zablokovali konferenciu konzervatívcov, kde mal vystúpiť Orbán

16.04.2024 17:26, aktualizované: 17:54

Medzi pozvanými boli tiež niekdajší kandidát na prezidenta Francúzska Éric Zemmour alebo jeden zo strojcov brexitu Nigel Farage.

nehoda, auto

Tínedžer s dvomi promile alkoholu si sadol za volant, po nehode chcel ujsť

16.04.2024 17:20

Mladíka zadržal policajt, ktorý náhodou prechádzal okolo.

Vladimir Putin

Na oslavy vylodenia spojencov do Normandie pozvali Rusko, nie však Putina

16.04.2024 17:06

Šéf Kremľa nebude pozvaný z dôvodu agresívnej vojny rozpútanej Ruskom na Ukrajine.