Založ si blog

Slováci, pamätáte si na Zelený štvrtok 2000? Nie? Škoda, mali by ste!

Zelený štvrtok roku 2000, bola taká prvá ukážka USA “demokratickej“ lastovičky, ktorá nám mala ukázať, ako to na Slovensku bude vyzerať, keď sa k moci dostanú tie politické subjekty a v nich tie politické postavičky slovenskej politickej scény, ktoré budú slúžiť/posluhovať USA administratíve

Iste, je to už 23 rokov a teda niektorí dnešní mladí „progresívni“ voliči ešte ani neboli na svete resp. boli deťmi, takže o tomto asi nič vedieť nebudú a keď, tak len tie manipulatívne informácie z pro USA „objektívnych“ médií.

Avšak My, čo sme túto dobu zažili, už ako zrelí dospelí, by sme na tento Zelený štvrtok 2000 nemali zabúdať a dnešnej mladej generácií, by sme mali pripomínať, ako sa u nás začala presadzovať natvrdo Západná, hlavne USA, „demokracia“!

Tak sa im to vtedy podarilo!

Podarilo sa im v roku 1998 konečne poraziť od „moci“ odtrhnúť ten „zlý mečiarizmus“, ktorý zo slovenskej republiky podľa jednej americkej „naj demokratky“, akejsi Madeleine Albrightovej mal urobiť resp. vytvoriť „čiernu dieru strednej Európy“…

„čiernu dieru“ preto lebo Mečiar nechcel podľahnúť ich zavádzaniu „demokracie“ na územie SR!!!

A toto sa teda USA administratíve nesmie robiť!

A tak si USA administratíva dosadila, hlavne vplyvom už vtedy „objektívnych“ médií, na čelo Slovenskej resp. „slovenskej“ vlády, akéhosi Mikuláša Dzurindu, na počiatku zarytého kádeháka, teda kresťana „vyznávajúceho“ kresťanské hodnoty a kresťanské sviatky…

Dzurinda, americký to lokaj, dnes ešte viac ako predtým, sa k moci dostáva v roku 1998 a po dvoch rokoch „vlády“ v prospech Západných veľkokapitalistov, sa rozhodol, že Mečiara stoj čo stoj dostane do väzby a rozhodol sa, že to vykoná, dovtedy na Slovensku, nevídaným spôsobom a to hrubou silou!

Vraj sa Mečiar zabarikádoval vo svojom bydlisku tak, že bolo potrebné použiť výbušniny!

Výbušniny na vchodové dvere, ktoré by za pár sekúnd otvoril hociktorý bežný vykrádač bytov…!!!

Ale Dzurindovi nestačil šperhák, on rovno použil výbušninu!

Na tú frašku sa pozri napr. TU – https://www.facebook.com/watch/?v=597240630432280

Naozaj až komické resp. totálne tragikomické, ako sa chlapci v kuklách nevedeli dostať do vnútra cez ďalšie zamknuté dvere a potom sa tam hrali na americké komando…!!!

Zaujímavé na tom všetkom je to, že do príbytku Mečiara sa ešte pred tým, dostal štáb TV Markíza, ktorý toto všetko natáčal z vnútra!

Dôkaz viď TU – https://www.sme.sk/c/1455012/meciar-ma-vyrocie-zeleny-stvrtok-v-elektre.html

Prečo sa Dzurindovci nespojili s TV Markíza a do ich televízneho štábu neprepašovali svojho tajného, ktorý by priamo doma v kuchyni Mečiara, odovzdal Mečiarovi „nedoručiteľné“ predvolanie na výsluch?!

Nedalo sa?

Alebo nesmelo sa?!

Bolo potrebné národu slovenskému, ľudu slovenskému ukázať, že ak nebudete počúvať, tak bude použitá hrubá, brutálna sila?!

Ďalej tento 23 rokov starý brutálny a ničím neodôvodnený zákrok nebudem komentovať lebo dovtedy si to na Slovensku nedovolil nikto od konca II. sv. vojny!!!

Predtým len nemeckí nacisti…

 

A ako to u nás vyzerá dnes!

Dnes, od nástupu k moci Matoviča a spol.?

Nuž dnes je to bežná prax!

Média, tie vybrané, tie „objektívne“, USA zapredanecké, dostanú od niekoho z OČTK info, pardon od nemenovaného zdroja, že tam a tam, o tej a tej, si ideme po toho a toho, nejakého človeka, ktorý je čistý „smerákovec“ alebo aspoň niekedy išiel okolo „smerákovcov“ a jednoducho so zbraňami v ruke, namierené aj na jeho vystrašené maloleté deti, si za asistencie kamier týchto vybraných médií, prídu po neho a v putách ho vyvedú z jeho príbytku, ľudskú dôstojnosť ponižujúc, von!!!

Nech každý vidí, aký sú oni „mocní“!

Nech každý vidí, akého to „ťažkého zločinca“ (teroristu!) museli takýmto spôsobom dostať von z príbytku lebo inak by sa tam asi zabarikádoval!

Nech každí vidí, že s nimi nie sú žarty!

Tam sú kamery, svetlá, fotoaparáty, nad hlavou hlučný vrtuľník…

Pýtam sa, je toto normálne?!

Je normálne robiť takéto, moc ukazujúce divadlá?

Je normálne, že vybrané, tie ich média, vedia dopredu, aký zásah, kde, kedy a na koho sa bude vykonávať?!

A ako to, že tieto média nedržia demokraciu pevne v rukách, ako sa o nich hovorí, že sú „strážnymi psami demokracie“ a danú osobu, pre ktorú si má prísť komando moci, neupozornia dopredu, že sa niečo takéto brutálne na neho chystá?!

Oni, teda tie média, sa z toho vytešujú?

Sa v tom vyžívajú!

Zvýši sa im pozeranosť? Čítanosť?

Toto im stojí za tie peniaze?!

Nuž na záver, už len jedna poznámka!

Nech nám je mementom to, čo sa udialo viacnásobnému predsedovi vlády SR Mečiarovi pred 23 rokmi!

Nech nám je mementom to, ako sa dnes k slovenským občanom chová dnešná moc, ktorá by sa takto nechovala, ak by za svoji chrbtom necítila podporu USA administratívy!

Poučme sa Slováci  z toho lebo doteraz, sa nás to priamo netýkalo, teda nás, čo stojíme mimo veľkej politiky, ale dokedy?

Pýtam sa, dokedy?

Kedy si trúfnu aj na nás, ktorí napr. ako ja, sa odvážime  a napíšeme na toto všetko, svoj názor napr. ako ja?!

Iste, je nás veľa, čo takto otvorene píšeme svoje názory, postrehy, komentáre…!

 

Ale je nás dostatočne veľa na to, aby sme ich v najbližších parlamentných voľbách zastavili???

 

PS:

 

Prajem všetkým obyvateľom Slovenskej republiky príjemné a ničím nerušené prežitie tohtoročných Veľkonočných sviatkov.

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.