Založ si blog

Čaputová zavelila a média okamžite zrazili opätky?

Škandál!

Škandál, ktorý sa čím ďalej, tým viac opakuje častejšie a častejšie!

Škandál, ktorý sa nesmie prehliadať!

To čo predviedli „slovenské“ média takzvaného hlavného prúdu, tie jediné „pravdu“ prinášajúce, média, v ktorých „nenájdete“ ani len jednu jedinú dezinformáciu, média v ktorých „nenájdete“ jeden jediný hoax, média, v ktorých „nenájdete“ ani len náznak pro USA propagandy, média, v ktorých ani náhodou „neodznieva“ rýdzo proti ruská propaganda…, tak práve tieto média, sa počas ostatného víkendu opäť ukázali v plnej „objektívno-demokratickej“ paráde!!!

Hlavne RTVS!

V relácií O 5 minút 12, mali zostavu „rôznorodosti“, akú si málokto na Slovensku vie predstaviť!

Všetko, rad radom, jeden názorový prúd, hlavne, čo sa týka riešenia Ukrajinsko/Ruského konfliktu!

Za jedným stolom sa „opozične“ preli, dohadovali, škriepili – Cigániková (SaS), Gyimesi (OĽANO), Pčolinský (SME rodina) a Kollár (vraj DEMOKRATI).

Vie si niekto predstaviť, čo by sa dialo na Slovensku, ak by v relácií O 5 minút 12 v RTVS sedeli len a výhradne – Blaha (SMER-SSD), M. Kotleba (K-ĽSNS), Uhrík (REPUBLIKA), Taraba (ŽIVOT-národná strana)???

Vie si toto niekto predstaviť za tejto demisnej „vlády“ a „demokratickej“ Čaputovej a hlavne pri dnešných „rýdzo proslovenských“ médiach typu Denník N, Sme.sk, Aktuality.sk, TV JOJ, TV Markíza…?

Nuž, ale podľa všetkého, takto je to správne, keď v štúdiu sedia len tí, čo podľa Čaputovej v otázke Ukrajinsko/Ruského konfliktu stoja na správnej strane dejín lebo, ako Čaputová jasne a nahlas povedala, tak podľa nej, tých 70%+ občanov SR, čo nesúhlasia s terajšou politikov demisnej „vlády“, aj Čaputovej, v otázke posielania zbraní Ukrajine, sú len tí, čo vraj hľadajú a nenachádzajú a sú z toho zmätení!

A keďže je 70%+ občanov SR v otázke „mierového“ riešenia Ukrajinsko/Ruského konfliktu, zmetených, tak im je potrebné doslova vymývať mozgy tou jedinou „pravdou“ o tom, že jedine vojenský sa dá ukončiť konflikt na Ukrajine a dokonca tak, že Ruská federácia bude porazená skrz na skrz!!!

A preto vo vyššie menovaných médiach nemôže zaznieť iný názor, ako je ten „stojací na správnej strane dejín“?!

Veď predsa podľa Čaputovej je potrebné ľud slovenský vyviesť zo zmätenosti k presvedčeniu, že to, čo koná ona a ňou držaná demisná „vláda“ vo vzťahu ku konfliktu na východ od nás je to jediné správne!

Správne, čo nám nijako neubližuje a tá inflácia, ktorú tu máme na jednej z najvyššej úrovni v rámci celej Európy, tak to je len a len pre ich zmätenosť!!!

Takže áno, pre mňa osobne to vyzerá tak, ako keby Čaputová médiám zavelila – „vyviesť národ, ľud slovenský zo zmätenosti“ a média zrazili opätky!!!

Toto je niečo, čo sa musí čo najskôr skončiť!

Nie je možné, ak už v súkromných médiach si hrkútajú výhradne s tými politikmi, ktorí sú jednoznačne na čaputovskej (beznádejnej) správnej strane dejín, aby sa takto jednostranne chovala „verejnoprávna“ RTVS!!!

NEPRÍPUSTNÉ!!!

 

Záver:

Na záver jedna perlička.

Na TA3 resp. v TA3 majú niekoľko moderátorov, ktorí si zmýlili svoje moderátorské povolanie s úplne iným povolaním…

Nuž a jeden z nich Jozef Šivák to dotiahol až k „moderátorskej dokonalosti“ v piatok (31.3.2023) večer v relácií Pozrime sa na to, keď jednému z diskutujúcich (JUDr. Mgr. Anton Chromík, PhD. Aliancia za rodinu) takto doslova „demokraticky“ zavrel ústa – „Tu si naozaj nebudete robiť to, čo chcete“ (0:21:45 – https://www.ta3.com/relacia/28152/trans-udom-chcu-vraj-zneprijemnit-zivot )

Veru, takto je potrebné konať s tými, ktorí majú iný názor, ktorí sú podľa Čaputovej zmetení!

Jednoducho nebudú si tu ľudia robiť čo chcú, ale budú robiť len to, čo musia resp. môžu, teda nesmú mať vlastný názor lebo mať vlastný názor úplne opačný ako ten „stojací na správnej strane dejín“ je dnes „demokratmi“ označovaný za názor zmetený, ak už nechcem napísať, že za názor pomätencov!!!

 

 

 

 

Čaputovej 5 ročné „prezidentovanie“ zmenilo resp. doplnilo aj jedno ľudové príslovie!

26.04.2024

Veru, veru tak jest! Asi každý pozná to známe ľudové porekadlo, že – „Politika je panské huncútstvo“. S najväčšou pravdepodobnosťou toto ľudové príslovie vzniklo v časoch dávnych resp. „dávnych“, keď veci verejné riešili hlavne páni. Keď županmi župných oblastí, starostami obecnými, či zástupcovia mestských, obecných zastupiteľstiev, [...]

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.