Založ si blog

Slováci, čaká vás ďalšia vlna zdražovania. Nevadí, veď stojíme na správnej strane dejín? !

Na Západe, na tom vyspelom západe EÚ to dnes medzi pracujúcim ľudom vrie, búria sa čim ďalej tým viac a tu na Slovensku pohodička!

Dokonca už aj „demokraticky-objektívne“ média slovenskej, jedinej „pravdu“ píšucej mediálnej scény, to jednoducho už nemôžu držať pod mediálnou pokrievkou, viď napr. TU – „Západ sa búri ako už dávno nie…“ – https://www.aktuality.sk/clanok/gbc8tPV/zapad-sa-buri-ako-uz-davno-nie-rusi-by-mohli-startovat-na-olympiade-zahranicny-vyber/

A na Slovensku stále nič!

Žiadne protesty!

Žiadne štrajky!

Odbory buvinkajú!

A všetkým na ukľudnenie stačí, keď sa nám povie – „…stojíme na správnej strane dejín“

A ktože nám to zvestoval?

Nuž nik iný, ako Čaputová – dňa 18.2.2023 – RVTS – Sobotné dialógy – https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/12354/386805#1950 – 32:25 minúta.

 

No a tu je výsledok nášho „státia na správnej strane dejín“ – Národná banka Slovenska – a jej tvrdenie, že – „Vyhliadky NBS pre Slovensko sa zhoršili. Zdražovanie sa prehĺbi, namiesto Ruska si za to môžeme sami“ – https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/96074816-vyhliadky-nbs-pre-slovensko-sa-zhorsili-zdrazovanie-sa-prehlbi-namiesto-ruska-si-za-to-mozeme-sami alebo https://nbs.sk/aktuality/komunike-zo-6-rokovania-bankovej-rady-nbs-10/

 

Takže už nie Rusko!

Naozaj, už nie Rusko?

Už nie Rusko je za tým, že sa u nás zdražovanie, hlavne potravín naďalej zvyšuje tempom, ktoré inde v Európe/eurozóne, nemá obdobu?!

A kto teda?!

A Slováci nič! Mlčia!

Ako to, že západný (Nemec, Francúz…) pracujúci, ktorý ma príjem na mesiac násobne vyšší, ako my, potraviny v ich štáte sú cenovo na úrovni cien u nás, a pritom za tieto ceny dostávajú neporovnateľne vyššiu kvalitu, keď sa im, čo i len málo zvýšia náklady dennej spotreby, tak okamžite sú v státisícových, miliónových počtoch na uliciach a nemajú problém zablokovať chod celého štátu štrajkom?!

Ako to, že v západnej Európe je dnes inflácia na úrovni 8-9% a už sú ľudia na/v uliciach a u nás je dlhodobo inflácia na úrovni 15-16 % (potraviny okolo 30%!!!) a Slováci nič?!

 

Nuž, ak si Čaputová a jej demisná „vláda“ myslia, že stoja na tej „správnej strane dejín“, teda na strane národnoštátnych záujmov a geopolitických záujmov USA tu v Európe, tak potom dobre, nech si na tej ich „správnej strane dejín“ stoja, ALE MIMO VÝKONU NAJVYŠŠÍCH ŠTÁTNYCH POZÍCIÍ SR!!!

Lebo 70+% občanov-voličov SR je presvedčených o tom, že nestojíme na tej „správnej strane dejín“ a ani nechcú stáť na inej, „opačnej strane dejín“, LEN chcú žiť v mieri, so všetkými štátmi, národmi v rámci Európy, ako aj ostatného sveta!!!

„LEN“ chcú žiť dôstojne, slobodne, bez stresu a strachu len aby sa niekoho, niečím nedotkli lebo bude zle nedobre!!!

A toto sa dá dosiahnuť jedine výmenou dnešnej demisnej USA lokajskej „vlády“, ako aj výmenou USA lokajskej Čaputovej na pozícii Prezidenta/Prezidentky našej milovanej republiky!!!

Lebo 70%+ občanov-voličov Slovenskej republiky chce, aby naša Vláda, aby náš Prezident/Prezidentka SR v prvom rade zastupovali národnoštátne záujmy SR, záujmy vlastného národa a to konštruktívnou domácou, ale aj zahraničnou politikou, ktorá bude mať silné zvrchované a suverénne postavenie, ich rozhodovanie bude vysoko zvrchované a suverénne a nenechajú sa lokajsky zneužiť v prospech iných „demokracií“ , hlavne nie tej USA!!!

 

PS:

 

Vyslovujem veľkú vďaku tým Slovákom, ktorí sa zúčastňujú všetkých im dostupným manifestáciám, zhromaždeniam, protestom, ale aj lokálnym štrajkom…, ktoré sú namierené voči dnešnej „demisnej“ vláde a ich ochrankyni Čaputovej (a v budúcnosti voči všetkým takým, akých máme dnes pri moci! Verím, že už nikdy nebudeme musieť čeliť takýmto politickým uzurpátorom moci!) lebo nekonajú nič zlé, len si uplatňujú svoje práva, ktoré im umožňuje Ústava SR – právo na slobodné zhromažďovanie sa, právo na slobodné prijímanie a šírenie informácií, právo na slobodu prejavu, právo na nemožnosť cenzúry…atď., atď.

A vy ostatní, ktorí buď z lenivosti alebo akejsi apatie voči všetkému, čo sa u nás za posledné tri+ roky deje, tak k vám len toto – KEDY SA KONEČNE PREBERIETE Z TEJ LETARGIE A ZAČNETE SA SPRÁVAŤ AKO PRAVÝ KAPITALISTICKÝ PRACUJÚCI ĽUD?

Lebo kapitalizmus to je večný boj medzi kapitalistami-vykorisťovateľmi/kapitalistami-mocnými a pracujúcim ľudom a nie slepá poslušnosť!!!

Pravdepodobne niečo viac ako 30 rokov „budovania“ kapitalizmu v našej republike, ešte nestačilo na to, aby sa zo Slovákov stali a boli praví kapitalistickí ľudia, takými, aký sú na západe, ktorý presne vedia, čo je potrebné robiť, ak sa im vláda, vládna moc vymkne z rúk resp. ak sa im, čo i len málinko chce vymknúť z rúk…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.