Založ si blog

„Odbornosť“ Klusa je odrazom „odbornosti“ Čaputovej a spol. !

Klus pohorel, Klus sa možno aj trochu hanbí, ale hanba padá aj na nás všetkých!

 

Hanba padá na nás všetkých aj preto lebo sa nechávame pred každými parlamentnými, ale aj prezidentskými voľbami…, doslova zmanipulovať médiami, tými médiami, ktoré si už niekoľko rokov na našej mediálnej scéne uzurpujú právo, že len oni jediné majú pravdu a že len ich názor je ten správny a pre Slovensku republiku osožný, keď bude voliť tých, ktorých oni preferujú/ na niečí príkaz (aj zo zahraničia?) pretláčajú!

A tohto sa musia voliči SR zbaviť, aby neboli voličský závislí, len na tom, akých politikov, ktoré politické subjekty im, ako najvhodnejších „podhodia“/“predhodia“ práve tieto média!!!

Tu by asi pomohla celkom obyčajná jednouchá rada, že voliť v parlamentných voľbách a vo voľbách prezidentských, toho resp. úplne opačne, ako nám „kážu“ tieto jediné „pravdu píšuce a pravdu šíriace“ média!

 

Späť ku Klusovi…

 

Klus doslova a do písmena pohorel na pohovore vo výbore Európskeho parlamentu za člena  Európskeho dvora audítorov za Slovensku republiku.

Klusa nominovala „vláda“ SR, ako kandidáta za SaS…

Už vtedy za ozvali kritické hlasy, hlavne z opozičných radov, že táto nominácia, do čisto ekonomického orgánu EP, je nielenže zlá, ale hlavne nedôstojná!

Nominovať do ekonomického kontrolného orgánu nie ekonóma, ale čisto politického nominanta, ako bývalého „nestranného“ politológa nemôže dopadnúť inak, len ako dnes, už existujúcu hanbou!!!

Akosi, si si to vtedy nikto z „objektívno-demokratických“ médií príliš nevšímal a Čaputová túto kompetenciu „vlády“ SR odbila len skrze svojho hovorcu Strižinca takto, opäť nadmieru alibisticky – „Prezidentka nemá právomoc udeľovať súhlas pri nominácii Klusa v Európskom dvore audítorov.“ – https://www.sme.sk/minuta/23125636/prezidentka-nema-pravomoc-udelovat-suhlas-pri-nominacii-klusa-v-europskom-dvore-auditorov

Veď v poriadku.

Čaputová síce nemá kompetenciu, ako „hlava štátu“ na to, aby odsúhlasovala každú nomináciu vtedajšej „vlády“ SR, ba ani tu Klusovu, ale odbiť to alibistickým tým, že – „každá nominácia by mala zohľadňovať stanovené kritériá na odbornosť kandidátov, pretože je potrebné sa vyhnúť aj potenciálnemu reputačnému riziku pre Slovensko pred medzinárodnými organizáciami,“ – jednoducho nestačí.

Čaputová mala vtedy jasne vyzvať „vládu“ SR a zvlášť Hegera, aby stiahli túto nomináciu v podobe politika/politológa na túto pozíciu a mala sa voči ich nominácií vyhradiť oveľa razantnejšie, ako to alibisticky urobila, že čo už ona s tým má, keď nemá na to kompetenciu…

Asi jej stačilo to, ako to všetko okomentoval v tom čase samotný Klus, keď o svojej nominácií a odbornosti resp. „odbornosti“ na túto pozíciu povedal resp. na FB napísal toto – „…MOJE POSLEDNÉ POSTGRADUÁLNE VZDELANIE MÁ PRÁVE EKONOMICKÝ CHARAKTER,…“

Takže podľa Klusa, na tak dôležitú pozíciu v elitnom „klube“ ekonomických audítorov EP stačí, ak si urobí „rekvalifikačný“ kurz na ekonóma v podobe nejakého krátkeho postgraduálneho vzdelania!!!

Naozaj komické, pardon – tragikomické!

A na záver v tomto svojom FB príspevku z 1.2.2023, sa Klus doslova politicky znemožní (keby radšej vtedy mlčal!) takto – „A na ZÁVER ešte jedna vec. O tom, či vôbec niekam odídem rozhodne v konečnom dôsledku ešte EURÓPSKY PARLAMENT a RADA EÚ, ktorá veľmi dôsledne vyhodnotí, či som alebo nie som vhodný kandidát. Ja urobím všetko preto, aby ich odpoveď bola jasná a dali tým jednoznačný odkaz NEPRAJNÍKOM a HEJTEROM nielen zo Súmračnej ulice…

 

https://www.facebook.com/martin.klus/posts/pfbid0uUUksaTRqnPqf6t62KJQvWghhffdXtMb3LYsTGHjPMXknTZCEW7M1vtHX9ff6gNRl

 

Pýtam sa, čo dnes odpíše Klus tým „hejterom“ na Súmračnej, ale hlavne nám všetkým Slovákom na to, ako svojou ekonomickou „odbornosťou“ presvedčil zástupcov výboru EP, ktorý ho po vypočutí mali schváliť za SR, za člena EDA?

Ako to vysvetlí tým všetkým „hejterom“, že v z pléna výboru EP na nomináciu za člena EDA, za SR, nepresvedčil ani len jedného jediného, keď hlasovanie v jeho prípade dopadlo takto? – „Klusa grilovali v Bruseli, nepresvedčil nikoho…“ – https://domov.sme.sk/c/23149736/klus-europsky-sud-auditorov-vypocuvanie-kandidat-vybor.html

 

Nuž asi Klusovi nezostáva nič iné, len urobiť to čo urobil 12.2.2023 opäť ísť do Nového času a vysvetliť včerajšie jeho (ale aj naše) fiasko, keď si na svoj FB profil hrdo zavesil status s nadpisom – „DVA TÝŽDNE ZÁVISTI, NENÁVISTI, SPOCHYBŇOVANIA, KLAMSTIEV, ALE AJ PODPORY A POVZBUDENÍ“ – kde si pochvaľuje, že dostal možnosť v Novom čase vysvetliť a ešte raz upresniť svoju ekonomickú „odbornosť“ na to, aby práve on zastupoval SR, ako člen Európskeho dvora audítorov (EDA).

Tu sa Klus opäť takto nad všetkých „hejterov“ vyvyšuje a národ slovenský ponižuje a uráža, aj takto – „…Čo na tom, že takmer nik doposiaľ na Slovensku netušil, že nejaký Európsky dvor audítorov existuje…, … Chápem tiež, že mnohí nemusia rozumieť anglicky a že prečítať si viac ako stranu písaného textu je pre veľa ľudí problém…, … ak by tak pri mojom CV urobili, zistili by niečo aj o mojom ekonomickom vzdelaní…“ a totálne to vtedy priklincoval týmto – „Ale načo, mnohým stačí uveriť o. i. zákerným a bezcharakterným politikom, ktorí by v slušnej krajine už dávno v politike neboli a preverklikovať čo sa od nich dopočuli, alebo čo z trollej farmy dostali príkazom…“

 

Tak čo pán Klus?

Čo ak by ste svoje odporúčanie na „hejterov“ ako prvý aplikovali vy osobne a uplatnili ho na seba samého, po včerajšom vašom fiasku na pôde EP toto svoje odporúčanie vašim politický oponentom, bezodkladne na sebe, že – „…v slušnej krajine by už dávno v politike neboli“?!

 

Hádam by už aj stačilo ku Klusovi a jeho prepadáku na pôde EP…

Stačilo, ale jeden dôvetok ešte zaznieť musí resp. si ho neodpustím.

Naši politici si akosi zvykli, (dnes je to najvypuklejšie za celú éru novodobej samostatnosti SR!) že u nás na Slovensku po novembri 1989 im úplne stačí, keď budú mať jednu jedinú „odbornosť“, akou je mať politické krytie a nič poriadne neovládať, aby sa dostali na výborne platené, dlhodobé pozície!!!

Že úplne stačí, ak v čase, kedy je pri moci jedna politická garnitúra, budú ospevovať práve tú vládnucu a dostane sa im odmeny práve v takýchto politických, výborne platených trafikách z daní nás všetkých!!!

Že úplne stačí, ak sa budú vtierať do priazne USA administratíve, terajšiemu vedeniu EK, dnes napr. v otázke konfliktu na Ukrajine a ich „odbornosť“ bude postačujúca na akúkoľvek vysokoodbornú pozíciu!!!

 

S týmto Slováci musíme skoncovať!

Skoncovať tak, že pri nadchádzajúcich mimoriadnych PV a následných prezidentských voľbách a voľbách do EP, sa nebudeme riadiť „hlasom médií“, ale ako hovorí klasik – riadiť sa „vlastnou hlavou“ a to napr. tak, ako píšem vyššie v texte, voliť úplne opačne, ako nám oni skrze „objektívno-demokratické“ média radia resp. koho nám oni nanucujú a nasilu „demokraticky“ pretláčajú!!!

 

Takže áno platí to, čo mám uvedené v nadpise môjho dnešného názorového článku, že – „Odbornosť“ Klusa je odrazom „odbornosti“ Čaputovej a spol.!

 

A dodávam, že aj žiaľ odrazom našej „vysokej odbornosti“, ako voličov, keď pristupujeme k volebným urnám a volíme tak a takých, o čom a o kom, je aj dnešný môj názorový článok…!!!

 

 

 

Peter Pellegrini by mal urobiť to isté, čo Andrej Danko!

18.03.2024

Peter Pellegrini by mal urobiť presne to, čo urobil Andrej Danko a vzdať sa svojej prezidentskej kandidatúry v prospech Štefana Harabina! A teraz podrobnejšie, že prečo. To, že Korčok je absolútne nevoliteľný pre všetkých rozumne zmýšľajúcich Slovákov, je viac ako isté! Totiž Korčok vždy slúžil a počúval, ako sa sám vyjadril, len a výhradne práve [...]

Výstraha – Slováci, tu sú dôsledky dlhoročnej čaputovskej nenávisti!

17.03.2024

Slováci majme sa na pozore a hlavne všetky zložky OČTK by mali mať pohotovosť najvyššieho stupňa! Ja to jednoducho vidím takto: – nikto nezasial do slovenskej spoločnosti toľko semien všakovakej nenávisti, ako práve Čaputová! Zasiala ich ihneď od okamihu, kedy sa prvýkrát pred médiami „vyznala“ k tomu, že prečo sa rozhodla kandidovať na Prezidenta SR v roku [...]

Keby toto povedal Harabin čo Korčok, tak je mediálne ukrižovaný!

16.03.2024

Tento článok nie je primárne o Harabinovi, avšak je potrebné to povedať nahlas! Ak by Harabin povedal o médiach to, čo si dovolil povedať Korčok, tak Hrabin by bol týmito zapredaneckými médiami doslova a do písmena, mediálne „zaživa“ ukrižovaný! A o čo ide, Nuž „LEN“ o takúto maličkosť! Pekne po poriadku! Keď už aj redaktor Denníka N, ktorý robil [...]

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.