Založ si blog

Už sa v tej RTVS konečne spamätajte!

To sa naozaj v RTVS nenájde ani len jeden jediný, ktorý by sa nahlas a otvorene vzoprel tej propagande, ktorú vedenie RTVS pretláča a šíri na obrazovkách média, ktoré patrí nám všetkým?!

RTVS a predovšetkým STV, NIE JE vo vlastníctve súkromnej osoby, súkromnej inštitúcie ba ani nejakého súkromného tretieho sektoru!

RTVS a hlavne STV, NIE JE nejaká občianska nezisková organizácia, oni NIE SÚ akési občianke združenie a pod.!

Už sa tam konečne spamätajte a uvedomte si, že ste štátnou inštitúciou, plne vo vlastníctve štátu a štát to sme MY VŠETCI, KTORÍ SA NA VAŠU EXISTENCIU SKLADÁME Z NAŠICH DANÍ A POVINNÝCH POPLATKOV!!!

K tomuto článku ma RTVS doslova vyprovokovali. A áno priznávam, že opäť vo mne vzkypela žlč!

Dnes, v nedeľu 05.02.2023, v hlavnej politickej relácií STV (RTVS) v O 5 minút 12 sa rozhodli, že budú vo svojej propagande pokračovať obzvlášť závažným spôsobom, absolútne ignorujúc pomery a náladu v našej spoločnosti!

Na Slovensku od 15. decembra 2022 nemáme plnohodnotnú Vládu!!!

Nemáme ju preto lebo parlament jej vyslovil nedôveru!

U občanov-voličov SR ju mali vyslovenú už dávno pred tým!!!

V normálnej parlamentnej demokracií by minimálne do týždňa, po vyslovení nedôvere Vláde v národnom parlamente, bol známy termín predčasných parlamentných volieb!!!

U nás NIE!

U nás na Slovensku, sa niečo také pri dnešných mocných udiať nesmie!

Prečo sa to nesmie!

Kto ma záujem na tom, aby sa tomu tak nestalo?!

Každý, kto podrobne sleduje našu politickú scénu, si vie veľmi ľahko odpovedať, ale toto tu teraz riešiť nebudem…

Ale čo riešiť budem, je tá nekonečná propagandisticko-arogantná politika, ktorú razí terajšie vedenie RTVS, na čele s akýmsi Machajom!

V dnešnej hlavnej politickej, vraj diskusnej relácií nám bude RTVS propagandisticky vymývať mozgy, tým, že si do redakcie pozvali dvoch poslancov parlamentu, z niekdajšej, ale aj dnešnej „vládnej“ koalície!

Konkrétne akéhosi Michala Šípoša (MŠ), z akéhosi OĽANO a akéhosi Branislava Gröhlinga, z akejsi SaS!

A o čom bude s nimi „diskutovať“ akýsi Marek Makara, absolútne politicky „nezávislý“ a politicky diskusne „vyvážený“ redaktor/moderátor „demokratickej“ RTVS?!

Nuž predovšetkým o tomto – „- dohoda na termíne predčasných volieb v NR SR, – riadenie štátu do volieb, kampaň a stratégia strán do volieb“

Je toto normálne?!

Dokedy Slováci budeme tolerovať takúto politickú svojvôľu terajšieho vedenia RTVS?!

Ako je možné, že RTVS takýmto podlým spôsobom manipuluje verejnú mienku?!

Kto sú tí dvaja, ktorých si RVS pozvala „diskutovať“ o daných témach?!

Kde je parlamentná opozícia?!

Mám na mysli jednoznačne tú parlamentnú opozíciu, ktorá sa do parlamentu dostala na základe Parlamentných volieb zo dňa 29.2.2020?!

Prečo tam nemôže resp. nesmie(?) byť prítomní aj zástupca SMER-SSD a zástupca K-ĽSNS???

Oni k týmto témam nemajú čo povedať?!

Ich voliči sú čo, oproti voličom OĽANO a SaS???

Oni neplatia koncesionárske poplatky pre „apolitickú“ RTVS???

Občania SR resp. všetci obyvatelia SR, ale aj tí dnes v zahraničí žijúci…, ktorí volili a pravdepodobne aj budú voliť v najbližších PV, SMER-SSD a K-ĽSNS, si názory svojich volených zástupcov do národného parlamentu SR, nemôžu resp. nesmú vypočuť na obrazovkách RTVS???

To čo je za politické triedenie, zo strany vedenia RTVS?

To kto vám na toto dal mandát?

To Machaj bol zvolený v priamej voľbe, napriamo len občanmi-voličmi SR zastupujúcich dnešnú „demokratickú“ „vládnu“ koalíciu?

RTVS je súkromná inštitúcia výhradne platená z príspevkov politických subjektov, týchto dnešných „vládno-koaličných“ strán a hnutí???

A čo je to za politická nekorektnosť, že v hlavnej politickej „diskusnej“ relácií RTVS, budú o „kampani a stratégii strán do volieb“, „diskutovať“ výhradne zástupcovia dnešnej „vládnej“ koalície…???

Nie je toto náhodou zo strany RTVS jasná predvolebná kampaň jednoznačne na prospech OĽANO a SaS?

Vie vedenie RTVS, že napr. taký MŠ v ostatných komunálnych voľbách vo svojej politicky rodnej Starej Ľubovni prepadol na plnej čiare? Že už ho nechcú ani jeho rodní! Že ho volilo len 543 Staro Ľubovniancov?

Tak potom, kto ho chce inde na Slovensku?

 

Na dnes k politicky „nezávislej“ RTVS, „len“ toľko…

 

Záver:

 

Slováci, ak sa nemienia prebudiť/prebrať v RTVS, tak kedy sa prebudíte VY?

VY, čo platíte zo svojich ťažko a poctivo zarobených peňazí, aj tých tam hore v RTVS?!

VY, čo ste nevolili v dnešnom svojvoľnom prípade RTVS, OĽANO ani SaS?!

Vám to neprekáža, takáto politická svojvôľa vedenia RTVS?

A že, čo s tým už My tu dole narobíme?

Nuž veľa!

Ak už nie je terajšia „vládna“ garnitúra na čele s Čaputovou, odvolateľná na základe Ústavy SR, tak je už len jeden jediný spôsob, ako ukončiť ich „vládnutie“ oveľa skôr, ako 30.9.2023 a tým je demokratické si uplatnenie Čl. 32, Ústavy SR, ktorého znenie opäť pripomínam – „Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.“

 

 

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.