Založ si blog

Čaputová sa nechutne hodila k nohám Petra Pavla!

Takto sa má správať hlava štátu suverénnej, samostatnej a zvrchovanej republiky?

Podľa našich „nezávislých“ a hlavne „objektívnych“ médií sa stalo toto – „Do volebného štábu generála Pavla nečakane prišla slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, aby mu zablahoželala k víťazstvu“

Nuž tomuto nezmyslu, pre mňa osobne dezinformácií, hoaxu, že vraj NEČAKANE…neverím ani len za mačný mak!

Ja chápem Čaputovej nadšenie, Čaputovej výbuch radosti lebo USA dosiahli svoje, aj na pozícií „prezidenta“ Českej republiky!

A Čaputová sa bude mať o koho oprieť pri presadzovaní USA geopolitických záujmov v Európe a hlavne bude mať silného spojenca v tom, že sa na Ukrajinu bude posielať čím ďalej tým viac zbraní USA a NATO, aby sa v Európe „zabezpečil mier“, čím jednoznačne platí ostatný výrok nemeckej ministerky obrany Annaleny Baerbockovej, keď konečne na plné ústa jasne prehlásila, že – „…bojujeme vo vojne proti Rusku a nie medzi nami“!!!

Nuž tak nech si bojujú, ale nie na Východnom krídle NATO, kam spadáme aj My Slováci a naša milovaná Vlasť SR, ale nech si s Ruskom a proti Rusku, bojujú na Západnom krídle NATO a najlepšie by bolo na jeho najzápadnejšom krídle, čo pre mňa osobne predstavuje samotné územie USA!!!

USA, ich domorodí obyvatelia, nezažili napriamo hrôzy ani I. sv. vojny, ba ani tej, doteraz najkrutejšej – II. sv. vojny…, ktorú mimochodom rozpútali práve dnes proti Rusku bojujúci Nemci a ich nemecky nacizmus, s jasnými prvkami „talianskeho“ fašizmu!

Benito Mussolini bol veľkým vzorom Adolfa Hitlera, žiaľ tu jednoznačne platilo, že žiak niekoľkonásobne prekonal svojho učiteľa!!!

 

Pod poznámka – Sovietsky zväz mal v II. sv. vojne celkom 23 200 000 obetí, spolu aj s civilným obyvateľstvom – 12 500 000!!!

Spojené štáty Americké mali v II. sv. vojne celkom – 418 500 obetí a pýtam sa, koľkí z týchto USA obetí padlo v II. sv. vojne priamo na území USA?! Podľa môjho presvedčenia ani len jeden a pýtam sa koľko civilných obetí mali USA v II. sv. vojne? Podľa Wikipedie ich malo byť 11 500, ale tie určite napadli na území USA, ktorých by im priamo na ich pôde pozabíjali nemeckí nacisti/fašisti lebo inak by si z nacistického Nemecka ihneď po kapitulácií Nemecka, aby nevpadli do rúk ZSSR, ktorí by im iste nekompromisne vymerali trest smrti, nevzali k sebe priamo domov nacistických zabijakov, ako napríklad  Wernher von Braun…viď TU – https://brainee.hnonline.sk/notsorry/news/spolocnost/slovensko/12878448-paperclip-operation

 

Ale späť k sestrám a bratom Čechom a „ich“ ostatnej prezidentskej voľbe…

To, že som slovíčko „ich“ dal do úvodzoviek, bude zrejme, z ďalšieho obsahu môjho dnešného rýdzo názorového článku…

 

Hlavne našej mládeži, dávam na úvod do pozornosti tento nevyvrátiteľný historický fakt.

Je neodškriepiteľné, že národ český (neviem či aj Moravsko-Sliezsky) mal/má historicky veľmi blízko ku Komunistickej strane Československa.

Naša mládež, v školách vás od útleho veku učia k odporu, k tomu čo sme tu mali pred rokom 1990.

„Učia“ vás, že socializmus bol zlý, že sme tu trpeli, že sme tu žili ako v dobe ľadovej, že sme boli dennodenne komunistami ubíjaní a čo ja viem aké ešte nehorázne, nebotyčné bludy!

Nuž vedzte, že tomu všetkému predchádzalo toto.

  1. mája 1946 sa konali na území Československa prvé povojnové voľby, po znovu zjednotení Čiech, Moravy, Sliezska a Slovenska.

V Čechách jednoznačne víťazila KSČ so ziskom 43,26 %(!), zatiaľ čo na Slovensku KSS získala len 30,37% pred prvou Demokratickou stranou, ktorá jednoznačne zvíťazila, so ziskom 62,00%(!)…

Takže to, že sme tu v nasledujúcich rokoch až do 1990 mali vládu jednej strany KSČ/KSS je potrebné z vašej strany poďakovať hlavne sestrám a bratom za riekou Moravou na západ od nás!!!

 

No a toto sa prejavilo aj v posledných českých prezidentských voľbách, keď do druhého kola postúpili dvaja kandidáti, bývali nadšenci KSČ a ktovie kde by dnes pôsobili, ak by sa východný blok pod vedením ZSSR nebol dobrovoľne rozpadol…?

Predpokladám, že Peter Pavel by bol veľmi vplyvným generálom na generálnom štábe Varšavskej zmluvy…a bojoval by proti zlému USA/NATO imperializmu!!!

 

Česi si podľa mňa namiesto „respirátorov a covid vakcín“ zvolili „vojenské prilby“, čo je žiaľ na škodu aj nás Slovákov!

Áno, Babiš sklamal, sklamal v dobe „covid pandémie“, že aj on bezdôvodne gniavil národ Český, Moravsko-Sliezsky – povinným nosením respirátorov, zatváraním ekonomiky, následne násilným pretláčaním Covid vakcinácie…, …ale stále to bol Mier!

 

No a Peter Pavel s najväčšou pravdepodobnosťou, ako bývalý celoživotný vojak, najskôr v službách ZSSR/Varšavskej zmluvy a neskôr ako oddaný armádnik USA/NATO, bude rozhodovať na povel, na rozkaz, ktorý príde z Washingtonu, Bruselu alebo z centrály NATO…(?!)

A tomuto sa Čaputová veľmi teší lebo už nebude v strednej Európe taká osamotená, ako doteraz!

Jasne to pomenovala vo svojom osobnom príhovore, keď „nečakane“ bola navštíviť tesne po zverejnení výsledkov prezidentských volieb v ČR, keď s radosťou na perách, na/v duši, po celom tele a následne aj na svojom FB profile, prehlásila toto – „…mám úprimnú radosť z toho, že v našom regióne a v Európe bude ďalší prezident, ktorý si ctí demokratické hodnoty…“

Uf, ak má Čaputová na mysli tie „demokratické hodnoty“, ktoré aj ona dnes a denne pretláča na našej politickej scéne, tak potom sestry a bratia Česi, Moravania, Slezania – úprimnú politicko-občiansko-spoločenskú sústrasť!

Lebo Čaputová tu na Slovensku sa chová takto „demokraticky hodnotovo“, keď nedávno pre denník Sme uviedla resp. povedala aj toto – „Môj život je mnohorozmerný, čas príliš vzácny a ja nebudem míňať energiu na vyvracanie absurdných lží a bludov…“

Pričom zabudla definovať tie lži a bludy resp. neuviedla ani jeden, tak aby to absolútne nejakými faktami podoprela…

Čaputová inými slovami povedala, že nepripúšťa diskusiu s názorovými oponentami!

A to ešte 17. januára 2021 tvrdila toto – „Kto má len náznak iného názoru, je sabotér a odporca vlády. Ak tu nebude priestor na slobodnú debatu, tak bude zle

Pýtam sa Čaputovej, dnes toto jej niekdajšie vyjadrenie o slobodnej debate, už neplatí?! Nemôžeme slobodne debatovať o príčinách, vzniku a hlavne o priebehu vojenského konfliktu na východ od nás?!

Nemôžeme slobodne debatovať o tom, že mier v Európe nezabezpečí bezhlavé vyzbrojovanie Zelenského, ale len a výhradne mierové, diplomatické vyjednávanie?!

Nuž asi nie lebo Čaputová je unesená, že v ČR zvíťazil kandidát , ktorý je jednoznačne na strane vojnovo-štvavej politiky USA/Bruselu a NATO!!!

A sestry, bratia Česi, vy ste už zabudli na slávny výrok vášho tatíčka Vlasti T.G. Masaryka, že „Demokracie, toť diskuse“???

 

Ešte môj „malý“ postreh zo včerajšieho českého prezidentsko-volebného dňa.

Prvé výsledky týchto volieb som sledoval na CNN Prima News – v relácií pod názvom – „Volební speciál Hledá se prezident: Výsledky, analýzy i komentáře hostů“.

Samozrejme, že nič výnimočné, až na jednu vec.

V čase kedy na obrazovkách CNN PN mali údaj, že je spočítaných 29,90%, prišiel do štúdia akýsi  Martin Buchtík, zástupca STEM.cz, českej neziskovej organizácie, rozumej tretí sektor – Ústav empirických výzkumů a sdělil ľudu historických zemí Českých, takúto Nostradamovsku predikciu konečných výsledkov druhého kola prezidentských volieb – Petr Pavel  58,18% a Andrej Babiš 41,82% (!!!) viď TU, približne 2:15:53 – https://www.youtube.com/watch?v=rnvDwsGM6M0&ab_channel=CNNPrimaNEWS

A aké sú konečné oficiálne výsledky českých prezidentských volieb?

(v zátvorke predikcia STEM.cz)

Nuž takéto – Petr Pavel 58,32% (58,18) a Andrej Babiš 41,67% (41,82)!!!

Rozdiel takmer NULOVÝ!!!

Keď sa niekto pýta, čo tým naznačujem, tak vôbec „NIČ“!!!

Začína to byť nie len na Slovensku, v Čechách, ale v každej EÚ „demokracií“, také nejaké USA volebné, kde sa „nijako“ výsledkami „nemanipuluje“… Viď ostatné USA prezidentské voľby, kde Biden „demokraticky“ porazil Trumpa… a svet začal trpieť, hlavne EÚ/Ukrajina…

Na záver ešte jedna podobnosť Čaputovej s Petrom Pavlom – Petr Pavel následne po tom, keď výsledky už boli známe, ako nový „prezident“ ČR, v rozhovore pre CNN Prima News povedal toto – „Na prvom mieste asi najkrásnejšie bola priama gratulácia od prezidentky SR Zuzany Čaputovej, pretože jej prítomnosť vo volebnom štábe bola takým krásnym momentom, ktorý si budem pamätať dlho…“

Hneď na v úvode – https://www.youtube.com/watch?v=DUzOuKNzM4Q&ab_channel=CNNPrimaNEWS

 

Uf, tak tak to je!

Čaputova neprišla len tak na skok, ale ona bola vo volebnom štábe Petra Pavla prítomná nejakú tu dobu!

A odkedy že?!

Od chvíle, keď STEM.cz pustil do sveta svoju(?) „predikciu“, keď bolo spočítaných ani nie 30% odovzdaných hlasov a táto „predikcia“ im vyšla na 100%?!

A kde pobývala Čaputova dovtedy?!

Mala aj ona už nejaké tie „predikcie“, ako dopadnú resp. ako musia dopadnúť  české prezidentské voľby?!

No a čo má Petr Pavel spoločné s Čaputovou, okrem toho, že obidvaja sú „prezidentmi“ svojich republík?

Nuž určite to, že obaja hovoria „pravdu“ a nič iné len „pravdu“ lebo Petr Pavel o Čaputovej prítomnosti v deň konania II. kola českých prezidentských volieb v Prahe a následne v jeho volebnom štábe povedal toto – „Prišla len kvôli tomu s tým, že počítala s variantou, že to dopadnúť nemusí a v tom prípade by z toho mala krátky inkognito výlet do Prahy…“

Tu Petrovi Pavlovi verím len jedno a to to, že Čaputová tam išla inkognito, a hlavne, čo sa týka vo vzťahu k nám Slovákom lebo ona tých inkognito zahraničných a „zahraničných“ ciest v rámci Slovenska, v rámci rôznych ambasád v Bratislave, má oveľa, oveľa viac…a My sa o nich raz určite dozvieme…!!!

No a na záver dôkaz, ako sa Čaputová, podľa môjho hlbokého presvedčenia totálne znemožnila a nechutne sa hodila k nohám Petra Pavla – https://www.youtube.com/watch?v=G2vwwGPh8I8&ab_channel=CNNPrimaNEWS

 

Pevne verím, že Slováci sa nenechajú takto zmanipulovať druhý krát a nedajú Peru Pavlovi šancu, aby to Čaputovej vrátil!!!

Pre  mňa osobne absolútne nechutné!

Bývalo zvykom, že aj český prezident sa na prvú zahraničnú cestu po svojom zvolení vybral na Slovensko. Teraz už nemusí: Slovenská „hora“ prišla za ním…!!!

 

PS I:

Zaujímavé, že Čaputová sa rovnako nezachovala aj v inom prípade. V prípade, keď u našich susedov bola za prezidentku zvolená žena, tiež prvý krát v dejinách daného štátu.

Áno, hovorím o Maďarsku a o ich prezidentke Katalin Novákovej…

A ako dlho trvalo, kým sa Čaputová prvý krát stretla s maďarskou prezidentkou?

Nuž „len“ slabých 6 mesiacov!!!

Porovnajme – z Bratislavy do Budapešti je to po ceste 200 km. Čaputovej to trvalo 6 mesiacov!

Z Bratislavy do Prahy – je to po ceste 337 km a Čaputovej to trvalo NIČ, prišla tam skôr, ako bol Petr Pavel oficiálne inaugurovaný za prezidenta ČR!!!

Nuž ale dôvod je jasný – Čaputovej doba, kedy sa stretne s akýmkoľvek jej náprotivkom trvá podľa toho, aké uznáva „hodnoty“!

A podľa Čaputovej Katalin Nováková je na míle vzdialená od tých „správnych“ hodnôt, rozumej od hodnôt USA/Bruselu/NATO – vojensko-štvavých, hlavne vo vzťahu k Ruskej federácií!!!

 

PS II.

Na záver ešte jedna moja poznámka vo vzťahu k českým občanom, máte čo ste si vybrali a teda majte na pamäti, že od chvíle, kedy u vás oficiálne zasadne na stolec Prezidenta vašej milovanej ČR Petr Pavel, bude u vás platiť viac, ako kedy predtým, to vaše staré známe – „Dámy a pánové, život, to hold není peříčko“!!!

 

Voliči I. Korčoka, dožadujte sa ho, aby Vám jasne a bez okolkov vysvetlil toto!

27.03.2024

Úspešný kandidát na prezidenta v I. kole prezidentských volieb, kade chodí, všade tvrdí, že zapojenie sa NATO do vojny na Ukrajine, na východe Ukrajiny, fyzicky aj vlastnými vojenskými ľudskými zdrojmi je mýtus a že je to iba strašenie Slovákov Ficom a dnešnou vládnou koalíciou! Všade kade chodí manipuluje svojich, zväčša mladých (v tejto oblasti absolútne [...]

Slováci, tu je dôkaz, že v spravodajstve RTVS vládne tvrdá cenzúra! Zmeny sú nevyhnutné!

27.03.2024

Ej, ale nám dnešná opozícia, západom platené mimovládky na čele s Čaputovou kvília, že vládna koalícia si chce podmaniť RTVS, že si ju chce tzv. sprivatizovať, že si z nej chce urobiť vládnu „hlasnú“ trúbu a tak podobne! Naozaj? Je to tak? Alebo je to úplne naopak a že zmeny v RTVS a hlavne v spravodajstve, sú nevyhnutné z tohto hlavného dôvodu?! A ten [...]

Slováci všimli ste si? Aké sú po sobote zapredanecké média zahľadené do Štefana Harabina?

26.03.2024

Prečo asi? Lebo sú nebodaj nestranné? Nuž ale pekne po poriadku. Pred sobotnými PrV, zapredanecké média akými sú pre mňa osobne – Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…sa k Štefanovi Harabinovi správali nevyberane mediálne hrubo! Doslova mu mediálne nadávali do ruského dezoláta, pro ruského trolla, že je to najväčšia škodná pre Slovensko…a [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.