Založ si blog

Haló, TV Markíza! Máte Slovákov za hlupákov?

Nie som otrokom žiadnej „slovenskej“ TV, ale čo si na nich predsa len pozriem, tak to je výhradne politická téma.

No a stalo sa mi aj dnes ráno, skoro ráno, niečo po 6. hodine rannej, keď v štúdiu Telerána na „slovenskej“ TV Markíza, preberali „vysokoodborne“ politickú situáciu, aktuálnu politickú situáciu v našom národnom parlamente i začul som tam takúto vetu – „V parlamente sledujeme vysokú školu politiky“ (!!!)

 

Toto je čo za nezmysel?

Toto je čo za blud?

To si v TV Markíza naozaj myslia, že obyvatelia SR sú natoľko hlúpi, že nevedia si vyhodnotiť, čo sa dnes okolo „slovenskej vlády“ a ich poslancov v parlamente deje?

To toto TV Markíza nazýva „vysokou školou“ politiky???

Nuž tak ja im poviem, ako to vnímam ja a spolu s tým aj ich, ako to „vysokoodborne“ zdatných „redaktorov/novinárov“ v oblasti politického diania, nie len u nás na Slovensku, ale aj v zahraničí!

Ja totiž to, čo sa dnes odohráva v parlamente, hlavne na to, čo tam stvárajú tí 77. poslanci, čo zahlasovali za odsun hlasovania o dôvere „vláde“ SR, až na dnes o 17:00 hod., hodnotím, ako vysokú školu politickej, ale aj inej korupcie!

Hodnotím to, ako vysokú školu toho, ako sa je potrebné zubami nechtami držať pri zlatom koryte!

Považujem to, zo strany 77. poslancov a celej „vlády“ SR za vysokú školu pokrytectva, farizejstva, despotizmu! Lebo, ak by takéto niečo vystrájali a držali sa pri zlatom koryte v minulosti Vlády SMERU-SSD a jeho koaličných partnerov, tak sú na Slovensku už nastúpení v pozore všetci vysokí komisári EÚ, možno by prišla aj samotná „nekorumpovateľná“ predsedníčka EK, akási Ursula, „slovenské“ média by doslova politicky šaleli a v uliciach by boli státisíce zmanipulovaných ľudí, ktorých by viedlo akési „Slušné Slovensko“!!!

 

To čo sa dnes deje na našej politickej scéne zo strany „vládnych“, považujem rovnako za vysokú školu, ako poslúchať na slovo, čo si praje západné zahraničie!

Lebo niet lepšej ukážky, ako kľačať na kolenách pred administratívou Washingtonu, pred USA velením NATO a samozrejme pred USA lokajskou byrokraciou v Bruseli.

Áno, toto je ukážka vysokej školy, ako sa takto ponížene správať vo vzťahu k západnému zahraničiu.

Zároveň toto všetko považujem zo strany médií (TV Markíza a spol), aj 77. poslancov „vládnej“ väčšiny, za vysokú školu toho, ako pohŕdať vlastným národom, ako si robiť doslova politickú rohožku s 90% obyvateľov-voličov SR, ktorí majú tohto politického marazmu naozaj už plné zuby…!!!

No a samozrejme, že nemožno obísť Čaputovú, ktorá akosi citlivo nevníma, aké má ústavne povinnosti!

Čaputová ešte aj dnes do aleluja opakuje, že ona vstúpi na scénu, až v „pravý“ čas!

A to je kedy?

Jasné, že nemá kompetenciu len tak odvolať terajšiu „vládu“ SR, ak nebude „obvolaná“ v parlamente resp. ak Heger nepodá demisiu.

To nie.

Ale má iné ústavne právomoci, ako ich dotlačiť ku koncu!

Jej úlohou je dennodenne verejne vystupovať, hlavne v štátnej RTVS a poukazovať na to, že toto je záhuba Slovenska a národa slovenského!

Jej prvoradou úlohou je zabezpečovať riadny chod ústavných orgánov!

Tak nech nám vysvetlí, ako dnes naše ústavne orgány fungujú?!

To sa, podľa nej, v parlamente prijímajú zákony na prospech SR alebo sa už týždne dohadujú kto s kým, kto sa k Matovičovi a spol. pridá alebo nepridá a keď, tak čo si za to vypýta…?

A podľa Čaputovej, funguje aj taký ústavný orgán, akým by Vláda SR mala byť?

To neznamená, že vláda niečo schválila a tým pádom pracuje/funguje, keď to následne neschváli parlament!

A keď to nejakými obchodmi predsa len schváli parlament, akási na rýchlo pozliepaná, totálne politicky/ideovo nesúrodá väčšina, tak to Čaputová odošle na Ústavný súd SR…

 

Nuž na dnes len toľko.

Hlavne som týmto mojim názorovým článkom chcel poukázať na to, ako si „naše“ média myslia, že seno papkáme a že aj im všetko spapkáme, čo nám naservírujú!!!

 

PS:

Naschvál nekomentujem hlbšie dianie v parlamente lebo jasné bude až dnes po 17:00 hod., akúže to hru s nami hrajú a kam nás ako Slovenskú republiku ťahajú…

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.