Založ si blog

Hoaxy a podvody – Polícia SR, si nehodlá všimnúť Michala Havrana ml. ?!

To je neskutočné, čo sa to tu deje!

Čo sa to tu deje dennodenne a Slováci sú v pohode!

FB stránka Hoaxy a podvody SR – Polícia SR, sa dennodenne zaoberá akýmisi hoaxami a podvodmi, ktoré sú hoaxami a podvodmi podľa nich a hlavné hoaxy a podvody im akosi unikajú! – https://www.facebook.com/hoaxPZ/

Apropo, kto je ten, kto na tejto FB stránke Polície SR „vyvracia“ nimi označené informácie vo verejnom priestore za „hoaxy a podvody“?

Áno, ja som pre značnú časť Slovákov anonymný, to áno, ale moja celá identita je v redakcií Pravda.sk plne k dispozícií…

Avšak Polícia SR je štátna inštitúcia a tu žiadna anonymita nie je prípustná!

Prečo pod každým FB statusom na tejto štátnej stránke nie je podpísaný resp. tam nie je uvedené celé meno toho štátneho zamestnanca, ktorý, podľa neho hoax a podvod, vyvrátil resp. „vyvrátil“?!

Kde je zaručené, že ten, čo za štát, za Políciu SR vyvracia hoax a podvod, ho nevyvracia rovnakým hoaxom a podvodom, ale už vlastným, dovoleným?!

Toľko na úvod k Polícií SR a k tejto jej „neoceniteľnej práce“ pre ľud slovenský (a za toto ich kráľovsky platíme z daní nás všetkých! Verím, že po PV nová vládna garnitúra okamžite takúto „aktivitu“ Polície SR zruší!), ako sami píšu na uvedenom FB profile, že – „Našim poslaním je pomáhať a chrániť občanov Slovenskej republiky…, … Špecializovaná oficiálna stránka Policajného zboru Slovenskej republiky na boj proti hoaxom a podvodom v online priestore…“

Ďakujem pekne, toto si od Polície SR neprosím!

A teraz k akémusi Michalovi Havranovi ml. (MHml)

Na Aktuality.sk sa objavil takýto článok, pod takýmto názvom – „Nestál som v Novembri 89 na námestí preto, aby som mal dnes pocit, že žijem na fare, tvrdí Michal Havran (podcast)“ – https://www.aktuality.sk/clanok/zHXAYUu/nestal-som-v-novembri-89-na-namesti-preto-aby-som-mal-dnes-pocit-ze-zijem-na-fare-tvrdi-michal-havran-podcast/ , zo dňa 08.11.2022.

Celý ten rozhovor resp. podcast na Akruality.sk s MHml, sa krúti hlavne o LGTI komunite a teda preto ten názov článku…

 

Niečo neskutočné!

Neskutočné, ako sa dnes neoliberáli snažia prekrúcať dejiny, ako manipulujú generáciou, ktorá si novembrové dni roku 1989 nemôže pamäť a obzvlášť tú generáciu, ktorá sa narodila niekoľko rokov potom!!!

Toto je cielený hoax a cielený podvod!

Pravda, podľa môjho názoru a nižšie v texte ho na faktoch jasne, neodškriepiteľne vyvrátim!

Michal Havran ml (MHml) mal v tom čase 16 rokov. A tvrdí, že stál na námestiach, pravdepodobne v Bratislave, keďže je rodákom z Bratislavy, a štrngal o stošesť kľúčmi.

Dobre, mohlo to tak byť, teda to, že mladý 16 ročný MHml bol účastný na týchto protestoch, zhromaždeniach novembra 1989.

Avšak je pravda aj to, čo dnes tvrdí, že on tam stál, štrngal kľúčmi za to, aby na Slovensku vo vtedajšej ČSSR, sa riešila aj otázka registrovaných partnerstiev osôb rovnakého pohlavia, aby sa riešila otázka sobášov osôb rovnakého pohlavia  a aby sa riešila otázka adopcie detí pre osoby rovnakého pohlavia žijúcich v jednej spoločnej domácnosti…???!!!

Lebo podľa toho, čo povedal pre Aktuality.sk, tak asi áno!

Keď tvrdí, že on v novembri 1989 nestál na chladných novembrových námestiach preto, aby on teraz žil tu na Slovensku,  ako na fare!!!

A toto je hoax, podvod, blud a neviem ako to ešte nazvať, obludného rozmeru!

Tak prečo on, vtedy tak smelý mladík, nešiel na tribúnu a nepotiahol, vtedy pre neho jednoznačne, uja Milana Kňažka (MK) alebo uja Jána Budaja (JB), ktorí určovali, kto a s akým prejavom vystúpi na tribúne a nepoprosil ich resp. ich rázne nepožiadal, že on teda chce tiež niečo povedať?

Mal Milanovi a Jánovi povedať, že on chce z tribúny všetkým tým desiatkam tisíc ľudí pod ňou povedať, zakričať, že je potrebné, aby nastala zmena aj v tom, aby vtedajšia, stále ešte socialistická spoločnosť, spolu s inými zmenami, prijala hlavne tú, že je potrebné dať osobám sexuálne naklonených k rovnakému pohlaviu tie práva, o ktorých píšem vyššie!

Nuž a potom by sa mu z pod tribúny ozvalo to vtedajšie povestné – „TO JE ONO, TO JE ONO“???

Tvrdím, že nie, ba naopak. Vtedy by ho Milan a Ján, ani len nepustili k mikrofónu a nie to, aby ešte niečo v tomto zmysle tam rozprával!

A teraz jemu (MHml) a hlavne Hoaxy a podvody Polícií SR, dám do povedomia toto.

Na tribúnach novembra 1989 išlo hlavne o toto – https://www.17november1989.sk/sk/stanoviska-studentov-november-1989/

 

Tu čerpám zo stránok Úradu pamäti národa slovenského.

A teda ma nikto nemôže podozrievať, že šírim hoaxy nebodaj, pácham nejaký podvod. Však, hoaxy a podvody Polícia SR?

No a tu sa dozvieme o čo vtedy išlo.

Vtedy išlo študentom a neskôr aj robotníkom, pracujúcim, pracujúcej inteligencii o toto :

  • Odstúpenie tých politických a vládnych predstaviteľov, ktorí sú zodpovední za terajší stav spoločnosti, ich zotrvanie vo funkciách vyhrocuje terajšiu vypätú situáciu
  • Sprístupnenie masovo-komunikačných prostriedkov všetkým politickým a spoločenským hnutiam.
  • Pluralizácia politického života v Československu, slobodné voľby, v ktorých si vedúca sila musí dôveru ľudí vybojovať a nie ju mať ústavne zakotvenú.
  • Otvorenie seriózneho spoločenského dialógu, ktorý musí byť prístupný každému, s výnimkou tých, ktorí by do neho chceli vnášať násilie.
  • Sprístupnenie masovo-komunikačných prostriedkov všetkým politickým a spoločenským hnutiam, ktoré sa zúčastňujú politického diania

Áno, toto boli prvotné požiadavky študentov spísané dňa 21.11.1989, koordinačným výborom vysokých škôl a s týmto sa vtedy (hlavne) operovalo na námestiach slovenských, ktoré viedli, usmerňovali MK a JB.

Kde pod tribúnami mal niekde v tom dave, štrngať kľúčmi aj MHml!!!

Teda nikde ani len zmienka o tom, o čom dnes hovorí MHml a tvrdí, že on dnes žije na Slovensku ako na fare!!!

Na toto by si mal portál „Hoaxy a podvody Polície SR“ tiež posvietiť a označiť to za absolútny hoax a podvod, čo tvrdí MHml, že v novembri 1989 a neskôr, sa aj na slovenských námestiach štrngalo kľúčmi za to, čo on dnes tvrdí, že sa štrngalo, teda za práva LGBTI, aby on dnes po vyše 30 rokoch, tu na slovensku nežil, ako na fare!

 

Apropo, zo životopisu MHml vyplýva, že po „nežnej“ opustil Slovensko na dlhých 11 rokov a odišiel do Francúzska!

Ako to, že do Francúzska odišiel ihneď po tom, čo si aj on na námestiach vyštrngal podmienky na život tu na Slovensku, ktoré mali byť ďaleko od tých, aké panujú na fare?!

Viď TU – https://sk.wikipedia.org/wiki/Michal_Havran_ml.

 

Z jeho životopisu, ktorý je uvedený v linku vyššie, sa napríklad dozvedáme o ňom aj toto – „V roku 2011, v čase keď písal pre web Jetotak.sk obhajoval komunizmus v kontexte kritiky Petra Kalmusa…“

O MHml sa môžeme dozvedieť napr. aj toto, keď pobýval a „študoval“ vo Francúzsku, priamo z jeho Editoriále z 3. 2. 2015 – „Ako som sa nestal homosexuálom“ (http://www.jetotak.sk/editorial/ako-som-sa-nestal-homosexualom ), kde opisuje príbeh  svojho spolužiaka homosexuála zo štúdií vo Francúzsku, ktorý sa do neho zamiloval, ale on mu hrdinský odolal lebo ako sám o sebe tvrdí, on predsa nie je homosexuál…

V tomto svojom „veľdiele“ používa MHml veľmi vulgárny slovník, keď píše toto – „Večer sme išli jeho coming out osláviť do Sous-sol, Kirsty sa naje…la nemala už prachy, z baru zobrala slamky, pospájala ich do polmetrovej megaslamky a vypila na diaľku niekoľko drinkov z okolitých stolov.“

No a študijne časy vo Francúzsku opisoval napr. aj takto – „Chodievali sme do gay klubu Sous-sol. Bol to najlepší nočný podnik v meste – go-go tanečníci, nafetovaní dídžeji, otvorený do šiestej ráno. V pondelok ráno sme išli z klubu na raňajky a z café na prednášky.“

 

Takže takto si MHml predstavuje, aby sa dnes žilo na Slovensku?

Aby si takto užívali svoje „štúdium“, tu na Slovensku študujúca slovenská mládež?

Lebo za toto, „milý MHml“, sa na námestiach slovenských, na sklonku roku 1989, ani náhodou neštrngalo!!!

 

Záver:

Je nepredstaviteľné, aby takýto a jemu podobní dostávali vôbec priestor v štátnej RTVS, aby sme ich platili všetci z našich daní!

Nch sa páči, keď si niektoré súkromné médium takéhoto človeka zaplatí a bude mu to na základe sledovanosti prinášať zisk a nie stratu, tak potom áno, nech sa páči.

Ale v štátnej mediálnej inštitúcií naozaj nemá čo hľadať!!!

 

 

 

 

 

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.