Založ si blog

Čaputová vykoná pre Ukrajincov maximum, aj nemožné a pre Slovákov ani len to minimálne minimum!

Včera (04.10.2022) len 45 poslancov našej Slovenskej národnej rady rozhodlo o tom, že 90% občanov SR, ktorí sú za to, aby Matovič skončil na pozícií „ministra“ financií SR, sa má im prispôsobiť/poddať a vyše 2/3 občanov-voličov SR, tých ktorí sú za predčasné PV, sa ma taktiež ukľudniť lebo ich bude vôľa a nie vôľa ľudu, ktorí ich tam zvolili!!!

https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=schodze/hlasovanie/hlasovanie&ID=48513

A teda aj po včerajšku, si bude Matovič naďalej hovieť vo svojom „ministerskom“ kresle a Slovensko/Slováci budú naďalej padať hlbšie a hlbšie do beznádeje a všeobecného úpadku!

A na toto všetko sa Čaputová pozerá s „nadhľadom“, ako by sa ani nechumelilo!

Ona sa absolútne bezstarostne vyberie do Petržalky za seniormi…

V republike je kríza všetkého druhu a ona s úsmevom na tvári, bez štipky zodpovednosti za terajší stav nášho štátu a celej spoločnosti, bez štipky politickej hanby, si robí PR akcie!!!

Niečo neskutočné!

A teraz k jej vzťahu k Ukrajine/Ukrajincom v porovnaní s jej vzťahom k Slovensku/Slovákom.

Čaputová do aleluja neustále opakuje, že ona vykoná všetko čo bude v jej silách, aby sa Ukrajine/Ukrajincom dostalo všetkého načo majú právo/nárok.

Tak napríklad vo svojom prejave k ukrajinskému parlamentu, k ukrajinskému ľudu jej srdcu najbližšiemu, dňa 31.5.2022 ich aj takto povzbudzuje – „…Hovorím k veľkému národu veľkej krajiny…, …máte právo samostatne rozhodovať o svojej budúcnosti…“

Naozaj, Čaputová?

A Slovenský národ je pre vás akým národom? Nie rovnako veľkým, minimálne svojim významom, ako ste to povedali o ukrajinskom národe?

A majú aj Slováci právo samostatne rozhodovať o svojej budúcnosti?

Ale idem ďalej.

Čaputová v príhovore k Ukrajincom povedala aj toto – „…postaráme sa…, …o vaše ženy a deti. Tak dlho ako to budú potrebovať…“

A slovenské ženy a deti si nezaslúžia, aby v dnešnej neľahkej dobe bolo najskôr postarané o ne?

Čaputová zároveň ukrajinskému ľudu prízvukuje, že Putin fantazíruje a je ten resp. Rusi sú tí, ktorí – „Fantazírujú o svete, ktorý existuje iba v hlavách tých, ktorí neveria v

slobodu jednotlivca. Tých, ktorí neveria v právo národov a krajín vybrať si vlastné

smerovanie a vlastný osud.“

 

Niečo „úžasné“ s akou vervou sa vie Čaputová prihovárať cudziemu národu, ako presne vie načo Ukrajinci majú právo a ako sa ho majú vehementne domáhať, pričom ona im bude do roztrhania tela pomáhať (bez nášho súhlasu a za naše peniaze!), ale nič podobné nevypustí z úst smerom k národu slovenskému!!!

Už dvakrát mala možnosť dať Slovákom možnosť, aby si sami slobodne a demokraticky vybrali v predčasných parlamentných voľbách cestu, akou chcú ísť ďalej, ale ona to nevykonala!

Ona sa k tomu postavila alibisticky a poslala to na Ústavný súd SR!!!

Tak sa jej pýtam, jej vlastnými sovami, ktoré adresovala ukrajinskému ľudu – ona tiež patrí medzi tých fantazírujúcich, čo neveria v právo národa slovenského vybrať si vlastné smerovanie a vlastný osud???

To ona a pár jednotlivcov vo „vláde“ SR a v národnom parlamente SR, sú tí, čo budú určovať zvyšným 5. miliónom Slovákom akým majú ísť smerom a aký majú mať osud???

NIE a ešte raz NIE!

Stačilo!

Dosť bolo!

Slováci majú rovnaké právo ako Ukrajinci a ako ktorýkoľvek iný slobodný, zvrchovaný národ sveta, si zvoliť vlastné smerovanie a vlastný osud!

Slováci majú jednoznačné právo na predčasné parlamentné voľby a to ihneď pretože už nechcú mať vo „vláde“ čo tam je a rovnako nechcú mať v prezidentskom paláci to, čo tam dnes je!!!

Slováci nie sú o nič menej ako Ukrajinci a Čaputová, keď to nechce pochopiť a vziať to na vedomie, tak nech ona a jej podobní veria v to, že Slováci si to právo vydobyjú všetkými zákonnými a ústavnými prostriedkami, či sa to jej/im, páči alebo nie!!!

 

 

 

 

 

Dnešné vedenie RTVS, na takúto pluralitu si trúfnete?

25.04.2024

Ak nie, tak na pozíciách, na ktorých momentálne ste, nemôžete, ba ani nesmiete ostať! Vláda SR pod vedením Fica, odsúhlasila nový Zákon o slovenskej televízii a slovenskom rozhlase. Je najvyšší čas ho v Parlamente SR prijať, nie na to, ako to hovorí dnešná opozícia a im vždy naklonené média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ako aj všetky „apolitické“ [...]

Vláda sa zmenila, Prezident sa onedlho zmení, ale to je tak asi všetko!

25.04.2024

Som neskutočne rozhorčený! Áno a úplne právom! Iste, nie som sám, ale ja to v sebe držať nebudem! A o čo ide? Nuž „len“ o toto. Dnes ráno o :28 uverejnil svoj názor na „demokratické“ maniere Aktuality.sk, ktoré mi pripomínajú snahu o diktatúru. Nenapísal by som nič také, čoby bolo protištátne, nezákonné, protiústavné…jednoducho nič mimoriadne ani [...]

Aktuality. sk a ich diktátorské chúťky? !

25.04.2024

O Aktualitách.sk nemám ilúziu, žeby mali s demokraciou, čo i len trochu spoločné! Pre mňa osobne je to rýdzo propagandistické, dezinformačné, vysoko manipulatívne …médium. A absolútne politicky jednostranne orientované, pravda podľa nich, na tú jedinú „správnu“ stranu dejín. Avšak oni už nie sú len propagandistické, ale už začínajú vystrkovať svoje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.