Založ si blog

Predčasné parlamentné voľby budú! Juraj Šeliga odíde z koalície!

Nech mi je na úvod dovolené napísať tento môj názor – Šeliga je jeden z ďalších, jeden z najväčších politických idiotov, ktorých táto „vládna“ koalícia má vo svojich radoch!

To mu nestačilo, aby sa politicky spamätal, keď ho počas najväčšieho Covid Lockdawnu pristihli v krčme akéhosi „naj“ novinára Štefana Hríba (toho akosi covid úrady nepoťahovali po súdoch, ako istého, v tomto biznise podnikajúceho pána z východu republiky!), ako tam s istou poslankyňou SNR (už nebudem NR SR označovať inak ako len takto! Z úcty k štúrovcom…, kto nevie o čom je reč, tak nech si to naštuduje napr. TU – https://sk.wikipedia.org/wiki/Slovensk%C3%A1_n%C3%A1rodn%C3%A1_rada_(1848_%E2%80%93_1849) ) „dolaďovali“ pri vínku nové programové vyhlásenie budúcej II. Matovičovej vlády…? – https://www.cas.sk/clanok/2526843/seliga-zitnanska-a-droba-porusili-zakaz-vychadzania-o-skandale-prehovoril-stefan-hrib-necakane-priznanie/

 

To mu nestačilo, keď mu jeho koaličný partner – Boris Kollár pred celým plénom SNR a tým pádom aj pred celým národom adresoval tieto slová – „Niečo až tak odporne farizejské ako je pán podpredseda Šeliga som ešte v politike nestretol,“ – https://hnonline.sk/slovensko/2176085-velka-koalicna-roztrzka-nieco-tak-odporne-farizejske-ako-je-seliga-som-este-nestretol-vyhlasil-kollar ?

 

Podľa všetkého to tomuto „najslušnejšiemu“ Slovákovi zo Za slušné Slovensko, akosi nestačí!

Tento podľa môjho názoru totálne „politický“ úbožiak, ktorý pre politickú kariéru zanechal Ulicu, kde sa mu nechcelo donekonečna bojovať len a výhradne Za slušné Slovensko, len a výhradne ako nezávislý občiansky aktivista, sa farizejsky voči Ulici, zapredal sa Kiskovi resp. sa mu votrel do priazne a to len preto lebo po boku Kisku sa videl možno aj v ministerskom kresle alebo v kresle predsedu SNR!!!

Tak tento politický farizej z „obrovskej“ strany Za ľudí, sa ide prostredníctvom Denníka N (https://www.youtube.com/watch?v=VETDoI1ydOI&t=6s&ab_channel=Denn%C3%ADkN ) vyhrážať, že ak SNR si slobodne zvolí za nového podpredsedu SNR jedného z nich, tak on odchádza z koalície!

A ja sa Šeligu pýtam, prečo len z koalície?

Prečo nie hneď aj z parlamentu?!

To je čo za politický „pád“ – najskôr z podpredsedu SNR na radového „koaličného“ poslanca a nakoniec z radového „koaličného“ poslanca, na ešte rádovejšieho mimo „koaličného“ poslanca…?!

Pýtam sa Šeligu, kde v Ústave SR je napísané, že občania SR, ktorí mali právo byť volení a boli zvolení za poslancov SNR sú si nie rovní?

Kde to má napísané?

Však je „veľký“ právnik, tak by nemal mať problém to tam nájsť!

Ale veruže to tam nenájde!

Tak prečo by sa hocikto z riadne zvolených poslancov našej Slovenskej národnej rady, nemohol na základe demokratického hlasovania svojich kolegov, stať podpredsedom SNR, bez toho, žeby sa potom niekto mal takto politicko-farizejsky“ vyhrážať?!

Mne osobne by to prišlo celkom vhod lebo týmto by bola terajšia „vládna“ trojka opäť o niečo bližšie k rozpadu a PV by boli už naozaj nevyhnutnosťou resp. skutočnosťou…

Ale takéto „demokratické“ správanie sa, takéto „demokratické“ blúdenie, aké predvádza „Za slušné Slovensko“ alias Za ľudí – Juraj Šeliga, by sa už nikdy nemalo dostať do nášho najvyššieho ústavodarného orgánu!!!

Juraj Šeliga povedal toto – „Ak zvolia Tarabu za podpredsedu parlamentu, odchádzam z koalície“

 

Veľmi „odvážne“ slová hodné „najslušnejšieho Slováka, ktorý tak „vehementne bojoval“ na uliciach v roku 2018 v našich uliciach, ktohovie s akým krytím za svojim chrbtom…!

Prečo Juraj nejde vo svojej politickej smelosti ešte ďalej a rovno nepoloží mandát poslanca a neodíde mimo parlament?!

Veď to by sa nemusel dennodenne pozerať z radových poslaneckých lavíc pred seba, tam o trochu vyššie, kde kedysi aj on sedával, na možno budúceho podpredsedu SNR – Tomáša Tarabu…

 

Hlavne, ak mu jeho „koaličný“ poslanec za Sme rodina Martin Borguľa, odkáže toto – „Ani ja sa veru v tejto koalícii necítim dobre. Horšiu vládu táto krajina nikdy nemala. Amatéri, neschopáci, blázni… a to si veľmi hryziem do jazyka“.

 

Ja viem, že venovať sa tak nepodstatnému „politikovi“ akým Juraj Šeliga bez pochyb je, je možno len strata času, ale je potrebné si uvedomiť, že je už viac ako dva roky súčasťou „vládnej koalície“ plnej „amatérov, neschopákov, bláznov…“ (len som citoval M. Borguľu), ktorí nás tu neodôvodnene gniavili, gniavia a snažia sa nás gniaviť aj naďalej!

A preto je potrebné poukazovať aj na takýchto, akými je Juraj Šeliga, aby si ľudia v najbližších PV rozmysleli komu dajú svoj hlas…

 

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

Š. Harabin ako člen Súdnej rady SR? Skvelá správa pre Slovensko a slovenskú justíciu!

23.04.2024

Ej ale prskajú! Ako tá mačka, ktorá sa bojí – zhrbí sa, naježí sa a prská! SNS navrhuje za člena Súdnej rady SR (SRSR) JUDr. Štefana Harabina. Má SNS na to právo? Jasné, že má! A kto najviac prská na strane tých, čo najviac za ostatné tri a pol roka, čo boli pri moci hrôzovlády od Matovičovej po Ódoro-Čaputovskej, mediálne chránili tie nezákonnosti, ktoré tu [...]

Pokiaľ radoví Američania doma, na vlastnom území nepocítia hrôzy vojny, mier na svete nebude!

22.04.2024

Tak si to už konečne na rovinu povedzme a zamyslíme sa nad tým, či práve toto nie je ten najväčší dôvod, prečo sa hlavne Európa, neustále po nejakom čase, opäť topí v krvi! Povedzme si resp. položme si otázku, či sa radových Američanov nejakým spôsobom dotkli hrôzy I. sv. vojny, ale hlavne tej druhej, doteraz v Európe najkrvavejšej?! Nuž veru nie! Americký [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.