Založ si blog

Priznanie USA – CIA, sa Čaputovej týka minimálne dvakrát? !

Možno pre niekoho prekvapivé, ba dokonca pre niektorých USAfilov dokonca šokujúce, ale pre väčšinu občanov-voličov SR, len prirodzené vyvrcholenie toho, o čom si už aj vrabce na stromoch čvirikali, dlhodobo čvirikajú a pevne verím, že už nikdy čvirikať nebudú!!!

Na svete je už takmer 4 a polroka jasný dôkaz o tom, že USA, prostredníctvom CIA hrubým spôsobom zasahuje do národných politík a to hlavne tým, že USA/CIA, im všetkými dostupnými prostriedkami, zasahujú do vnútropolitických záležitosti suverénnych, zvrchovaných, samostatných štátov, Európske štáty nevynímajúc!

Samozrejme, že dnes tvrdia, že oni nič, to všetko Rusi, Čína…

Dôkaz o tejto USA/CIA rozvratnej činnosti nezaznel na nejakom dezinformačnom kanály, v nejakom hoaxovom alternatívnom médiu v Európe (na Slovensku), ale celkom jasne, nahlas zaznel v USA TV, ktorá nesie hrdý názov Fox News Channel (FNC), ktorá vysiela hlavne z New Yorku… – https://cs.wikipedia.org/wiki/Fox_News

Bolo to vo februári 2018, keď svet mohol naživo počuť z úst bývalého riaditeľa CIA, že USA administratíva jednoznačne zasahuje a ovplyvňuje mnohé celoštátne voľby v štátoch, kde vidia svoje národno-štátne záujmy buď ako ohrozené alebo málo presadzované!

Tým bývalým riaditeľom CIA je R. James Woolsey Jr. – v CIA úradoval v rokoch 1993 – 1995.

Tento bývalý riaditeľ USA/CIA, v relácií TV Fox News, ktorá nesie názov The INGRAHAM ANGLE (podľa jej moderátorky – Laura Ingrahamová), v jednom z rozhovorov z Laurou povedal na rovinu, ako to z USA zasahovaním do vnútropolitických záležitosti iných suverénnych štátov bolo a dnes je tomu s najväčšou pravdepodobnosťou ešte väčšmi ako kedykoľvek predtým…

Dovolím si malý prepis z uvedeného rozhovoru…

 

Moderátorka FNC Laura – „Pokúšali sme sa (rozumej USA/CIA!) niekedy zasahovať do volieb v iných štátoch sveta?“

 

CIA-Woolsey – „Oh, pravdepodobne. Ale bolo to pravdepodobne pre dobro systému, aby sa predišlo komunistom z prevzatia moci, napríklad v Európe v roku 47,48,49 – Gréci, Taliani. Teraz to však nerobíme!?

 

Moderátorka FNC Laura – „Nemanipulujeme s voľbami iných ľudí?

 

CIA-Woolsey – „Nooo Mňam, mňam, mňam…, len pre veľmi dobre záujmy“

 

Moderátorka FNC Laura – nefalšovane hurónsky sa smeje, dobre sa baví! A nakoniec bývalému riaditeľovi USA/CIA poďakuje a zdôrazní, že jeho návštevy v štúdiu sú pre ich divákov prínosné a má ho veľmi rada…

 

Takže je jasné, že aj USA/CIA je tá, ktorá manipuluje voľby všade tam, kde to považuje USA, ako povedal R. James Woolsey Jr. – „Len pre veľmi dobre záujmy“, samozrejme národno-štátne záujmy USA!!!

Tak prosím, nebuďme Slováci už takí naivní a otvorene, bez akýchkoľvek vykrúcaní sa, priznajme si, že sa toto s najväčšou pravdepodobnosťou, zo strany USA a ich CIA, udialo s najväčšou pravdepodobnosťou, aj na Slovensku a urobme všetko preto, aby sa tak v nastávajúcich Parlamentných, ako aj v prezidentských voľbách už nikdy nestalo.

A ako by to USA/CIA mali na, aj našom území robiť?

Nuž podľa môjho názoru bude to „skryte“, podporou (finančnou a inou, rôzne benefity, možná neskoršia ochrana pred vlastným národom – vycestovaním zo štátu niekam… a pod.) tých „politikov“, ktorí sú ochotní s nimi spolupracovať a následne, keď to vyjde, tak plniť ich príkazy na slovo, nech je to pre SR a občanov SR akokoľvek nevýhodné, a potom jednoznačne skrze zapredanecké média a ich zapredaneckých „novinárov“…!!!

Avšak kým prejdem späť k Čaputovej, bolo by z mojej strany korektné, ak by som vyzval aj samotného Roberta Fica, aby nám toto podozrenie z ovplyvňovania volieb a politickej situácie na slovensku zo strany USA/CIA potvrdil resp. vyvrátil, jasne bez okolkov z vlastnej skúsenosti. (už na niektorej zo svojich TB naznačil, ale do úplného konca nedotiahol…)

Tu je potrebné, aby som sa vrátil do obdobia rokov 1994-1998, kedy bola pri moci politická zostava HZDS-ZRS-SNS.

Minimálne od roku 1996, sa začala silná protiofenzíva voči tejto vládnej zostave, samozrejme najhlavnejším terčom bol Vladimír Mečiar, ako zvnútra štátu, tak z vonku, hlavne zo strany USA a akejsi Madeleine Albrightovej, ktorá SR vtedy hanlivo označila za „Čiernu dieru Európy“ (HNUS!).

Vtedy začali média, tie zapredanecké „slovenské“, ostrú, navyberanú proti mečiarovsku kampaň a ich nástrojom sa stal na túto, aj protislovenskú, špinavú prácu „bicyklista“ Mikuláš Dzurinda a akási narýchlo zbúchaná SDK…(taká pravicovo-neoliberálna všehochuť!)

Mediálna masirácia občana-voliča bola tak obrovská, určite stála nemalo peňazí (žeby US dolárov?), že aj keď voľby 1998 opäť vyhralo HZDS, tak vládu nakoniec zostavoval M. Dzurinda a bola v zložení SDK, SDĽ, SMK a SOP.

A tu sa v kontexte dnešných vyjadrení bývalého riaditeľa USA/CIA Woolseya, natíska otázka, či vtedajšie zloženie vládnej koalície nebolo tak „trochu“ prácou USA/CIA…?!

Totiž je potrebné si uvedomiť jednu vec, že vtedajším jazýčkom na váhach, akú vládu bude mať SR po PV 1998, bola práve SDĽ.

Áno, tá SDĽ, ktorá bola celkom jasne odnožou KSS, teda väčšina členov SDĽ bola bývalými členmi KSS/aj KSČ, čo platí, aj o vtedy veľmi mladom politikovi Robertovi Ficovi, čoby členovi SDĽ.

Je potrebné si uvedomiť, že ak by sa bývalí komunisti v radách SDĽ neboli spojili s čistou pravicou, pro západnou a pro USA pravicou, tak mohla vzniknúť vládna koalícia HZDS-SDĽ-SNS, ktorá by mala pohodlnú väčšinu v SNR a to v počte 82 mandátov (43+25+14)!!!

Takže pravdepodobne tu zasiahla „vyššia“ moc, žeby USA/CIA(?) a zariadila to tak, a na prospech národno-štátnych záujmov USA, že SDĽ pristúpila na koalíciu s SDK a spol., čo už v tej dobe boli rýdzo pravicové, rýdzo protislovenské sily…?!

A to, že v tom s najväčšou pravdepodobnosťou mali svoje politicky špinavé prsty USA/CIA svedčia dve veci, ktoré sa udiali ihneď na to – prvá – Dzurinda dovoľuje cez vzdušný priestor SR prelet USA a NATO stíhačkám na „humanitárne“ bombardovanie Slovanov v Belehrade – druhá – našu hutnícku pýchu – VSŽ, Dzurinda za babku odpredáva americkému U.S. Steelu…(„Čierna diera“ Európy sa pre USA/CIA pomaly zaceľuje! Madeleine Albrightová doslova jasá šťastím…)

No a tu som pri koreni veci, čo vlastne od R, Fica chcem.

Ja viem, že R. Fico bol v tej dobe málo významným politickým článkom (nehovorím, že bezvýznamným) vo vtedajšej SDĽ, a teda ani nemal príliš veľké slovo, či SDĽ pôjde do koalície s SDK alebo HZDS, na to tam boli silnejší „komunisti“, ako napr. Jozef Migaš, Ľubomír Fogaš, Pavol Kanis, Brigita Schmögnerová, Milan Ftáčnik…, ale i napriek tomu by mohol vedieť, aké sily vtedy vplývali na SDĽ, aby išla do tak, pre SR nevýhodnú vládnu koalíciu s Dzurindom (SDK) a nie s Mečiarom (HZDS)?!

Žeby to boli sily zahraničné?

Ruské – Federálna bezpečnostná služba Ruskej Federácie (FSB)?

Nuž, ak by to bola FSB, tak si dovolím tvrdiť, že vtedajšia povolebná vládna koalícia by bola HZDS-SDĽ-SNS…avšak som vani vtedy, ani nikdy po tom nepočul, aby sa z ruskej strany, ktorýkoľvek vysokopostavení vládni politik bol býval vyjadril o SR, že je čiernu dierou Európy…, môže to byť aj tým, že Rusko/Rusi akosi po novembri 1989 od nás nič nežiadali, u nás nič nedostali za babku, teda im nebolo nič predané…???

Alebo to boli sily až spoza Atlantiku? Žeby to boli samotné USA/CIA?!

Lebo R. Fico už v roku 1999 opúšťa, nielen „pravo-ľavú“ vládnu koalíciu, ale aj samotnú SDĽ!

Nuž asi tam bolo niečo, s čím sa nevedel stotožniť…,čo také?!

Toľko k Ficovi a o jeho možnom vedení resp. nevedení, či sa pred parlamentnými voľbami na Slovensku v roku 1998 a hlavne po týchto voľbách, miešali USA/CIA do toho, ako samotné voľby musia dopadnúť a ako má vyzerať vládna zostava po samotných PV 1998, aby USA/CIA boli spokojný!!!

Avšak Robert Fico už čosi, dnes na nedávnych TB, čo to naznačil, ako istá zaatlantická ambasáda na neho vplývala niekedy v roku 2018 po istých udalostiach vo Veľkej Mači…, toto by bolo tiež zaujímavé, keby nám aj o tomto niečo Robert Fico porozprával!

No a teraz späť Čaputovej.

Ako píšem v názve môjho dnešného názorového článku, tak Čaputovej sa vmiešavanie do vnútorných záležitosti SR, zo strany USA/CIA mohlo s najväčšou pravdepodobnosťou tiež týkať vo veľkom, dvakrát a možno aj trikrát!(alebo, žeby viackrát, nebodaj neustále?!)

 

Prvýkrát to mohlo byť pri jej samotnej príprave na to, že raz bude kandidovať na pozíciu prezidenta/prezidentky SR a samotnej jej prezidentskej predvolebnej kampane – tvrdá mediálna masirácia mozgov občanov – voličov SR, že ona je jediná, vyvolená, aby len ju volili za prezidentku SR bola neprehliadnuteľná…!!!

 

Druhýkrát, pred samotnými PV 2020, kedy jasne dávala občanom-voličom SR na vedomie, koho majú voliť lebo takto to je „v záujme“ SR a ich samotných, teda „nie“ v záujme USA/CIA…

 

A tretíkrát to bolo v marci 2021 a následne 01. apríla 2021, kedy mala právo už nevymenovať druhú Matovičovú „vládu“, ale ona to i napriek tomu, že vedela, že to nebude fungovať, ale hlavne vedela, že národ slovenský, občania SR, už týchto ďalej, ako „vládu“ NECHCÚ (to jej jasne ukázalo následných 600 tisíc podpisov pod petíciu o vypísaní referenda o predčasných voľbách!), tak ona, to i napriek tomu vykonala!!!

 

Nuž tu sa natíska otázka, či aj v tomto nemali s najväčšou pravdepodobnosťou, prsty USA/CIA lebo predsa tu nejde o národno-štátne záujmy SR, ale celkom iste, o národné záujmy USA!!!

 

Občan – volič SR, treba ti k tomu ešte niečo viac dodať, aby si konečne začal myslieť svojou hlavou a nie „hlavou mediálnou“, manipulatívnou…?!

 

 

Zdroj:

 

https://www.youtube.com/watch?v=SpWai3kZ-gM&ab_channel=EmbryRiddleUniv

 

 

 

 

 

 

 

Šimečka st. , M. Vášáryová a spol. , ak vyzbierané peniaze použijete na toto, Slovensko Vám bude vďačné! Inak nie!

18.04.2024

Celá neoliberálna časť slovenskej spoločnosti na čele s neoliberálnymi médiami dezinfoscény hlavného prúdu (Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, TV Markíza, TV JOJ…) sa doslova vytešujú z toho, že za dva(2!) dni sa na Slovensku vyzbieralo takmer 800 000 € na zbrane pre Zelenského Ukrajinu! Pozri TU – „Slovensko prispeje na nákup munície pre Ukrajinu, iniciatívu [...]

Prihovorí sa Čaputová na Ústavnom súde SR za Mazáka?

17.04.2024

Prof. JUDr. Ján Mazák, PhD. (ďalej len Mazák) je bezpochyby odborník vo svojom povolaní, o čom svedčí aj jeho širší „životopis“, minimálne tento – https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Maz%C3%A1k To však neznamená, že Mazák je aj korektná osoba, nestranná osoba a osoba, ktorá nerobí chyby. Zároveň to neznamená, žeby Mazák bol za svoje chyby [...]

Ak by nám Rusi zagarantovali neutralitu, urobili by tak aj USA?

16.04.2024

Ale začnem tak trochu „netradične“! Keďže sa zvykne hovoriť, že „ryba smrdí od hlavy“, tak začnem tou našou, dnes „rybacou“ hlavou – Čaputovou. Toť nedávno v marci, bolo, pre mňa určite, smutné výročie, kedy bola Slovenská republika vinou vtedajšej Dzurindovej „vlády“ zaradená do vojnovo-štváčskeho spolku NATO! Čaputová sa k tomu vyjadrila takto [...]

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Zoran Milanovič

Chcel byť hráč i rozhodca. Záhrebský Trump ešte nepovedal posledné slovo

18.04.2024 17:31

Bolo to, akoby sa Zuzana Čaputová z pozície hlavy štátu uchádzala o premiérsky post. A hoci chorvátsky prezident Zoran Milanovič so svojimi sociálnymi demokratmi parlamentné voľby nevyhral, v procese formovania budúcej vlády zostáva stále v hre.