Založ si blog

Pozor na to – neoliberálne média chystajú návrat tých pravých politických goríl!

Deje sa to nenápadne, pomaly ale isto!

A ako z môjho dnešného rýdzo názorového článku vyplynie, tak aj za výdatnej pomoci Čaputovej!

Áno, mám na mysli politické gorily z obdobia vlády SR – od 16. októbra 2002 do 4. júla 2006. (nie tie „gorily“, v tom čase absolútne nedôležité, ktoré mali len piť kolu kdesi v nejakom byte)

Na čele týchto politických goríl stál vtedajší šéf politických goríl Mikuláš Dzurinda (MDz) a jeho politicko-gorilí financ majster Ivan Mikloš (IM)!

Článok s touto témou som sa chystal napísať už skôr, avšak úplným spúšťačom sa stal až článok, ktorý vyšiel v jednom „slovenskom“ progresivisticky neoliberálnom médiu – SME.sk 2.8.2022 o 19:04 hod.

Článok napísal a uverejnil akýsi „redaktor“ tohto „objektívneho“ média – Michal Katuška, pod názvom – „Mikloš s Dzurindom či s Korčokom? Návrat tvárí SDKÚ sa nikdy nespomínal tak často“ – https://domov.sme.sk/c/22974837/dzurinda-miklos-korcok-nove-sdku.html

Je to ďalšia náhoda alebo jasný zámer?!

Podľa mňa jednoznačne jasný, na určitú voličskú základňu, cielený zámer!

Všetci čo sledujeme našu domácu politickú scénu už nejaký ten rok, desaťročia, veľmi dobre vieme, kde je potrebné zaradiť také „politické esá“ akými sú MDz a IM.

Jednoznačne patria do košiara rýdzo pro amerických a pro bruselských nadšencov, sluhov, posluhovačov, oddancov…

Počas svojej najväčšej politickej slávy, ihneď po PV 1998, kedy sa spojilo nespojiteľné (modrá s červenou – SDK s SDĽ, teda olej s vodou!), ukázali Slovákom, čo sú zač, prečo boli „objektívnymi“ médiami (hlavne vtedy Ruskovou Markízou! Pamätáte Slováci na  – „Zachráňme Markízu? Nuž Rusko je už „zachránený“. Sedí vo výkone väzby! Asi veľa vie…) doslova dosadení do vlády SR, po vládach, Západom tak nenávideného Vladimíra Mečiara…

Od prvej chvíle bolo jasné, komu a hlavne čomu budu slúžiť!

Slováci to však neboli!

Okamžite dovolili USA/NATO stíhačkám prelet ponad naše hlavy, aby „humánne“ zbombardovali civilistov (aj deti!) v Belehrade (Srbsko), potom za mizerný peniaz odovzdali Američanom (USA) do vienka, možno ako odmenu za ich dosadenie do vlády SR(?), našu hutnícku pýchu VSŽ Košice a takto pokračovali v rozpredaji nášho národného zlata, striebra a aj medi, západným veľkokapitalistickým nenásytníkom lebo, ako vtedy alibisticky povedal MDZ – „Štáte nie je dobrým bačom“!!!

Tak sa pýtam MDz, kto bol vtedy štát? Nebol to náhodou on sám,  jeho vtedajšia/vtedajšie dve vlády, ktoré nasledovali ihneď po sebe, aby dokonali skazu SR?!

Nie je najvyšším „bačom“ v našej republike, v našom štáte, práve Vláda SR?!

A občania – voliči SR, si v PV, nevolia takých politikov, ktorí keď dosiahnu taký volebný výsledok, že zostavujú vládu, ktorí by mali byť tými najlepšími bačami? Aby bačovali na prospech nás všetkých…?

Tak keď sám o sebe a svojej vláde vyhlásil, že sú ako štát zlým bačom, tak prečo tento košiar nenechal iným bačom a nepobral sa ta tam?! Ale ľudia ohlúpnutí zapredaneckými médiami ho zvolili opakovane!!!

A dnes sa začína to isté!

Opäť sa média snažia dostať do vedenia nášho štátu týchto vtedajších zlých bačov, tieto politické gorily a spoliehajú sa hlavne na mladú generáciu! Ale hlavne na prvovoličov!

Vysvetlím!

Nuž zoberme si, že prvovoliči sú tí, čo dosiahli minimálne v deň volieb 18. rok svojho života.

Pred PV 2020 ich podľa Štatistického úradu SR bolo okolo 213 000. teda z vtedy všetkých oprávnených voličov 4 432 419, to predstavuje 4,8% – málo? veľa?

No a potom je tu mladá generácia, za ktorú ja považujem všetkých vo vekovej hranici od 18 do 45.

Keď odpočítam tých približne 213 000 prvovoličov, tak ostatných oprávnených voličov do veku 45 rokov, je na Slovensku približne – 2 140 000!

Z celkového počtu oprávnených voličov je to – až 48,18%! A toto je už naozaj silná voličsko-politická sila + keď k tomu pripočítame aj 4,8% prvovoličov, tak potom je to už 53% (+ totálne ohlúpnutí resp. totálne zmanipulovaní zapredaneckými médiami, aj tí ostatní straší a starejší, a rázom sme na 65-75%)!!! S týmto sa už oplatí neoliberálom pracovať!

A prečo spomínam práve tieto dve vekové kategórie občanov – voličov SR?!

Nuž práve preto lebo neoliberálne zapredanecké média sa zameriavajú v posledných mesiacoch, týždňoch, dňoch, práve na týchto občanov – voličov lebo títo v čase nástupu prvej Dzurindovej vlády, buď ešte neboli na svete alebo tí dnes z nich „najstarších“ (45r.) mali vtedy maximálne 21 rokov a mali úplne iné starosti, ako si všímať, čo robí vtedajšia politická garnitúra, ako nakladá aj s ich štátom…

A dnes sa zapredanecké média spoliehajú na to, že títo dnešní voliči od 18 do 45 rokov, si buď absolútne nič nepamätajú z obdobia dvoch po sebe idúcich vlád MDz a spol. (1998 – 2006) alebo si „pamätajú“ len to, čo im dnes o týchto vtedajších „bačoch“ zapredanecké média vtĺkajú do ich mladých, ľahko manipulovateľných hlávok (česť výnimkám) alebo si pamätajú, len to, samozrejme za výraznej pomoci zapredaneckých médií, na doby, keď tu vládol SMER-SSD a spol (samozrejme, že len „pozitívne“).

A toto je práve to, čo dnes zapredanecké neoliberálne média začínajú využívať, doslova zneužívať, keď na politické svetlo božie, slovenskej politiky oprašujú tieto minulé politické gorily, dnes politické gorilie fosílie, aj za výdatnej pomoci progresívnej Čaputovej.

Je potrebné si všimnúť, ako to robia.

Pomaly, plazivo s nimi robia rozhovory, natáčajú videá a nakoniec si aj samotná Čaputová zoberie za svojho ekonomického poradcu IM, áno toho IM, ktorý je pupočnou šnúrou spojený s politickou gorilou ich vlád, a ktorý bol dlhé obdobie aj politicko-ekonomickým poradcom vlády Ukrajiny a teda musí niečo vedieť o tomto (podľa štúdie Eurounijných audítorov) najskorumpovanejšom štáte Európy!!!

Treba si všimnúť, že títo dvaja páni mieria pomaly, ale isto do Alma mater Čaputovej, teda do Progresívneho Slovenska, ktoré ako máme možnosť vidieť, na súčasnej politickej scéne, ako keby ani neexistovalo, ale v prieskumoch verejnej mienky rastú pravidelnými prírastkami a ja mám obavy, že ich predvolebné preferencie, vo vybraných „objektívnych“ agentúrach (napr. AKO, FOCUS, ale možno aj MEDIAN) porastú tak „objektívne“, ako svojho času raketovým tempom rástli preferencie istej Čaputovej, a v predvečer moratória na predvolebné prieskumy sa ich číslo ocitne na hodnote voliteľnosti okolo 53% a občan – volič bude spracovaný!

Toto bude jeho volebný semafor a toto bude podľa zapredaneckých médií pre neho tá povestná zelená, na ktorú môže ísť, ísť takto zmanipulovaný voliť!

Hlavne mladá generácia, ako ju spomínam vyššie v texte!

A keď hovorím, že MDz a IM s najväčšou pravdepodobnosťou skončia v nadchádzajúcich voľbách, ako doslova politické tváre Progresívneho Slovenska, tak na to uvediem tieto príklady, tieto neodškriepiteľné fakty.

Jeden som už uviedol a tým je fakt, že IM je momentálne politicko-ekonomickým poradcom stále a vždy neoliberálne progresívnej Čaputovej. Takže bol by v tom politický čert, keby ho Čaputová nelanárila na kandidátku PS!!!

No a potom je tu „nádherné“ stretnutie a posedenie pri pivečku akéhosi Michala Šimečku ml. s jeho veľkým vzorom MDZ – https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid02xjidUQTEjNqQMKJG8eaGRakFdgJ1VvzgroUaBwb4rkv9WRoxcWLbqSzPYAvP92kFl

Takže pre MDz a IM, je spoločnosť Progresívneho slovenská čo raz viac prirodzená a prirodzenejšia, a na toto začínajú dnes vsádzať tí, ktorí pretláčajú túto pro USA, a pro Bruselskú neoliberálnu politiku za každú cenu, aj za cenu neoboznamovania našej dnešnej mládeže (45-), kto boli a dnes ešte stále sú MDz a IM.

Pre všetkých mladých (45-), ktorí by sa nechali takto lacno zmanipulovať dnešnými neoliberálnymi zapredaneckými médiami, aby sa ich vzorom stal akýsi Michal Šimečka, predseda PS a eurobyrokratmi presadený na akísi podpredsednícky post EP, dávam do pozornosti, kto bol jeho dedko Milan Šimečka, o ktorom sa na Wikipédií môžeme dočítať aj toto – „Dráhu vysokoškolského učiteľa začal na katedre marxizmu-leninizmu, kde prednášal študentom medicíny a farmácie základy marxizmu…, …V diele Sociálne utópie a utopisti zdieľal tvrdé antikapitalistické a marxistické postoje, predpokladal nastolenie komunizmu v Československu v réžii Sovietskeho zväzu…“

Žeby jablko nepadlo ďaleko od stromu? A to nemyslím v zlom. Lebo aj jeden môj starý otec bol členom komunistickej strany, zdôrazňujem, že tým radovým, nie funkcionárom a aj keď je už niekoľko rokov po smrti, tak si ho nesmierne vážim lebo nie ústami, ale tvrdo rukami pracoval a pracoval pre blaho nás…

Takže, predpokladám správne(?), si aj dnešný mladý Michal Šimečka váži svojho dedka Milana a čo to sa od neho priučí!!!

Toto zdôrazňujem len preto lebo dnešná mládež (45-) je dennodenne kŕmená o klamstvách, aký bol život v socialistickom Československu a aj v socialistickom Slovensku…!!!

Na záver zdôrazňujem – dávajme si pozor na tieto dnešné neoliberálne tendencie, presadzované skrze neliberálne zapredanecké média!

Dávajme si pozor na to, aby sa nám to nevymklo z rúk, ako sa nám vymkla z rúk mediálna prezidentská predvolebná kampaň, kedy tieto neoliberálne zapredanecké média s podporou zahraničných neoliberálov, doslova a do písmene istú časť občanov-voličov SR zmanipulovala natoľko, že volili Čaputovú (len 23,91% zo všetkých oprávnených voličov rozhodlo, čo nám dnes sedí v prezidentskom paláci!) a takmer 41% oprávnených voličov doslova tak mediálne otrávili, že sa volieb nezúčastnili!!!

A ako to urobiť?

Nuž my radoví občania napr. tak ako ja, že budeme našej mládeži (45-) otvárať tie ich politické očká, ušká a hlávky článkami, tzv. Alternatívne média tým, že budú doslova chrliť (tak ako to „objektívne“ robia dnešné zapredanecké média v prospech neoliberálneho progresivizmu) články plné nevyvrátiteľných faktov o tom, čo sú títo progresívni neoliberáli zač, čo boli svojho času zač napr. MDz, IM a spol a prečo ich dnes tak pretláčajú a doslova politicky oprašujú (chcú mládeži predostrieť týchto starších pánov a spoliehajú sa, že mladí budú mať úctu k ich politickým vráskam? Pozor mladí, nenaletieť!) a taktiež by sa mala ešte väčšmi aktivizovať tá časť našich politológov, politických komentátorov, politických analytikov a celá spoločensko-vedecká obec, ktorá si zachovala zdravý pro slovenský, pro demokratický rozum, a ktorá si pamätá kade čo z našej dávnejšej, aj nedávnejšej politickej minulosti!

Ktorá vidí veci a skutky v širších súvislostiach a nielen v tej dnešnej jedinej neoliberálnej propagande, dovolím si napísať doslova nenávistnej neoliberálnej propagande  hraničiacou s diktatúrou kapitalizmu, neoliberalizmu…!!!

Je potrebné zabrániť ďalšej mediálnej manipulácií občana-voliča…!!!

Voľby nesmú vyhrať zapredanecké média, ale zdravý rozum a tí, na základe zdravo samostatne zmýšľajúceho občana – voliča SR

 

Zdroje:

https://www.sme.sk/c/2579273/vlada-mikulasa-dzurindu-sa-rozpada.html

https://www.aktuality.sk/clanok/199914/gorila-ma-dalsiu-obet-krajniak-kdh-odisiel-sam/

https://www.sme.sk/c/3832153/pokladnik-co-berie-vec-alternativne.html

https://domov.sme.sk/c/22974837/dzurinda-miklos-korcok-nove-sdku.html

https://spravy.pravda.sk/volby-2020/clanok/541362-prvovolicov-je-213-tisic-zaujimavi-su-pre-ps-spolu-a-lsns/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0UEpnCFSRHhfFgXzQa7wAttxVjWLBJNXkEBrrzjYGtvxxpyr5BfMn8fviDWhsPJn3l&id=786894581337377&m_entstream_source=timeline

 

 

 

 

 

 

 

Čaputová dnes roní krokodílie slzy. Predtým ich viac ako 3 a pol roka mala absolútne suché!

24.04.2024

Áno, na Čaputovú sa nesmie zabudnúť ani po 15.6.2024! Ale nie z hľadiska takého, ako sa to budú snažiť robiť okolo nej média dezinfoscény tzv. hlavného prúdu, ale jednoznačne z hľadiska trestno-právnej, ako vedome zneužívala svoje spoločenské postavenie, ako „prezidenta“ SR, čo ja nemôžem inak nazvať ako podozrenie z trestného činu zneužívania právomoci [...]

Ministerka Šimkovičová je na správnom mieste, ale na teraz, na rozbeh, by to chcelo chlapa!

24.04.2024

S krokmi ministerky kultúry absolútne súhlasím a podporujem ich. Isteže, že najviac na ňu prskajú tí, čo by tu chceli mať namiesto, hlavne slovenskej, aj tej ľudovej kultúry, tu pakultúru nanosenú zo západných štátov EÚ a z USA! Pakultúru „moderného“ progresivistického sveta založenú na vulgárnostiach a mravných neprístojnostiach! Ministerka Šimkovičová sa [...]

Čaputová a spol. dajte vyzbierané peniaze nie na vojnu, ale na to, na čo Vás v 2021 vyzýval pápež František!

23.04.2024

Nuž teda povedzme si resp. sa opýtajme, koľkokrát Čaputová za ostatných takmer 5 rokov navštívila resp. sa osobne stretla s pápežom Františkom? Veľa krát! A čo si z jeho stretnutia vzala k svojmu politickému srdcu? Nuž nič! Ale ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro a vždy je čas napraviť vlastné chyby, kým je na to čas! A ten čas je dnes! Dnes, keď má Čaputová do [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?